Home ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΤΑΚΤΟ – Εμ…τι κάνουν αμερικανικά στρατεύματα στην…Ουκρανία;;;!!!

ΕΚΤΑΚΤΟ – Εμ…τι κάνουν αμερικανικά στρατεύματα στην…Ουκρανία;;;!!!

by _
0 comment 294 views

ΕΚΤΑΚΤΟ – Εμ…τι κάνουν αμερικανικά στρατεύματα στην…Ουκρανία;;;!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 12 Φεβ. 2022 | 09:35 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 

Δημοσιεύθηκε αρχικά στις 7 Φεβρουαρίου 2022 στα Αγγλικά από τον Μάικλ Σνάιντερ


Τι κάνει η κυβέρνηση Μπάιντεν; Υποτίθεται ότι τα στρατεύματα των ΗΠΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να βρίσκονται στην Ουκρανία, αλλά για κάποιο λόγο βρίσκονται ούτως ή άλλως εκεί. Όταν είδα για πρώτη φορά το βίντεο που θα μοιραστώ μαζί σας, σκέφτηκα ότι πρέπει να υπάρχει κάποιο λάθος. Η αποστολή αμερικανικών στρατευμάτων στην Ουκρανία αφού είπαμε δημόσια ότι δεν θα το κάνουμε, αναπόφευκτα θα πυροδοτήσει ακόμη περισσότερο τις εντάσεις στην περιοχή. Αλλά προφανώς κάποια «ιδιοφυΐα» στην κυβέρνηση Μπάιντεν σκέφτηκε ότι αυτό θα ήταν καλή ιδέα.

Ας αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να κάνουμε μια ανασκόπηση. Νωρίτερα αυτό το μήνα, η κυβέρνηση Μπάιντεν ανακοίνωσε ότι θα στείλει 3.000 στρατιώτες των ΗΠΑ σε συμμάχους του ΝΑΤΟ στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη. Τα παρακάτω προέρχονται από το CNN

Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν ενέκρινε επισήμως την ανάπτυξη 3.000 στρατιωτών των ΗΠΑ στην Πολωνία, τη Γερμανία και τη Ρουμανία, ανακοίνωσε το Πεντάγωνο την Τετάρτη, σε μια κίνηση για να ενισχυθούν οι χώρες του ΝΑΤΟ στην Ανατολική Ευρώπη με δεκάδες χιλιάδες Ρώσους στρατιώτες συγκεντρωμένους κατά μήκος των συνόρων της Ουκρανίας.

 

Οι αποστολές στην Ανατολική Ευρώπη, οι οποίες αναφέρθηκαν για πρώτη φορά από το CNN, είναι μια ένδειξη υποστήριξης στους συμμάχους του ΝΑΤΟ που αισθάνονται ότι απειλούνται από τις στρατιωτικές κινήσεις της Ρωσίας κοντά στην Ουκρανία και την απειλή εισβολής, δήλωσαν Αμερικανοί αξιωματούχοι.

Αλλά κανένα από αυτά τα στρατεύματα δεν έπρεπε να πάει στην Ουκρανία.

Στην πραγματικότητα, το CBS News και άλλα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν συγκεκριμένα ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν είχε «αποκλείσει» την αποστολή αμερικανικών στρατευμάτων στην Ουκρανία…

Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο αποστολής αμερικανικών στρατευμάτων μάχης στην Ουκρανία, καθώς η χώρα προετοιμάζεται για μια πιθανή ρωσική εισβολή που ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν προειδοποίησε ότι θα μπορούσε να συμβεί ανά πάσα στιγμή.



Κάποιος, απ᾽ό, τι φαίνεται, ΔΕΝ έλαβε το υπηρεσιακό σημείωμα, γιατί προφανώς τα στρατεύματα των ΗΠΑ βρίσκονται στην Ουκρανία αυτή τη στιγμή…!!!

Το παρακάτω είναι ένα απόσπασμα από το ABC News που δείχνει μέλη της Εθνοφρουράς της Φλόριντα «στη δυτική Ουκρανία» να εκπαιδεύουν μέλη του ουκρανικού στρατού πώς να χρησιμοποιούν σωστά τα όπλα που τους έστελνε ο Μπάιντεν…

Περιττό να πούμε ότι οι Ρώσοι δεν πρόκειται να χαρούν γι’ αυτό.

Φανταστείτε πώς θα αισθανόμασταν αν οι Ρώσοι είχαν στρατεύματα στον Καναδά εκπαιδεύοντας τους Καναδούς πώς να πολεμήσουν εναντίον μας με τα όπλα που είχαν προμηθεύσει.

Και καθώς συνεχίζουμε να προκαλούμε τους Ρώσους, ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Μπάιντεν, Τζέικ Σάλιβαν, μας προειδοποιεί ότι μια ρωσική εισβολή στην Ουκρανία «θα μπορούσε να συμβεί το συντομότερο αύριο»…



Πιστεύω ότι ο Τζέικ Σάλιβαν θα μείνει ως ο χειρότερος σύμβουλος εθνικής ασφάλειας στην ιστορία των ΗΠΑ, και αυτό πραγματικά κάτι λέει.

Ο Σάλιβαν μισεί απόλυτα τους Ρώσους και φαίνεται σχεδόν να απολαμβάνει την ιδέα μιας μεγάλης αντιπαράθεσης μαζί τους.

Λοιπόν, καλύτερα να προσέχει τι εύχεται, γιατί μπορεί να το πάρει.

––––––––––––

ΠΗΓΗ >> https://endoftheamericandream.com/what-in-the-world-are-u-s-troops-doing-in-ukraine/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr