Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES ΤΕΡΑΣΤΙΑ απόφαση της Μεγάλης Κριτικής Επιτροπής με επικεφαλής τον Δρ. Reiner Fuellmich: Ο Fauci κατηγορείται για ΦΟΝΟ μαζικής κλίμακος.

ΤΕΡΑΣΤΙΑ απόφαση της Μεγάλης Κριτικής Επιτροπής με επικεφαλής τον Δρ. Reiner Fuellmich: Ο Fauci κατηγορείται για ΦΟΝΟ μαζικής κλίμακος.

by _
0 comment 130 views

ΤΕΡΑΣΤΙΑ απόφαση της Μεγάλης Κριτικής Επιτροπής με επικεφαλής τον Δρ. Reiner Fuellmich: Ο Fauci κατηγορείται για ΦΟΝΟ μαζικής κλίμακος…

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 16 ΦΕΒ. 2022 | 19:48 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


ΜΕΓΑΛΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ – ΗΜΕΡΑ 3: Ο Δρ. Bryan Ardis παρουσιάζει συναρπαστικά στοιχεία για την απαγγελία κατηγοριών εις βάρος του Δρ Anthony Fauci για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως…

Διεθνής συνασπισμός δικηγόρων και δικαστών έχει συνεδριάσει για τη δίωξη των «εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας» που διέπραξαν κυβερνήσεις που χρησιμοποίησαν την πανδημία του COVID-19 ως πρόσχημα. Μόλις ολοκληρώθηκε η ημέρα 3 των συνεδριάσεων.

Η ομάδα, που ονομάζεται Λαϊκό Δικαστήριο Δημόσιας Γνώμης (Peoples’ Court of Public Opinion), άρχισε να συγκαλείται πριν μερικές ημέρες στη Γερμανία για να περιγράψει λεπτομερώς τις πολλές παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που έγιναν από πολιτικούς σε όλο τον κόσμο κατά τη διάρκεια της πανδημίας του COVID, σύμφωνα με την οδηγία του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF, World Economic Forum).

«Αυτή η υπόθεση, που αφορά τα πιο αποτρόπαια εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διαπράχθηκαν υπό το πρόσχημα της πανδημίας του κορωνοϊού, φαίνεται περίπλοκη μόνο με την πρώτη ματιά», δήλωσε ο Γερμανός δικηγόρος Δρ. Ράινερ Φούελμιχ στην εναρκτήρια δήλωσή του.

Διαβάστε περισσότερα στο άρθρο μας με τίτλο MEGA ΒΟΜΒΑ: Διεθνής Ποινική Έρευνα Μεγάλης Κριτικής Επιτροπής: «Ψυχοπαθείς» παγκοσμιοποιητές χρησιμοποίησαν τον COVID για να διαπράξουν «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας».

Τώρα, όσο αφορά τον μεγάλο εγκληματία Φάουτσι, αυτόν τον έχουν κρίνει…ΕΝΟΧΟ οι ένορκοι αυτής της μεγάλης κριτικής επιτροπής, και τούτο μάλιστα για…ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ ΣΕ ΜΑΖΙΚΗ ΚΛΙΜΑΚΑ!!!



Για τους ανθρώπους που φαίνεται να έχουν μπερδευτεί σχετικά με τον σκοπό αυτής της διαδικασίας της μεγάλης κριτικής επιτροπής. Αυτό δεν είναι «ψεύτικο» ούτε είναι μια άσκηση δημοσίων σχέσεων.

Αυτό αναπτύσσεται ώστε τα αποδεικτικά στοιχεία να είναι καταγεγραμμένα και να εκδίδονται κατηγορίες, ώστε οι ντόπιοι σε όλο τον κόσμο να μπορούν να ασκούν είτε ιδιωτικές είτε δημόσιες διώξεις στα δικά τους δικαστήρια. Αυτά τα δικαστήρια θα μπορούσαν να είναι υπάρχοντα δικαστήρια ή δικαστήρια κοινού δικαίου του λαού.

Σε χώρες κοινού δικαίου όπως οι ΗΠΑ, έχουμε το δικαίωμα να ασκούμε «ιδιωτικές διώξεις». Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι απαραίτητο να εμπλέκεται η αστυνομία για να οδηγηθούν οι άνθρωποι στα δικαστήρια. Ωστόσο, μια περίπτωση αυτού του μεγέθους θα ήταν συνήθως απαγορευτική από άποψη κόστους, χρόνου και υλικοτεχνικής υποστήριξης.

Έτσι, αυτή η καταπληκτική ομάδα εμπειρογνωμόνων, δικηγόρων και δικαστών έχει παράσχει ολόκληρο το μοντέλο διώξεων συμπεριλαμβανομένης της μορφής, των αποδεικτικών στοιχείων, των μαρτυριών εμπειρογνωμόνων κ.λπ., ώστε να μπορεί να αντιγραφεί και να επικολληθεί σε δικαστήρια παγκοσμίως με όλα τα στοιχεία που απαιτούνται για καταδίκες.

Εάν το τρέχον νομικό σύστημα αποτύχει και δεν αποδώσει δικαιοσύνη, αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό καθώς εμείς οι άνθρωποι μπορούμε να ξεκινήσουμε ιδιωτικές διώξεις με πολύ χαμηλό κόστος. Αυτή είναι μια ΠΟΛΥ έξυπνη προσέγγιση.



Δείτε τώρα το απόλουθο βίντεο όπου ο Δρ. Bryan Ardis παρουσιάζει συναρπαστικά στοιχεία για την απαγγελία κατηγοριών εις βάρος του Δρ Anthony Fauci για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως…!!!

Για την ιστρία, ο Δρ. Bryan Ardis ήταν ο πρώτος ιατρός στον κόσμο που, αρχές της ψευτο-πανδημίας και μετά, άρχισε να εκθέτει το γεγονός πως όλοι αυτοί οι θάνατοι «από COVID» μόνο από το ψευδο-«COVID» ΔΕΝ ΗΤΑΝ, αλλά από τα δηλιτιριώδη φάρμακα (όπως το remdesivir) σε συνδυασμό με τους…ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΗΡΕΣ!!! Μήπως μας ακούνται λίγα…ΓΝΩΣΤΑ αυτά, Έλληνες;;; Και αφού πέθαιναν όλοι αυτοί οι άνθρωποι, οπουδήποτε στον κόσμο, βάσει σχεδίου λίαν ύπουλου, αυτούς τους έγραφαν μετά, τόσο ύπουλα και κακόβουλα, ως έχοντας πεθάνει από «Κόβιντ»!!!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ…ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ/ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΣ ΔΡ. ΦΑΟΥΤΣΙ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ Ο Δρ. Ardis. ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ-COVID-19, ΠΟΥ ΠΡΩΤΟ-ΦΤΙΑΞΕ Ο ΦΑΟΥΤΣΙ ΚΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ, ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ…ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΟΜΕΝΩΝ ΟΠΟΥΔΗΟΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΛΕΕΙ Ο Δρ. Ardis, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ remdesivir!!!

ΑΥΤΟ έχει συμβει και στην περίπτωση των…ΜΕΘ στην ΕΛΛΑΔΑ!!! ΓΙἈΥΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΚΕΙ!!! ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΑΝΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ COVID ΤΟΥ ΔΡ. ΦΑΟΥΤΣΙ, ΤΟΥ CDC, κτλ!!!

Εν ολίγοις, ο Δρ. Ardis εξηγεί πως η Ελίτ, από την αρχή, έδωσε εντολή σε όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να συμπορευτούν με αυτήν σκοτεινή ατζέντα για τη δολοφονία πολλών εκατομμυρίων ανθρώπων, μέσω από τις «θεραπείες» κόβιντ και τα θανατηφόρα ψευτο-εμβόλια κορωνοϊού, και να τα φορτώνουν μετά όλα αυτά σε έναν «ιον»-φάντασμα για να τηρούνται τα προσχήματα αυτής της ψευτο-πανδημίας.

Διαβάστε επίσης τα εξής άρθρα μας για περισσότερα…

ΒΟΜΒΑ – ΙΔΟΥ η ύπαρκτη αίτια πίσω από όλους «πανδημικούς» θανάτους. ΟΧΙ ο κορωνοϊός αλλά οι…«θεραπείες» του, όπως το…REMDESIVIR!!!

Έκθεση-φωτιά: Ηξερε το FDA ότι τα εμβόλια κορωνοϊού θα προκαλέσουν παρενέργειες και θάνατο μήνες πριν δρομολογηγθούν και το ΕΘΑΨΕ!!! Χάρβαρντ: ΜΟΝΟ το 1% των παρενεργειών και θανάτων αναφέρονται από το CDC!!!

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο όπου ο Δρ. Ardis μας τα περιγράφει όλα αυτά λεπτομερώς….

_________

Πηγές >> 

https://beforeitsnews.com/the-law/2022/02/fauci-charged-with-murder-grand-jury-dr-bryan-ardis-2458618.html

https://rumble.com/vv2upd-dr-bryan-ardis-grand-jury-day-3.html

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr