Home ΚΟΣΜΟΣ Διάσημη κωμικός κατέρρευσε πάνω στη σκηνή την ώρα που καυχιόνταν για την εμβολιαστική της κατάσταση…(Video)

Διάσημη κωμικός κατέρρευσε πάνω στη σκηνή την ώρα που καυχιόνταν για την εμβολιαστική της κατάσταση…(Video)

by _
0 comment 147 views

Διάσημη κωμικός κατέρρευσε πάνω στη σκηνή την ώρα που καυχιόνταν για την εμβολιαστική της κατάσταση…(Video)


 Η 51χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός Χέδερ ΜακΝτόναλντ, δημοσίευσε ένα βίντεο που την δείχνει να καταρρέει πάνω στην σκηνή κατά τη διάρκεια ενός…

Η 51χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός Χέδερ ΜακΝτόναλντ, δημοσίευσε ένα βίντεο που την δείχνει να καταρρέει πάνω στην σκηνή κατά τη διάρκεια ενός κωμικού σόου που παρουσίαζε στο Τέμπε της Αριζόνα, νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. 

Στο συγκεκριμένο βίντεο η ΜακΝτόναλντ φαίνεται να καταρρέει λίγα μόλις δευτερόλεπτα αφότου έλεγε καυχώμενη πως είναι πλήρως εμβολιασμένη κατά του Covid, ότι έκανε τα εμβόλια και της γρίπης και του έρπητα ζωστήρα και ότι έχει ακόμα περίοδο, τονίζοντας ότι δεν έχει νοσήσει από τον κορωνοϊό και ότι «προφανώς, ο Ιησούς με αγαπάει πάρα πολύ. Σοβαρά. Πολύ ωραία, πολύ ωραία.» 

Την επόμενη στιγμή παραπατά, γουρλώνει τα μάτια της και πέφτει αναίσθητη, χτυπώντας το κεφάλι της στο πάτωμα της σκηνής. Το κοινό ακούγεται να γελάει καθώς προφανώς όλοι υπέθεσαν ότι ήταν όλα μέρος της παράστασης.

Η αδερφή της την οδήγησε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου αποκαλύφθηκε ότι είχε σπάσει το κρανίο της. Ο λόγος για την κατάρρευσή της είναι ακόμα άγνωστος, αλλά πηγές αναφέρουν ότι μπορεί να το έπαθε «λόγω αφυδάτωσης».

Η ΜακΝτόναλτ έκτοτε αναρτά στα social media της βίντεο από το κρεβάτι του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Λιποθύμησα στη σκηνή και έσπασα το κρανίο μου μπροστά σε ένα sold out σόου στην Τέμπε της Αριζόνα. Τι πιστεύετε ότι μπορεί να το προκάλεσε;



 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heather McDonald (@heathermcdonald)

Σε ένα άλλο βίντεο αναφέρει «Λοιπόν, είμαι στα επείγοντα. Αισθάνομαι περίεργα. Λυπάμαι τόσο πολύ, είχα λιποθυμήσει στη σκηνή. Σηκώθηκα, έκανα ένα αστείο και ένιωσα τόσο ζαλισμένη. Μπορείτε να δείτε το μάτι μου, έπεσα με το μάτι μου» , συνέχισε, δείχνοντας τους μελανιές της. «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό συνέβη. Νιώθω τόσο απαίσια που έπρεπε να πουν σε όλους να φύγουν και μετά να ακυρώσουν τη δεύτερη παράσταση». Και κατέληξε υποσχόμενη: «Τέμπε, θα επιστρέψω. Δεν έχω λιποθυμήσει ποτέ στη ζωή μου».

Σχολιάστε το άρθρο μας

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.

Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook

στο GAB

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr