Home ΚΟΣΜΟΣ ΕΚΤΑΚΤΟ – Κήρυξε ο Τζάστιν Τριντό στρατιωτικό νόμο στον Καναδά που δεν είναι πλέον Δημοκρατία αλλά…ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ!!! – Η καναδική κυβέρνηση ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ όλες τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!!!

ΕΚΤΑΚΤΟ – Κήρυξε ο Τζάστιν Τριντό στρατιωτικό νόμο στον Καναδά που δεν είναι πλέον Δημοκρατία αλλά…ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ!!! – Η καναδική κυβέρνηση ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ όλες τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!!!

by _
0 comment 199 views

ΕΚΤΑΚΤΟ – Κήρυξε ο Τζάστιν Τριντό στρατιωτικό νόμο στον Καναδά που δεν είναι πλέον Δημοκρατία αλλά…ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ!!!

Η καναδική κυβέρνηση ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ όλες τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!!!….

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 15 ΦΕΒ. 2022 | 16:34 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


Όταν χιλιάδες φορτηγατζήδες βγήκαν για να διαδηλώσουν πριν από αρκετές εβδομάδες λόγω της τυραννίας του Covid στον Καναδά, ο πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό αρνήθηκε να συναντηθεί μαζί τους ή ακόμη και να μιλήσει μαζί τους. Αντίθετα, έφυγε από την πόλη και κρύφτηκε μέσα στο καταφύγιό του και στη συνέχεια αποκάλεσε τους φορτηγατζήδες «Ναζί».

Όταν οι φορτηγατζήδες ακόμα δεν έφυγαν, ο Τριντό ανέστειλε τη δημοκρατία και κήρυξε τον Καναδά… δικτατορία.

Σύμφωνα με τον Τριντό:

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση έχει επικαλεστεί την πράξη έκτακτης ανάγκης για να συμπληρώσει τις επαρχιακές και εδαφικές ικανότητες για την αντιμετώπιση των αποκλεισμών και των καταλήψεων.

 

Ο νόμος για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης θα χρησιμοποιηθεί για την ενίσχυση και υποστήριξη των υπηρεσιών επιβολής του νόμου σε όλα τα επίπεδα σε όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με τον κορυφαίο δημοσιογράφο του Fox News, Tucker Carlson (δείτε το παρακάτω βίντεο), η πράξη έκτακτης ανάγκης δεν είναι τίποτα άλλο από μια κήρυξη στρατιωτικού νόμου. Δεν έχει επικαλεστεί ποτέ σε όλη την ιστορία του Καναδά. Αλλά την επικαλείται εν προκειμένω ο μέγας «δικτάτωρ» ο Τριντό για τους «κακούς» φορτηγατζήδες.

Σύμφωνα με το νόμο, ο νόμος έκτακτης ανάγκης επιτρέπεται να ενεργοποιείται μόνο σε περίπτωση πραγματικής έκτακτης ανάγκης. Αυτό που συμβαίνει όμως τώρα δεν πληροί τις προϋποθέσεις. Αυτό που συμβαίνει τώρα στον Καναδά δεν είναι έκτακτη ανάγκη. Κάθε άλλο.

Σύμφωνα με τον Τζάστιν Τριντό, όλοι οι διαδηλωτές θεωρούνται πλέον… “τρομοκράτες”, συμπεριλαμβανομένων των γυναικών και των παιδιών που συμμετέχουν στις διαδηλώσεις. Ο Τζάστιν Τριντό ανακάλεσε μονομερώς τις πολιτικές ελευθερίες των πολιτών της χώρας και έχει εξουσιοδοτήσει άνδρες με αυτόματα όπλα να τους συλλαμβάνουν  και να τους πάνε…ΦΥΛΑΚΗ!!!

Κανείς πλέον στον Καναδά δεν επιτρέπεται να φύγει από τη χώρα. Σύμφωνα με τον στρατιωτικό νόμο, η κυβέρνηση μπορεί πλέον να κατάσχει τραπεζικούς λογαριασμούς. Οι ασφαλιστικές εταιρείες λαμβάνουν επίσης εντολή από την κυβέρνηση να ακυρώσουν τα ασφαλιστήρια συμβόλαια των πολιτών. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούν πλέον να ζουν κανονικά στον Καναδά· θεωρούνται πλέον ΜΗ πρόσωπα· είναι εχθροί του κράτους.

Επίσης, ο Τριντό διέκοψε κάθε μορφή χρηματοδότησης για το Freedom Convoy (Κομβοϊ Ελευθερίας), συμπεριλαμβανομένων των πληρωμών μέσω Crowdfunding και Bitcoin!

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ως μέρος των εξουσιών της για τον «Νόμο Έκτακτης Ανάγκης», η καναδική κυβέρνηση ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ όλες τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που προέρχονται από το εσωτερικό του Καναδά. Το Twitter, το Facebook κ.λπ. επηρεάζονται από τον αποκλεσιμό.

Οι χρήστες μπορούν να δημοσιεύουν, αλλά αυτό που δημοσιεύουν ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ σε καμία ροή δεδομένων οπουδήποτε, εάν η αρχική τους διεύθυνση IP βρίσκεται στον ΚΑΝΑΔΑ.

Οι χρήστες (προς το παρόν) ξεπερνούν αυτόν τον περιορισμό χρησιμοποιώντας τα εικονικά ιδιωτικά δίκτυα (VPN).

Στο πρόσφατο άρθρο μας με τίτλο MEGA ΜΠΟΥΜ!!! – Παραιτήθηκε ο επικεφαλής της ασφάλειας του Τριντό. «Τα θεμελιώδη δικαιώματα των ανθρώπων δεν πρέπει να περιορίζονται ακόμη και σε περίπτωση εθνικής έκτακτης ανάγκης»!!! σας είχαμε γράψει τα εξής σημαντικά σχετικά με αυτό το μεγάλο θέμα, κάτι το οποίο ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ, και μη σας πει αλλιώς κανείς!!!…

Ο δεκανέας Daniel Bulford, πρώην ελεύθερος σκοπευτής RCMP (Royal Canadian Mounted Police, Βασιλική Καναδική Έφιππη Αστυνομία) που παραιτήθηκε επειδή αρνήθηκε να κάνει το εμβόλιο, έχει μια νέα δουλειά: Eπικεφαλής της ασφάλειας του Freedom Convoy (του Κομβοϊ για την Ελευθερία).

 

Αναφερόμενος στον Καναδικό Χάρτη Δικαιωμάτων και Ελευθεριών, ο Επικεφαλής της Ασφάλειας του Πρωθυπουργού του Καναδού Τζάστιν Τριντό, δεκανέας Bulford, δήλωσε τα εξής:

 

Στην τρίτη παράγραφο του νόμου περί έκτακτης ανάγκης του Καναδά αναφέρει:

 

Τα θεμελιώδη δικαιώματα των ανθρώπων δεν πρέπει να περιορίζονται ή να συντομεύονται ακόμη και σε περίπτωση εθνικής έκτακτης ανάγκης.

 

Καναδοί αξιωματούχοι παραδέχονται τώρα ότι απέτυχαν να δικαιολογήσουν αποδεδειγμένα τις παραβιάσεις τους στις ελευθερίες των Καναδών.

Δείτε τώρα το βίντεο…

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr