Home ΚΟΣΜΟΣ Δεν υπάρχουν ακόμη «εμβόλια» mRNA στην….ΚΙΝΑ. Γι΄αυτό ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΝΕΙΣ από τα…ΨΕΥΤΟ-ΕΜΒΟΛΙΑ…

Δεν υπάρχουν ακόμη «εμβόλια» mRNA στην….ΚΙΝΑ. Γι΄αυτό ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΝΕΙΣ από τα…ΨΕΥΤΟ-ΕΜΒΟΛΙΑ…

by _
0 comment 140 views

 


Δεν υπάρχουν ακόμη «εμβόλια» mRNA στην….ΚΙΝΑ. Γι΄αυτό ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΝΕΙΣ από τα…ΨΕΥΤΟ-ΕΜΒΟΛΙΑ…

Κανένα εμβόλιο mRNA στην Κίνα, ημέρα 426


Alex Berenson 7 Φεβρουαρίου

Το πρώτο άτομο στον κόσμο που έλαβε εμβόλιο mRNA για τον Covid εκτός κλινικής δοκιμής ήταν η Margaret Keenan, μια 90χρονη Αγγλίδα, στις 8 Δεκεμβρίου 2020.

Στους 14 μήνες από τότε, περισσότεροι από 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν λάβει περισσότερες από 2 δισεκατομμύρια δόσεις mRNA.

Κανένα εμβόλιο mRNA  δεν έχει χορηγηθεί στην Κίνα.

Κινεζική φαρμακευτική εταιρεία υπέγραψε συμφωνία για την αγορά 100 εκατομμυρίων δόσεων του εμβολίου Pfizer/BioNTech μια εβδομάδα μετά την πρώτη λήψη.

Κανένα εμβόλιο mRNA δεν έχει δοθεί σε κανέναν στην Κίνα.

Αλλά περιμένετε λίγο!….



Αυτή η καθυστέρηση έχει μια εντελώς αθώα εξήγηση. Εθνική υπερηφάνεια, βλέπετε. Οι Κινέζοι δεν θέλουν να παραδεχτούν ότι πρέπει να αγοράσουν ένα αμερικανικό/γερμανικό εμβόλιο.

Ναι, αυτό είναι.

Εδώ είναι η απόδειξη. Οι κινεζικές φαρμακευτικές εταιρείες «αναπτύσσουν» επίσης το δικό τους εμβόλιο mRNA, που ονομάζεται ARCoV.

Κι αυτοί κινούνται γρήγορα κιόλας!

Πόσο γρήγορα;

Οι κινεζικές εταιρείες ολοκλήρωσαν την προκαταρκτική κλινική δοκιμή του ARCoV σε ανθρώπους στις 2 Δεκεμβρίου 2020. Κάλυψε και τα 230 άτομα.

Όχι 2021. 2020. ΠΡΙΝ η Margaret Keenan λάβει την πρώτη της δόση.

Έχουν περάσει 14 μήνες από την ολοκλήρωση της δίκης.



Δεν είναι καν σαφές ότι αυτές οι κινεζικές εταιρείες έχουν ξεκινήσει τη χορήγηση δόσεων σε ανθρώπους στη μεγαλύτερη κλινική δοκιμή «Φάσης 3» που θα ήταν απαραίτητη προτού η Κίνα μπορέσει να εγκρίνει το ARCoV. Και κανείς δεν φαίνεται να ξέρει πότε μπορεί να γίνει η δίκη.

Μετάφραση

Οι δοκιμές μεγάλης κλίμακας του εμβολίου που αναπτύχθηκε από κοινού από την Ακαδημία Στρατιωτικών Επιστημών, τη Walvax Biotechnology και τη Szuhou Abojen Biosciences έχουν καθυστερήσει από πέρυσι. Δεν δόθηκε λόγος από την εταιρεία, αν και έχει γίνει γενικά πιο δύσκολη η στρατολόγηση μη εμβολιασμένων εθελοντών για δοκιμές φάσης 3.

 

Την περασμένη εβδομάδα, αξιωματούχος της εταιρείας είπε ότι οι περισσότεροι εθελοντές στρατολογήθηκαν πλέον, αν και αρνήθηκε να δώσει ένα χρονοδιάγραμμα για τις δοκιμές φάσης 3.

«Οι περισσότεροι εθελοντές στρατολογήθηκαν πλέον;» Τι σημαίνει ακόμη αυτό;

Να τι είναι ξεκάθαρο. Η κεντρική κλινική δοκιμή Φάσης 3 – στον βαθμό που υπάρχει – διεξάγεται εξ ολοκλήρου ΕΚΤΟΣ Κίνας, στην Ινδονησία και το Μεξικό.

Κάτι που είναι απόλυτα λογικό. Η Λαϊκή Δημοκρατία θα βιαστεί πάρα πολύ να δώσει στους πολίτες της ένα «εμβόλιο» που έχει δοκιμαστεί σε συνολικά 230 άτομα εντός της Κίνας, το…2020.

Είμαι σίγουρος ότι υπάρχει μια καλή εξήγηση για όλα αυτά.

Απλώς δεν είμαι βέβαιος ότι κάποιος εκτός Zhongnanhai θα θέλει να το ακούσει.



Πηγή >> https://alexberenson.substack.com/p/no-mrna-jabs-in-china-day-426/comments

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr