Home Greek News Αυτοψία γυναίκας/νεκρολόγια γυναίκας κατηγορούν το εμβόλιο Covid-19 της Moderna για το…θάνατό της

Αυτοψία γυναίκας/νεκρολόγια γυναίκας κατηγορούν το εμβόλιο Covid-19 της Moderna για το…θάνατό της

by _
0 comment 143 views

Αυτοψία γυναίκας/νεκρολόγια γυναίκας κατηγορούν το εμβόλιο Covid-19 της Moderna για το…θάνατό της

του Adan Salazar
10 Φεβρουαρίου 2022, 3:49 μ.μ


Η κύρια αιτία θανάτου ήταν η «αναφυλαξία λόγω εμβολιασμού κατά του Covid-19», σύμφωνα με την έκθεση νεκροψίας της κατοίκου του Κάνσας Jeanie Evans.

Ο θάνατος μιας γυναίκας από το Κάνσας αποδίδεται στο εμβόλιο Covid-19 της Moderna, σύμφωνα με τη νεκρολογία και τα αρχεία θανάτου της.

Η Jeanie Evans, 68 ετών, κάτοικος του Effingham, «πέθανε στις 24 Μαρτίου 2021, μια μέρα μετά τη χορήγηση του εμβολίου Moderna στην κομητεία Τζέφερσον», αναφέρει η Topeka Capital-Journal.

Διερευνώντας τον θάνατο του πρώην μέλους του δημοτικού συμβουλίου και υπαλλήλου καταστήματος, τα αποτελέσματα της νεκροψίας που έλαβε η Journal αναφέρουν ότι η Έβανς άρχισε να αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα σχεδόν αμέσως μετά τον εμβολιασμό της.

«Είπε ότι η Έβανς άρχισε να παραπονιέται ότι ο αεραγωγός της ένιωθε αποκλεισμένος περίπου 15 με 20 λεπτά μετά τον πρώτο της εμβολιασμό για τον COVID στις 23 Μαρτίου 2021. Η Έβανς μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στις 5:21 μ.μ. στο νοσοκομείο Stormont-Vail, όπου πέθανε στις 11:55 π.μ. της επόμενης ημέρας», αναφέρει το Journal.

Η έκθεση προσθέτει ότι η κύρια αιτία θανάτου του Έβανς ήταν «η αναφυλαξία λόγω του εμβολιασμού κατά του Covid-19».



Ένα μοιρολόγι που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο λέει ότι ο Έβανς «πέθανε απροσδόκητα…από μια αντίδραση στο εμβόλιο για τον Covid».

Η οικογένεια Έβανς αυτή τη στιγμή αναζητά νομική εκπροσώπηση για μια αγωγή κατά πάντων υπευθύνων.

ΠΗΓΗ >> https://www.infowars.com/posts/womans-autopsy-obituary-blame-modernas-covid-19-vaccine-for-death/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr