Home Greek News Τα “μεγάλα πνεύματα”…ΣΥΝΑΝΤΩΝΤΑΙ;;; – Φωτο.-ΣΟΚ: Ιδού ο Νίκος ο Δένδιας φωτογραφισμένος με το δολοφόνο του μικρού…ΆΛΚΗ…;;;!!!

Τα “μεγάλα πνεύματα”…ΣΥΝΑΝΤΩΝΤΑΙ;;; – Φωτο.-ΣΟΚ: Ιδού ο Νίκος ο Δένδιας φωτογραφισμένος με το δολοφόνο του μικρού…ΆΛΚΗ…;;;!!!

by _
0 comment 304 views

Τα “μεγάλα πνεύματα”…συναντώνται…;;;

Φωτο.-ΣΟΚ – Ιδού ο Νίκος ο Δένδιας φωτογραφισμένος με το δολοφόνο του μικρού…ΆΛΚΗ…;;;!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 11 Φεβ. 2022 | 15;37 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες που σας έρχονται αποκλειστικά από τούτο το σάιτ, «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com), και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα….

Η κάτω φωτογραφία δείχνει τον Νίκο Δένδια φωτογραφισμένους μαζί με ένα από τα παιδιά που συνελήφθησαν για τη δολοφονία του Άλκη…;;;…

Αλλά μην στεναχωριέστε, οπαδούληδες της Νέας…ΔΑΙΜΟΝΟ-κρατίας, γιατί κυκλοφορεί επίσης και μια με τη μάνα του ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΦΕΡΟΜΕΝΟΥ ΩΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ του Άλκη μαζί με τον….ΠΑΥΛΟ ΠΟΛΑΚΗ.

Πιστεύουμε ότι το έκαναν επίτηδες οι ίδιοι να φανεί ότι ο ΠΑΟΚ σκοτώνει.

Αν θυμάστε, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ φώναζαν κατα του Μητσοτάκη, κτλ.

Την μανα του την λένε Βαλεντίνα Γαβριελάτου… Αυτόν τον λενε Αλέξανδρο Βελαλόπουλο, 25 χρονών. Ο «Αθηναίος», είναι ο λογιζόμενος από τις Αρχές ως σκληρός χούλιγκαν της θύρας 4 του ΠΑΟΚ.

ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ, πιστεύουμε πως η όλη δολοφονία του Άλκη (που είναι όντως τραγική) χρησιμοποιείται σαν ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΣ της κοινής γνώμης μακριά από το ΓΕΓΟΝΟΣ πως εκείνη η γενοκτόνος κυβέρνησις Μητσοτάκη ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ τα δικά σας τα παιδά εκεί στην ΕΛΛΑΔΑ, ΈΛΛΗΝΕΣ, ΕΠΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΒΑΣΕΩΣ ΜΕ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΜΠΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟ-ΚΟΡΩΝΟΪΟ!!! ΤΟΣΟ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ…ΕΝΟΧΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ!!!

ΟΠΟΤΕ…ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΟΙ!!!

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr