Home ΔΙΕΘΝΗ ΑΝΤΕ ΨΟΦΑ ΡΕ ΠΑΛΙΟ-ΤΟΥΡΚΕ!!! – «Τρίβει» τα χέρια του ο Τούρκος ιδιοκτήτης της BioNTech: «Δεν θα τελειώσουμε με τον Covid-19 ούτε σε 10 χρόνια»

ΑΝΤΕ ΨΟΦΑ ΡΕ ΠΑΛΙΟ-ΤΟΥΡΚΕ!!! – «Τρίβει» τα χέρια του ο Τούρκος ιδιοκτήτης της BioNTech: «Δεν θα τελειώσουμε με τον Covid-19 ούτε σε 10 χρόνια»

by _
0 comment 501 views

ProNews.gr: «Τρίβει» τα χέρια του ο Τούρκος ιδιοκτήτης της BioNTech: «Δεν θα τελειώσουμε με τον Covid-19 ούτε σε 10 χρόνια»


«Τρίβει» τα χέρια του ο Τούρκος ο Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της BioNTech Ουγκούρ Σαχίν με την έκβαση της πανδημίας, αφού όπως δήλωσε «δεν θα τελειώσουμε με τον Covid-19 ούτε σε 10 χρόνια».

Την ώρα που η αύξηση των κρουσμάτων λόγω της εξάπλωσης της πιο μεταδοτικής παραλλαγής του ιού, Omicron δείχνει να υποχωρεί στην Ευρώπη, και ολοένα και περισσότερες χώρες αίρουν τα μέτρα κατά του κορωνοϊού, ο Ο.Σαχίν είπε ότι αυτό δεν θα είναι το τελευταίο κύμα.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «Θα πρέπει να συνηθίσουμε στο γεγονός ότι θα ζούμε με τον ιό για τα επόμενα 10 χρόνια».

Οι νέες παραλλαγές ήταν και είναι αναπόφευκτες «επειδή ο ιός θα μεταλλαχθεί περαιτέρω», είπε, οδηγώντας ενδεχομένως σε νέες εξάρσεις κρουσμάτων.

Όμως ο κόσμος «είχε εισέλθει σε μια φάση όπου οι κοινωνίες κατανοούν καλύτερα πώς να αντιμετωπίσουν τον ιό», είπε ο Σαχίν. «Πάντα μαθαίνουμε περισσότερα και προετοιμαζόμαστε καλύτερα», είπε ο επικεφαλής της BioNTech.

Η γερμανική εταιρεία, η οποία έχει πουλήσει πολύ περισσότερες από ένα δισεκατομμύριο δόσεις του εμβολίου της κατά του αρχικού στελέχους του κορωνοϊού, βρίσκεται στη διαδικασία ανάπτυξης ενός εμβολίου ειδικά για την Omicron.



Τα πρώτα δοκιμαστικά δεδομένα για τα προσαρμοσμένα στην παραλλαγή εμβόλια αναμένονται τον Μάρτιο, είπε ο Σαχίν, προσθέτοντας επίσης στη γερμανική εφημερίδα Bild ότι οι πρώτες παραδόσεις θα πάνε πιο πίσω χρονικά, καθώς θα μπορούσαν να γίνουν τον Απρίλιο ή τον Μάιο, εάν χρειαστεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με όσα είπε ο Σαχίν, για να αιτιολογήσει την καθυστέρηση, «ο ΕΜΑ έπρεπε να περιμένει περισσότερο από το προγραμματισμένο για τα δεδομένα που απαιτούνται για έγκριση».

—————

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr