ΜΑΞΙΜΟΥ-GATE ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ • Η κυβέρνηση Μητσοτάκη παραδίδει την Πατρίδα μας στο Πακιστάν – Τουρκία, στην Τουρκία – Πακιστάν!!!


ΜΑΞΙΜΟΥ-GATE ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ

Παράδοση άνευ όρων της Πατρίδας…

Ο Δένδιας υφαίνει την εξωτερική πολιτική και οι Μητσοτάκης-Μηταράκης την ξηλώνουν…

-Του Παναγιώτη Αποστόλου, Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]www.egerssi.gr

«Συρρικνωνόμαστε, το ξέρουμε. Το πόσο, θα μας το δείξει η απογραφή. Είχαμε μία συζήτηση στην Ολομέλεια πριν από λίγο για τα στατιστικά στοιχεία των εμβολιασμών, όπου ο παρονομαστής είναι η απογραφή του 2011, για να υπολογίζουμε τα ποσοστά. Εικάζω ότι είμαστε λιγότεροι απ’ όσοι έδειξε η απογραφή του 2011…  το ανθρώπινο δυναμικό σε μία χώρα η οποία συρρικνώνεται, θα πρέπει να χαρτογραφηθεί… είμαι σίγουρος ότι η χώρα δεν θα αντιμετωπίζει πρόβλημα προσέγγισης οικονομικών κεφαλαίων, θα έχει, όμως, δυσκολία εξεύρεσης ποιοτικού ανθρώπινου δυναμικού για να στηρίξει την αναπτυξιακή της διαδρομή… η οργανωμένη, καλά σχεδιασμένη μετανάστευση, μπορεί να είναι ένα συμπληρωματικό όπλο για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε στρεβλώσεις που θα παρουσιαστούν με μαθηματική βεβαιότητα στην αγορά εργασίας…»!

Ποιος “σοφός” έκανε αυτές τις παραπάνω διαπιστώσεις βγάζοντας και τα ανάλογα συμπεράσματα; Πως δηλαδή, ο ελληνικός πληθυσμός συρρικνώνεται! Άρα και το ανθρώπινο δυναμικό εργασίας! Και επειδή δεν υπάρχει και το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό για να στηρίξει την ανάπτυξη στην Ελλάδα, η λύση είναι, να αναζητηθεί από την καλά σχεδιασμένη και οργανωμένη μετανάστευση, την παράνομη μετανάστευση, που πνίγει σαν θηλιά την Ελλάδα!

Αυτές τις παραπάνω “σοφίες”  εκστόμισε χωρίς ντροπή ο σημερινός Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο “άνοιγμα” των εργασιών του φόρουμ “Η Ελλάδα 2040”, το οποίο διοργάνωσε η Επιτροπή της Γιάννας Αγγελοπούλου για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του γένους το 1821!…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%ce%bc%ce%b1%ce%be%ce%b9%ce%bc%ce%bf%cf%85-gate-%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%b1%ce%ba%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%bd/

 


GUTE-URLS

Wordpress is loading infos from egerssi

Please wait for API server guteurls.de to collect data from
egerssi.gr/%ce%bc%ce%b1%c...