Home Greek News ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ: ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ: ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ

by _
0 comment 183 views

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ: ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ


-Του Παναγιώτη Αποστόλου

[email protected]

www.egerssi.gr

Ταλαιπωρία διαρκείας βίωσαν οι κάτοικοι της Πρωτεύουσας κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας “Ελπίς”. Χάος στους δρόμους, πολύωρες διακοπές ρεύματος στην ηλεκτροδότηση, όταν οι θερμοκρασίες ήταν πάρα πολύ χαμηλές. Πολλοί μάλιστα κάτοικοι εγκλωβίστηκαν στα σπίτια τους, αφού δεν μπορούσαν να εξέλθουν επειδή το χιόνι είχε φράξει την έξοδο των σπιτιών τους και παρά τις πολύωρες εκκλήσεις στην δημοτική αρχή τους, εισέπρατταν την αδιαφορία και την αναισθησία της.

Κραυγαλέο παράδειγμα κατοίκου του Δήμου Αμαρουσίου, ο οποίος τηλεφώνησε στο Δήμο για να ζητήσει να καθαριστεί η είσοδος – έξοδος του σπιτιού του και η απάντηση που πήρε από υπάλληλο, ήταν, ότι σήμερα είναι… αργία!

Ο Δήμος Αμαρουσίου, ο Δήμος Χαλανδρίου και ο Δήμος Αγίας Παρασκευής βρέθηκαν “στο μάτι του κυκλώνα”, αφού φάνηκαν ανίκανοι Δήμαρχοι και Αντιδήμαρχοι να πράξουν το επιβεβλημένο καθήκον τους!…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b7-%ce%b1%ce%bc%ce%b1%cf%81%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%b9%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%b1%cf%84%cf%89%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b7-%cf%84%cf%89/

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr