Home ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΩΝ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ: Η πρωθυπουργός του Οντάριο αναγκάστηκε να τερματίσει τα διαβατήρια εμβολίων!!!

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΩΝ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ: Η πρωθυπουργός του Οντάριο αναγκάστηκε να τερματίσει τα διαβατήρια εμβολίων!!!

by _
0 comment 234 views

CHRIS YOUNG/THE CANADIAN PRESS

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΩΝ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ: Η πρωθυπουργός του Οντάριο αναγκάστηκε να τερματίσει τα διαβατήρια εμβολίων!!!

11 Φεβρουαρίου 2022 Sean Adl-Tabatabai


Η ξαφνική «μεταβολή» του πρωθυπουργού του Οντάριο Νταγκ Φορντ (Doug Ford) έρχεται καθώς χιλιάδες φορτηγατζήδες σε όλο τον Καναδά συνεχίζουν να ξεσηκώνονται ενάντια στις φασιστικές εντολές του Τζάστιν Τριντό.

Την Πέμπτη, ο Φορντ τηλεφώνησε στους υποστηρικτές του, ενημερώνοντάς τους ότι πρόκειται να καταργήσει το σχέδιο διαβατηρίων εμβολίων της επαρχίας.

Yποστηρικτής κατέγραψε κρυφά την κλήση (αναρτήθηκε παρακάτω).

Το Rebelnews.com αναφέρει: Ο Ford ξεκινά την κλήση του λέγοντας ότι είχε λάβει «περίπου 250 [μηνύματα] από το μεσημεριανό γεύμα σήμερα» που του ζητούσαν να καταργήσει το διαβατήριο COVID.

«Αποσύρουμε αυτά τα διαβατήρια. Θα επανέλθουμε στην κανονικότητα. Δεν μπορώ να σας πω την ακριβή ημερομηνία, αλλά θα είναι πολύ σύντομα. Θα μιλάω τις επόμενες μέρες. Την Παρασκευή θα κάνω μια δήλωση. Δευτέρα θα δίνω κάποιες ημερομηνίες. Και θα προχωρήσουμε μπροστά».

Η δραματική «μεταβολή» της Ford έρχεται καθώς χιλιάδες φορτηγατζήδες σε όλο τον Καναδά έχουν συμμετάσχει σε ειρηνικές διαδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένου του αποκλεισμού της γέφυρας Ambassador Bridge μεταξύ του Ντιτρόιτ και του Windsor.



Η κατάργηση των εντολών εμβολίων και των διαβατηρίων είναι βασικό αίτημα των φορτηγατζήδων. Η κοινή γνώμη έχει αλλάξει δραματικά τις τελευταίες δύο εβδομάδες, με τους περισσότερους Καναδούς να λένε τώρα ότι είναι καιρός να τερματιστούν τα lockdown.

ΑΚΟΥΣΤΕ:

ΠΗΓΗ >> https://newspunch.com/truckers-victory-ontario-premier-forced-to-end-vaccine-passports/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr