Home ΔΙΕΘΝΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ: Στρατηγός Ιβασόφ: Ο Ερντογάν ετοιμάζεται να επιτεθεί στην Κριμαία με τη βοήθεια Γκρίζων Λύκων και Αλ Κάιντα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ: Στρατηγός Ιβασόφ: Ο Ερντογάν ετοιμάζεται να επιτεθεί στην Κριμαία με τη βοήθεια Γκρίζων Λύκων και Αλ Κάιντα

by _
0 comment 239 views

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ: Στρατηγός Ιβασόφ: Ο Ερντογάν ετοιμάζεται να επιτεθεί στην Κριμαία με τη βοήθεια Γκρίζων Λύκων και Αλ Κάιντα

θα εισβάλει και στον…ΚΑΥΚΑΣΟ ο «σουλτάνος»;;; Θα τον αφήσουν όμως οι δυνάμεις της Δύσεως να συνεχίσει να περνάει το δικό του, ιδιαίτερα εν προκειμένω;;;…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 11 ΦΕΒ. 2022 | 11:22πμ | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


Το ακόλουθο άρθρο του κορυφαίου σάιτ μυστικών πληροφοριών VeteransToday.com, που είναι συνεργάτες του δικού μας σάιτ, GreekNewsOnDemand.com, αποκαλύπτει κι μερικές…ΆΛΛΕΣ αποκαλυπτικές πτυχές σχετικό με τον μείζονα ρόλο που παίζει η ΤΟΥΡΚΙΑ στο…ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ.

Εχθές σας βγάλαμε το αποκλειστικό άρθρο με τίτλο  Benjamin Fulford: Συνελήφθη ο…«σουλτάνος» από δυνάμεις της Δύσης για τη μεγάλη επιρροή που ασκεί στο Ουκρανικό. Το «θετικό» τέστ του για το «COVID», το πρόσχημα. Διαβάστε το ΟΛΟ πατώντας ΕΔΩ για να καταλάβετε πλήρως τι ακριβώς συμβαίνει εδώ. Δηλαδή, επειδή ο Ερντογάν παίζει μεγάλο ρόλο στην Ουκρανική Κρίση, και επειδή η Τουρκία προσπαθεί πάντοτε να περνάει το δικό της όσον αφορά αυτές τις μεγάλες, παγκόσμιες συγκρούσεις/κρίσεις, προσπαθεί τώρα οι δυνάμεις της Δύσεως να «χαλιναγωγήσει» τον «σουλτάνο» ώστε να εξασφαλίσουν για τον εαυτό τους την ΠΛΗΡΗ ΑΦΟΣΙΩΣΗ του Ερντογάν για τα σχέδια της Δύσεως στην Ουκρανία, κτλ.

Είναι να απορεί κανείς το ΓΕΓΟΝΟΣ πως παρόλο που η Αμερική και οι σύμμαχοί της έχουν εξοντώσει τον πιο τελευταίο ηγέτη του ISIS, οι περιοχές που κατέχει η Τουρκία στη Συρία έχουν μετατρασπεί σε τόπο…. ασύλου για τον ίδιον τον…ISIS;;; (Στοιχεία εδώ) Ο ISIS ήταν ΑΝΕΚΑΘΕΝ δημιούργημα του Ισραήλ, των ΗΠΑ και υποστηρίζεται συνέχεια από την Τουρκία, ιδιαίτερα στη Συρία, κτλ. ΓΙ’ΑΥΤΟ, την Τουρκία την θέλουν ΚΑΙ ΦΡΟΝΙΜΗ αλλά ΚΑΙ ΠΡΟΘΥΜΗ ὠστε να συνεχίσει να χρησιμοποιεί τον ISIS καθώς και…ΑΛΛΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΣΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, όπως η…Αλ Κάιντα και οι…Γκρίζοι Λύκοι (που ανήκουν στην Τουρκία) για τα συμφέροντα της Δύσεως, ΙΔΙΩΣ ΣΤΗΝ….ΟΥΚΡΑΝΙΑ.

ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΙΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΔΙΌΤΙ, ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ, ΤΟΝ «ΣΟΥΛΤΑΝΟ» ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ, ΙΔΙΩΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ…ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΟΤΙ, ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΣΟ ΟΙ ΗΠΑ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ, ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ!!! ΤΩΡΑ, ΚΑΤΑ ΠΟΣΟΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΑΥΤΟ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ…!!!…. 


Από VT Editors – 7 Φεβρουαρίου 2022

Το VT παρακολουθεί τα πολεμικά σχέδια που εκκολάπτονται από τις πολιτοφυλακές του Ισραήλ (αποτελούμενες από και Ουκρανέζους και Ισραηλινούς) υπό τον χειριστή του Zelensky, Kolomoisky, και τη συνεργασία του με τον Ερντογάν και τους Γκρίζους Λύκους.

Δουλεύοντας χέρι-χέρι με υποστηριζόμενες από το κράτος τρομοκρατικές ομάδες στη Δημοκρατία της Γεωργίας, θα ξεκινήσει με μια επίθεση με αέριο Sarin που θα οργανωθεί από τις ίδιες ομάδες, τις υπηρεσίες ασφαλείας της Ουκρανίας, τις πολιτοφυλακές Google Jigsaw που υποστηρίζονται από το Ισράηλ, όπως χρησιμοποιήθηκαν κατά της Συρίας.

Πηγή των χημικών όπλων; Το εργαστήριο Lugar στην Τιφλίδα.

Avia Pro: Σε περίπτωση πολέμου μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, τα τουρκικά στρατεύματα θα λάβουν εντολή να επιτεθούν αμέσως στην Κριμαία.

Στην ομιλία του προς τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, ο πρώην επικεφαλής του Υπουργείου Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Συνταγματάρχης Λεονίντ Ιβασόφ, είπε ότι σε περίπτωση στρατιωτικών συγκρούσεων μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, ο Τούρκος Πρόεδρος θα έδινε αμέσως τη διαταγή επίθεσης. Κριμαία.

Σύμφωνα με τον Ivashov, για αυτό, ο Ερντογάν θα είναι έτοιμος να χρησιμοποιήσει ολόκληρο τον στρατιωτικό στόλο που διαθέτει η Τουρκία, ο οποίος ξεπερνά τον Στόλο της Μαύρης Θάλασσας του ρωσικού ναυτικού, καθώς και δύο στρατούς της ερήμου.



«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ξεκάθαρα σε ποια πλευρά θα πολεμήσει η Τουρκία. Και είναι πιθανό ότι οι δύο στρατοί της ερήμου και ο στόλος της Τουρκίας θα λάβουν εντολή να «απελευθερώσουν» την Κριμαία και τη Σεβαστούπολη», είπε ο Ivashov σε ομιλία του στον Ρώσο ηγέτη.

Επιπλέον, σύμφωνα με τον Ivashov, υπάρχει επίσης πολύ σοβαρός κίνδυνος η Τουρκία να προσπαθήσει να επιτεθεί και στον Καύκασο. Ωστόσο, ο ίδιος ο Ερντογάν θα κάνει τέτοια βήματα, πιθανότατα ανάλογα με την εξελισσόμενη κατάσταση, αφού είναι προφανές ότι γνωρίζει ότι σε περίπτωση μικροσυγκρούσεων με την Ουκρανία, η Ρωσία θα έχει την ευκαιρία να εργαστεί ταυτόχρονα σε πολλές κατευθύνσεις και ο τουρκικός στόλος καθώς και ο τουρκικός στρατός θα καταστραφούν σε λίγες μόνο ώρες

Αξιοσημείωτο είναι ότι η Τουρκία έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι δεν αναγνωρίζει την Κριμαία ως τμήμα της Ρωσίας και σε αρκετές προκλητικές δηλώσεις η τουρκική πλευρά πρόσφερε μάλιστα βοήθεια στο Κίεβο για την «απελευθέρωση» της χερσονήσου.

Ο Πρόεδρος της «Πανρωσικής Συνέλευσης Αξιωματικών» Στρατηγός Συνταγματάρχης Ivashov Leonid Grigoryevich απηύθυνε έκκληση προς τον Πρόεδρο και τους πολίτες της Ρωσικής Ομοσπονδίας με τίτλο «Η Παραμονή του Πολέμου»:

________________

Ομιλία της Πανρωσικής Συνέλευσης Αξιωματικών

Προς τον Πρόεδρο και τους πολίτες της Ρωσικής Ομοσπονδίας

[Σημείωση του Έλληνα μεταφραστή: H μετάφραση εδώ, από τα Αγγλικά στα Ελληνικά, υστερεί λιγάκι διότι υπάρχει μερικά ασαφή κομμάτια από την αρχική ρωσική έκδοση]



Σήμερα, η ανθρωπότητα ζει εν αναμονή πολέμου. Και ο πόλεμος είναι η αναπόφευκτη απώλεια ζωών, η καταστροφή, η ταλαιπωρία μεγάλων μαζών ανθρώπων, η καταστροφή του συνήθους τρόπου ζωής, η παραβίαση των ζωτικών συστημάτων των κρατών και των λαών. Ένας μεγάλος πόλεμος είναι μια τεράστια τραγωδία, το σοβαρό έγκλημα κάποιου. Έτυχε η Ρωσία να βρίσκεται στο επίκεντρο αυτής της επικείμενης καταστροφής. Και, ίσως, είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του.

Προηγουμένως, η Ρωσία (ΕΣΣΔ) διεξήγαγε αναγκαστικούς (δίκαιους) πολέμους και, κατά κανόνα, όταν δεν υπήρχε άλλη διέξοδος, όταν απειλούνταν τα ζωτικά συμφέροντα του κράτους και της κοινωνίας.

Και τι απειλεί την ύπαρξη της ίδιας της Ρωσίας σήμερα, και υπάρχουν τέτοιες απειλές; Μπορεί να υποστηριχθεί ότι υπάρχει πράγματι μια απειλή – η χώρα βρίσκεται στα πρόθυρα της ολοκλήρωσης της ιστορίας της. Όλες οι ζωτικές περιοχές, συμπεριλαμβανομένης της δημογραφίας, υποβαθμίζονται σταθερά και ο ρυθμός εξαφάνισης του πληθυσμού σπάει παγκόσμια ρεκόρ. Και η υποβάθμιση είναι συστημικής φύσης, και σε κάθε περίπλοκο σύστημα, η καταστροφή ενός από τα στοιχεία μπορεί να οδηγήσει στην κατάρρευση ολόκληρου του συστήματος.

Και αυτή, κατά τη γνώμη μας, είναι η κύρια απειλή για τη Ρωσική Ομοσπονδία. Αλλά αυτή είναι μια απειλή εσωτερικής φύσης, που πηγάζει από το μοντέλο του κράτους, την ποιότητα της εξουσίας και την κατάσταση της κοινωνίας. Και οι λόγοι συγκρότησής του είναι εσωτερικοί: η μη βιωσιμότητα του κρατικού μοντέλου, η πλήρης ανικανότητα και έλλειψη επαγγελματισμού του συστήματος εξουσίας και διοίκησης, η παθητικότητα και η αποδιοργάνωση της κοινωνίας. Σε αυτή την κατάσταση, καμία χώρα δεν ζει πολύ.

Όσον αφορά τις εξωτερικές απειλές, σίγουρα υπάρχουν. Όμως, σύμφωνα με την αξιολόγηση των ειδικών μας, δεν είναι επί του παρόντος κρίσιμες, απειλώντας άμεσα την ύπαρξη του ρωσικού κρατιδίου, τα ζωτικά του συμφέροντα. Συνολικά, η στρατηγική σταθερότητα διατηρείται, τα πυρηνικά όπλα είναι υπό αξιόπιστο έλεγχο, οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ δεν συσσωρεύονται και δεν παρουσιάζουν απειλητική δραστηριότητα.

Ως εκ τούτου, η κατάσταση που αναπτύσσεται γύρω από την Ουκρανία είναι, πρώτα απ ‘όλα, τεχνητή, μισθοφορικής φύσης για ορισμένες εσωτερικές δυνάμεις, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Ως αποτέλεσμα της κατάρρευσης της ΕΣΣΔ, στην οποία η Ρωσία (Γέλτσιν) πήρε αποφασιστικό μέρος, η Ουκρανία έγινε ανεξάρτητο κράτος, μέλος του ΟΗΕ και σύμφωνα με το άρθ. 51 του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών έχει το δικαίωμα στην ατομική και συλλογική άμυνα.



