Home ΗΠΑ Τσετ Χανκς: Ο γιος του Τομ Χανκς «αδειάζει» τον πατέρα του – «Ποτέ δεν είχα ισχυρό αντρικό πρότυπο στην οικογένεια»

Τσετ Χανκς: Ο γιος του Τομ Χανκς «αδειάζει» τον πατέρα του – «Ποτέ δεν είχα ισχυρό αντρικό πρότυπο στην οικογένεια»

by _
0 comment 225 views

Τσετ Χανκς: Ο γιος του Τομ Χανκς «αδειάζει» τον πατέρα του – «Ποτέ δεν είχα ισχυρό αντρικό πρότυπο στην οικογένεια»

Μίνα Αγγελίνη

Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Προτού διαβάσετε το παρακάτω άρθρο του Π.Θ., διαβάστε πρώτο το δικό μας με τίτλο «Φιλέλλην» Τομ Χάνκς: Άνθρωποι του Χόλιγουντ τον κατηγορούν για…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ, μερικοί από αυτούς καταλήγουν μετά…ΝΕΚΡΟΙ για να δείτε λίγο και την….ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ του…ΤΟΜ ΧΑΝΚΣ…

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στο κανάλι του στο YouTube, ο Τσετ Χανκς άφησε πάλι αιχμές για τον βραβευμένο με Όσκαρ πατέρα του, λέγοντας ότι ποτέ δεν υπήρξε στήριγμα για τον γιο του….

Αίσθηση προκαλεί η εκ βαθέων εξομολόγηση του γιου του Τομ Χανκς, Τσετ, ο οποίος λέει ότι δεν είχε ισχυρό ανδρικό πρότυπο στην οικογένειά του. Δεν είναι, όμως, η πρώτη φορά που ο 31χρονος Τσετ φέρνει σε δύσκολη θέση την οικογένειά του.

Έχει αντιμετωπίσει προβλήματα με τα ναρκωτικά, καθώς ήταν εθισμένος στην κοκαΐνη. Επίσης, είχε κατηγορηθεί για κακοποίηση από πρώην σύντροφό του, ενώ στη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού έκανε δηλώσεις δεξιά κι αριστερά ότι δεν κάνει το εμβόλιο κατά της νόσου Covid, καθώς πιστεύει ότι πρόκειται για μία απλή γριπούλα.

Χθες, ανεβάζοντας ένα βίντεο στο κανάλι του στο YouTube από το σπίτι του στο Λος Άντζελες, ισχυρίστηκε ότι ναι μεν μεγάλωσε με τον βραβευμένο με Όσκαρ πατέρα του, ωστόσο αφήνει να εννοηθεί ότι ο Τομ Χανκς δεν ήταν ο πατέρας που θα ήθελε να έχει για στήριγμα. «Ποτέ δεν είχα κάποιον να μου πει: Αδερφέ, μην δίνεις δεκάρα γι’ αυτούς τους τύπους που σου κάνουν bullying. Aπλά ζηλεύουν!».

 

Ο 31χρονος Τσετ μίλησε για την έλλειψη σεβασμού και τη ζήλια που ένιωσε από τους συνομήλικούς του εξαιτίας της φήμης της οικογένειάς του, αλλά και της προκατάληψης των άλλων, που τον θεωρούσαν αλαζόνα και κακομαθημένο.



«Έχεις όλα αυτά που ένα παιδί ονειρεύεται» είπε ο γιος του Χανκς, «και αυτό που θέλουν οι άλλοι, είναι να σου πετούν λάσπη, προκειμένου να αισθάνονται εκείνοι καλά, επειδή πολύ απλά ζηλεύουν. Θα ήθελα λοιπόν να τα ακούσω όλα αυτά από τον άντρα της οικογένειάς μου».

Και συνεχίζει: «Δεν είχα κανέναν να μου το πει!».

Ο Τσετ Χανκς, ο οποίος ασχολείται με τη ραπ μουσική, υποστηρίζει ότι βαρέθηκε να μεγαλώνει, αντιμετωπίζοντας ανθρώπους που είχαν βγάλει τα συμπεράσματά τους, χωρίς καν να τον γνωρίζουν.

«Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα γι’ αυτό» δήλωσε. Έτσι, ένιωσα πολύ απόρριψη, αρνητισμό και αντιπαλότητα, γιατί πολύ απλά κανείς δεν με βοήθησε να νιώσω καλύτερα!».



Ο πρωτότοκος γιος του Χανκς και της Ρίτα Ουίλσον παραδέχτηκε ότι νιώθει τυχερός, γιατί έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, έχει μείνει στα ωραιότερα ξενοδοχεία και έχει πετάξει με ιδιωτικά τζετ και νιώθει ευνοημένος γι’ όλα αυτά».

«Δεν θα άλλαζα τίποτα απ’ όλα αυτά… απλά η περίπτωσή μου είναι περίπλοκη, καθώς, αν υποθέσουμε ότι η διασημότητα έχει τοξική πλευρά, εγώ την βιώνω χωρίς να είμαι καν διάσημος, είμαι απλά ο γιος κάποιου διάσημου» υποστηρίζει.

——————

ΠΗΓΗ >> https://www.protothema.gr/life-style/article/1213124/tset-hanks-o-gios-tou-tom-hanks-adeiazei-ton-patera-tou-pote-den-eiha-ishuro-adriko-protupo-stin-oikogeneia/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr