Χάπια τζιχαντιστών που δημιουργεί «σούπερ στρατιώτες» βρέθηκαν σε παραλία της Ρόδου!Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: 

Τα τελευταία άρθρα που έχουν δημοσιευθεί πάνω σε αυτό το θέμα, τόσο του Παναγιώτη του Αποστόλου του σάιτ Egerssi.gr όσο και του GreekNewsOnDemand.com, επιβεβαιώνονται με το παρακάτω άρθρο-σοκ. Διαβάστε όμως πρώτα τα δύο εξής άρθρα για να εξοικειωθείτε καλά με το θέμα και μετά το παρακάτω…

ΤΙ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ Η ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ ΧΑΠΙΩΝ CAPTAGON ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ;…

«ΣΟΚ» – Μπλεγμένος στο παγκόσμιο εμπόριο ναρκωτικών ο …ΤΡΕΛΟ-«ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ» ΕΞ ΑΓΚΥΡΑΣ!!!


44 πλαστικές συσκευασίες με δισκία ναρκωτικών ουσιών, τύπου «CAPTAGON» παραδόθηκαν σε στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου.

Ο σάκος σύμφωνα με το αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος βρέθηκε στην παραλιακή περιοχή «ΚΙΟΤΑΡΙ» της Ρόδου, τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης 14/02.

Τι βρέθηκε

Τα δισκία παραδόθηκαν σε στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου, όπου καταμετρήθηκαν και βρέθηκαν τα κάτωθι:

  • δώδεκα πλαστικές συσκευασίες που περιείχαν δισκία ναρκωτικών ουσιών, τύπου «CAPTAGON», ορισμένα εκ των οποίων αλλοιωμένα λόγω εισροής θαλασσινού ύδατος, συνολικού μεικτού βάρους δεκατριών κιλών και διακοσίων εξήντα γραμμαρίων (13,260 γρ.).
  • είκοσι επτά πλαστικές συσκευασίες που περιείχαν δισκία ναρκωτικών ουσιών τύπου «CAPTAGON», κατεστραμμένου περιεχομένου σχεδόν πολτοποιημένου, λόγω εισροής θαλασσινού ύδατος, συνολικού μεικτού βάρους τεσσάρων κιλών και πεντακοσίων ενενήντα γραμμαρίων (4,590 γρ.).
  • πέντε πλαστικές συσκευασίες κενές, άνευ περιεχόμενου.

Επιπροσθέτως, από δειγματοληπτική καταμέτρηση που πραγματοποιήθηκε σε πλαστική συσκευασία, η οποία ήταν σε σχετικά καλή κατάσταση και αεροστεγώς κλεισμένη, καταμετρήθηκε να περιέχει δύο χιλιάδες είκοσι (2.020) δισκία.Η εκτιμώμενη συνολική ποσότητα των δισκίων για τις σαράντα τέσσερις συσκευασίες ανέρχεται στα ογδόντα οκτώ χιλιάδες οκτακόσια ογδόντα (88.880) δισκία.

_________