Η ηγεσία της Ρωσικής Ομοσπονδίας δεν έχει αναγνωρίσει ακόμη τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος για την ανεξαρτησία της DPR και της LPR, ενώ σε επίσημο επίπεδο περισσότερες από μία φορά, συμπεριλαμβανομένης της διαδικασίας διαπραγμάτευσης του Μινσκ, τόνισε ότι ανήκουν τα εδάφη και ο πληθυσμός τους στην Ουκρανία.

Ειπώθηκε επίσης πολλές φορές, σε υψηλό επίπεδο, για την επιθυμία διατήρησης κανονικών σχέσεων με το Κίεβο, χωρίς να ξεχωρίζουν οι ειδικές σχέσεις με το DPR και το LPR.

Το θέμα της γενοκτονίας που διέπραξε το Κίεβο στις νοτιοανατολικές περιοχές δεν τέθηκε ούτε στον ΟΗΕ ούτε στον ΟΑΣΕ. Φυσικά, για να παραμείνει η Ουκρανία ένας φιλικός γείτονας για τη Ρωσία, ήταν απαραίτητο να επιδείξει την ελκυστικότητα του ρωσικού μοντέλου του κράτους και του συστήματος εξουσίας.

Αλλά η Ρωσική Ομοσπονδία δεν έγινε, όμως, διότι το αναπτυξιακό της μοντέλο και ο μηχανισμός εξωτερικής πολιτικής διεθνούς συνεργασίας απωθούν σχεδόν όλους τους γείτονες, και όχι μόνο.

Η απόκτηση της Κριμαίας και της Σεβαστούπολης από τη Ρωσία και η μη αναγνώρισή τους ως ρωσικών από τη διεθνή κοινότητα (και, ως εκ τούτου, ο συντριπτικός αριθμός κρατών στον κόσμο εξακολουθεί να τα θεωρεί ότι ανήκουν στην Ουκρανία) δείχνει πειστικά την αποτυχία της ρωσικής εξωτερικής πολιτικής και η μη ελκυστικότητα του οικιακού. [Σημείωση του Έλληνα μεταφραστή: H μετάφραση εδώ, από τα Αγγλικά στα Ελληνικά, υστερεί λιγάκι διότι υπάρχει ένα μικρό λάθος από τα Ρωσικά στα Αγγλικά]

Οι προσπάθειες να «αγαπήσουν» τη Ρωσική Ομοσπονδία και την ηγεσία της μέσω ενός τελεσίγραφου και απειλών για χρήση βίας είναι παράλογες και εξαιρετικά επικίνδυνες.



Η χρήση στρατιωτικής βίας κατά της Ουκρανίας, πρώτον, θα θέσει υπό αμφισβήτηση την ύπαρξη της ίδιας της Ρωσίας ως κράτους. δεύτερον, θα κάνει για πάντα θανάσιμους εχθρούς τους Ρώσους και τους Ουκρανούς. Τρίτον, θα υπάρχουν χιλιάδες (δεκάδες χιλιάδες) νεκροί νέοι, υγιείς τύποι από τη μια πλευρά και από την άλλη, κάτι που σίγουρα θα επηρεάσει τη μελλοντική δημογραφική κατάσταση στις χώρες μας που θα πεθαίνουν.

Στο πεδίο της μάχης, εάν συμβεί αυτό, τα ρωσικά στρατεύματα θα αντιμετωπίσουν όχι μόνο ουκρανικό στρατιωτικό προσωπικό, μεταξύ των οποίων θα υπάρχουν πολλοί Ρώσοι, αλλά και στρατιωτικό προσωπικό και εξοπλισμό από πολλές χώρες του ΝΑΤΟ, και τα κράτη μέλη της συμμαχίας θα υποχρεωθούν να κηρύξουν πόλεμο στη Ρωσία.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Τουρκίας Ρ. Ερντογάν δήλωσε ξεκάθαρα σε ποια πλευρά θα πολεμούσε η Τουρκία. Και μπορεί να υποτεθεί ότι δύο τουρκικοί στρατοί πεδίου και ένας στόλος θα διαταχθούν να «απελευθερώσουν» την Κριμαία και τη Σεβαστούπολη και πιθανώς να εισβάλουν στον Καύκασο.

Επιπλέον, η Ρωσία σίγουρα θα συμπεριληφθεί στην κατηγορία των χωρών που απειλούν την ειρήνη και τη διεθνή ασφάλεια, θα υπόκειται στις πιο βαριές κυρώσεις, θα μετατραπεί σε παρία της παγκόσμιας κοινότητας και πιθανότατα θα στερηθεί το καθεστώς ενός ανεξάρτητου κράτους. .

Ο πρόεδρος και η κυβέρνηση, το Υπουργείο Άμυνας δεν μπορούν να μην καταλαβαίνουν τέτοιες συνέπειες, δεν είναι τόσο ανόητοι.

Τίθεται το ερώτημα: ποιοι είναι οι πραγματικοί στόχοι της πρόκλησης έντασης στο χείλος του πολέμου και της πιθανής εξαπέλυσης εχθροπραξιών μεγάλης κλίμακας; Και ότι θα υπάρχει, λέει ο αριθμός και η μαχητική σύνθεση των ομάδων στρατευμάτων που σχηματίστηκαν από τα κόμματα – τουλάχιστον εκατό χιλιάδες στρατιώτες από κάθε πλευρά. Η Ρωσία, εκθέτοντας τα ανατολικά σύνορα, μεταφέρει στρατιωτικούς σχηματισμούς στα σύνορα της Ουκρανίας.

Κατά τη γνώμη μας, η ηγεσία της χώρας, συνειδητοποιώντας ότι δεν είναι ικανή να βγάλει τη χώρα από τη συστημική κρίση -και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε εξέγερση του λαού και αλλαγή εξουσίας στη χώρα- και με την υποστήριξη της ολιγαρχίας , διεφθαρμένοι αξιωματούχοι, δελεασμένα μέσα ενημέρωσης και δυνάμεις ασφαλείας αποφάσισαν να ενεργοποιήσουν την πολιτική γραμμή για την οριστική καταστροφή του ρωσικού κράτους και την εξόντωση του γηγενούς πληθυσμού της χώρας.

Και ο πόλεμος είναι το μέσο που θα λύσει αυτό το πρόβλημα για να διατηρήσει για λίγο την αντεθνική του δύναμη και να διατηρήσει τον πλούτο που έκλεψαν από τους ανθρώπους. Δεν μπορούμε να προτείνουμε άλλη εξήγηση.

Από τον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας, είμαστε αξιωματικοί της Ρωσίας, απαιτούμε να εγκαταλείψουμε την εγκληματική πολιτική πρόκλησης ενός πολέμου στον οποίο η Ρωσική Ομοσπονδία θα βρεθεί μόνη της ενάντια στις ενωμένες δυνάμεις της Δύσης, για να δημιουργήσει συνθήκες για την εφαρμογή του άρθρου 3 του Συντάγματος της Ρωσικής Ομοσπονδίας και παραιτηθείτε.

Απευθύνουμε έκκληση σε όλο το συνταξιούχο στρατιωτικό προσωπικό και τους πολίτες της Ρωσίας με σύσταση να είναι σε εγρήγορση, να είναι οργανωμένοι, να υποστηρίξουν τα αιτήματα του Συμβουλίου της Πανρωσικής Συνέλευσης Αξιωματικών, να αντιταχθούν ενεργά στην προπαγάνδα για την έναρξη του πολέμου και να αποτρέψουν εσωτερικές εμφύλιες συγκρούσεις με τη χρήση στρατιωτικής βίας.

Ο Πρόεδρος της Πανρωσικής Συνέλευσης Αξιωματικών, Στρατηγός Συνταγματάρχης Ivashov L.G.

____________

Αρχική ρωσική πηγή >> Подробнее на: https://avia-pro.net/news/general-ivashov-erdogan-otdast-prikaz-atakovat-krym-v-sluchae-nachala-voyny-rossii-s-ukrainoy

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr