Home Greek News Χάπια τζιχαντιστών που δημιουργεί «σούπερ στρατιώτες» βρέθηκαν σε παραλία της Ρόδου!

Χάπια τζιχαντιστών που δημιουργεί «σούπερ στρατιώτες» βρέθηκαν σε παραλία της Ρόδου!

by _
0 comment 141 views


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: 

Τα τελευταία άρθρα που έχουν δημοσιευθεί πάνω σε αυτό το θέμα, τόσο του Παναγιώτη του Αποστόλου του σάιτ Egerssi.gr όσο και του GreekNewsOnDemand.com, επιβεβαιώνονται με το παρακάτω άρθρο-σοκ. Διαβάστε όμως πρώτα τα δύο εξής άρθρα για να εξοικειωθείτε καλά με το θέμα και μετά το παρακάτω…

ΤΙ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ Η ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ ΧΑΠΙΩΝ CAPTAGON ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ;…

«ΣΟΚ» – Μπλεγμένος στο παγκόσμιο εμπόριο ναρκωτικών ο …ΤΡΕΛΟ-«ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ» ΕΞ ΑΓΚΥΡΑΣ!!!


44 πλαστικές συσκευασίες με δισκία ναρκωτικών ουσιών, τύπου «CAPTAGON» παραδόθηκαν σε στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου.

Ο σάκος σύμφωνα με το αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος βρέθηκε στην παραλιακή περιοχή «ΚΙΟΤΑΡΙ» της Ρόδου, τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης 14/02.

Τι βρέθηκε

Τα δισκία παραδόθηκαν σε στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου, όπου καταμετρήθηκαν και βρέθηκαν τα κάτωθι:

  • δώδεκα πλαστικές συσκευασίες που περιείχαν δισκία ναρκωτικών ουσιών, τύπου «CAPTAGON», ορισμένα εκ των οποίων αλλοιωμένα λόγω εισροής θαλασσινού ύδατος, συνολικού μεικτού βάρους δεκατριών κιλών και διακοσίων εξήντα γραμμαρίων (13,260 γρ.).
  • είκοσι επτά πλαστικές συσκευασίες που περιείχαν δισκία ναρκωτικών ουσιών τύπου «CAPTAGON», κατεστραμμένου περιεχομένου σχεδόν πολτοποιημένου, λόγω εισροής θαλασσινού ύδατος, συνολικού μεικτού βάρους τεσσάρων κιλών και πεντακοσίων ενενήντα γραμμαρίων (4,590 γρ.).
  • πέντε πλαστικές συσκευασίες κενές, άνευ περιεχόμενου.

Επιπροσθέτως, από δειγματοληπτική καταμέτρηση που πραγματοποιήθηκε σε πλαστική συσκευασία, η οποία ήταν σε σχετικά καλή κατάσταση και αεροστεγώς κλεισμένη, καταμετρήθηκε να περιέχει δύο χιλιάδες είκοσι (2.020) δισκία.



Η εκτιμώμενη συνολική ποσότητα των δισκίων για τις σαράντα τέσσερις συσκευασίες ανέρχεται στα ογδόντα οκτώ χιλιάδες οκτακόσια ογδόντα (88.880) δισκία.

_________

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr