Home Greek News Benjamin Fulford: Συνελήφθη ο…«σουλτάνος» από δυνάμεις της Δύσης για τη μεγάλη επιρροή που ασκεί στο Ουκρανικό. Το «θετικό» τέστ του για το «COVID», το πρόσχημα

Benjamin Fulford: Συνελήφθη ο…«σουλτάνος» από δυνάμεις της Δύσης για τη μεγάλη επιρροή που ασκεί στο Ουκρανικό. Το «θετικό» τέστ του για το «COVID», το πρόσχημα

by _
0 comment 316 views

Benjamin Fulford: Συνελήφθη ο…«σουλτάνος» από δυνάμεις της Δύσης για τη μεγάλη επιρροή που ασκεί στο Ουκρανικό. Το «θετικό» τέστ του για το «COVID», το πρόσχημα

Τι ακριβώς σημαίνουν όλα αυτά, αυτό μένει να το δούμε!!!….


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 10 ΦΕΒ. 2022 | 09:34 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


Η ακόλουθη αποκάλυψη είναι του κου Benjamin Fullford (Μπέντζαμιν Φούλφορντ), του πρώην, δηλαδή, επικεφαλής του μεγάλου περιοδικού FORBES MAGAZINE στις ασιατικές χώρες, ο οποίος είναι γνωστός πολιτικός αναλυτής καθώς και αντινεοταξίτης.

Ο Fullford είναι επίσης γνωστές για τις συνεντεύξεις που είχει πάρει στο παρελθόν από τους Ροκφέλερ και Ρότσιλντ οπότε τους ρώτησε ευθέως αν ΑΥΤΟΙ ελέγχουν τον κόσμο, κτλ.! Δείτε το σχετικό βίντεο στο παρακάτω κλιπ…

Το προσωπικό του σάιτ είναι benjaminfulford.net. Είναι επίσης καλά συνδεδεμένος με πατριωτικές και αντινεοταξικές πήγες της βρετανικής Mi6, της CIA και όχι μόνο.

Στο πιο πρόσφατι άρθρο του με τίτλο Συνελήφθη ο Ερντογάν της Τουρκίας, τρέπεται εις φυγήν ο Τριντό του Καναδά καθώς τα ντόμινο πέφτουν συνεχώς (Turkey’s Erdogan Arrested, Canada’s Trudeau on the Run as the dominoes keep falling) γράφει τα εξής συγκλινιστικά για τον Τούρκο Πρόεδρο Ερντογάν…

Ο πόλεμος για την απελευθέρωση της ανθρωπότητας από μια αρχαία σατανική λατρεία προχωρά πολύ καλά. Στη μεγαλύτερη κίνηση την περασμένη εβδομάδα, ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ερντογάν συνελήφθη από μέλη της συμμαχίας λευκών καπέλων ενώ επισκεπτόταν την Ουκρανία, αναφέρουν πηγές της CIA και της Μοσάντ.

Εν τω μεταξύ, καθώς η Δύση συνεχίζει να παραλύει από τον ακήρυχτο εμφύλιο της, η Κίνα ξεκινά τη χρονιά της τίγρης με μερικές πολύ μεγάλες κινήσεις, κυρίως μια επιταχυνόμενη προσπάθεια να καταλάβει τη Λατινική Αμερική.



Υπάρχουν επίσης πολλά περισσότερα που συμβαίνουν αλλού, αλλά ας ξεκινήσουμε με την Τουρκία. Δημοσιεύματα επιβεβαιώνουν ότι ο Ερντογάν «απομονώνεται αφού βρέθηκε θετικός στον Covid». Αυτή είναι φυσικά η νέα έκφραση για πολιτικές συλλήψεις υψηλού επιπέδου:

Αυτό συνέβη αφού ο επίδοξος Οθωμανός αυτοκράτορας Ερντογάν πήγε στην Ουκρανία την περασμένη εβδομάδα για να συναντηθεί με τον Ουκρανό Πρόεδρο Volodymyr Zelensky. Δείτε τι είπαν τα δεξιόστροφα τουρκικά μέσα ενημέρωσης για τις προθέσεις του:

Η Ουκρανία δεν μπορεί να σταματήσει τη Ρωσία. Αλλά η Τουρκία μπορεί. Έτσι γίνονται οι υπολογισμοί και, κατά συνέπεια, τα σχέδια. Εάν τα καταφέρουν, ένας πόλεμος μεταξύ Τουρκίας και Ρωσίας θα γίνει αναπόφευκτος. Αυτό σημαίνει την καταστροφή και των δύο χωρών. Οι ΗΠΑ και η Ευρώπη θα είναι οι μόνοι νικητές.

Εδώ είναι οι «ακατέργαστες» πληροφορίες από τα λευκά καπέλα σχετικά με τη σύλληψη του Ερντογάν:

«Υπάρχουν πολλά περισσότερα πίσω από την αυλαία σχετικά με αυτή τη συνάντηση. Φαίνεται ότι ο Ερντογάν αποκτά πληροφορίες για να τις μεταφέρει στον Πούτιν. Ο Ερντογάν οφείλει στον Πούτιν μερικές χάρες, όπως γνωρίζετε. Π.χ., θυμόμαστε εμείς όλοι την «τυχαία κατάρριψη» ενός ρωσικού αεροσκάφους Sukhoi SU-24 κοντά στα σύνορα Ρωσίας/Συρίας το 2015. Η θετική δοκιμή Covid για τον Ερντογάν και τη σύζυγό του είναι ένας τρόπος για τη Συμμαχία να έχει μια πολύ ιδιωτική και εμπιστευτική συζήτηση με Ερντογάν. Αυτή είναι ήταν συνάντηση μόνο με τα μάτια. Χωρίς ΜΜΕ φυσικά. Αυτό που θα μεταφέρει ο Ερντογάν στη Συμμαχία θα καθορίσει το μέλλον του. Όπως γνωρίζετε, η υγεία του δεν είναι και τόσο καλή».



Η σύλληψη του Ερντογάν είναι πολύ σημαντική γιατί η Χαζαρική μαφία που λατρεύει τον Σατανά που κατέλαβε την εξουσία στη Δύση ήρθε μέσω του Τουρκοεβραίου αυτοαποκαλούμενου μεσσία Sabbatai Zevi (το 1666). Εάν η συμμαχία ανακαλύψει ότι ο Ερντογάν πολεμά εναντίον των Χαζάρων, θα γίνει ένας σημαντικός σύμμαχος. Αν είναι ένας από τους πράκτορες τους, θα πεθάνει από τον «Covid», λένε οι πηγές. Όπως και να έχει, θα είναι σοβαρό πλήγμα για τους Χαζαρο-Σιωνιστές.

Μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα τώρα για τον «σουλτάνο» που, απ ό, τι φαίνεται, και μέχρι τώρα, προσπαθούσε να περάσει το δικό του όσον αφορά στο Ουκρανικό!!!

___________________

Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com:

Διαβάστε επίσης το άρθρο του με τίτλο Ι.Καραγκιούλ: «Όλο το μέτωπο στην Ουκρανία σχηματίστηκε αποκλειστικά εναντίον της Τουρκίας» όπου έγραψε πριν λίγες εβδομάδες τα εξής για αυτό το θέμα που θα μας ρίξουν περισσότερα φώς πάνω σε αυτό…

Ο Ιμπραήμ Καραγκιούλ, αρχισυντάκτης της φιλοκυβερνητικής τουρκικής εφημερίδας «Yeni Safak» και σύμβουλος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναφέρεται στην ένταση στην Ουκρανία και στον ρόλο των ΗΠΑ.

 

«Η εμφάνιση νέων σημείων σύγκρουσης δημιούργησε άμεσα ένα μέτωπο ενάντια στην Τουρκία, η οποία θα αναγκαστεί να διαλέξει πλευρά», τόνισε ο ίδιος.

 

 

«Όλες οι απειλές που μας στοχεύουν ως κράτος προέρχονται από τις ΗΠΑ. Ο πόλεμος στη Μαύρη Θάλασσα πρέπει να αποφευχθεί. Η πολιορκία από το βορρά κατά της χώρας μας πρέπει να σταματήσει.

 

Η Τουρκία θα αναγκαστεί να επιλέξει μια θανατηφόρα επιλογή (ανάμεσα σε ΗΠΑ-Ρωσία). Δεν μπορούμε να είμαστε το “ανατολικό μέτωπο” της Δύσης για πάντα.

Θα υπάρξει πόλεμος Ρωσίας-Ουκρανίας στη Μαύρη Θάλασσα; ΗΠΑ και ΝΑΤΟ προκαλούν τον πόλεμο;

 

Νομίζω πως ναι αφού χρησιμοποιούν την Ουκρανία ως δόλωμα για να συμβιβαστούν με τη Ρωσία και στη συνέχεια να την αφήσουν μόνη.

 

Τι σημαίνει για την Τουρκία η κρίση του Εύξεινου Πόντου; Τι πρέπει να κάνει η Τουρκία;  Μετά το βόρειο τμήμα του Ιράκ και της Συρίας, ξέσπασε η κρίση της Ανατολικής Μεσογείου και του Αιγαίου με την Ελλάδα.

 

Τώρα ήρθε η σειρά της Μαύρης Θάλασσας σε μια εποχή που έχουμε συνεχώς νέους τομείς συγκρούσεων.

 

Δεν έχει καμία σχέση όλο αυτό που βλέπουμε με τη Ρωσία. Όλο το μέτωπο που βλέπουμε στην Ουκρανία σχηματίστηκε αποκλειστικά εναντίον της Τουρκίας. Οι ΗΠΑ θέλουν εκδίκηση εναντίον μας στοχεύοντας την τουρκική επικράτεια.

 

Την ίδια στιγμή οι ΗΠΑ συγκεντρώνουν στρατό κοντά σε ελληνικά νησιά, και δημιουργούν στρατιωτικές βάσεις απέναντι από την Τουρκία.

 

Στις 06 Απριλ. του 2021, λοιπόν, εμείς από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ (GreekNewsOnDemand.com) είμασταν το πρώτο σάιτ ελληνικό στον κόσμο να σας αποκαλύψουμε  στο άρθρο μας με τίτλο Αποκάλυψη-σοκ: Ηγέτιδα χώρα του NATO που μπορεί να κάνει χτύπημα κατά της Ρωσίας (λόγω Ουκρανίας) η…ΤΟΥΡΚΙΑ!!! Μετέφεραν ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΠΛΑ στην Ουκρανία οι…ΗΠΑ!!! όπου είχαμε γράψει τα εξής διαφωτιστικά πάνω στο ίδιο θέμα αναφερόμενοι και πάλι σε αποκλιστικές πληροφορίες του προαναφερθέντος δημοσιογράφου Benjamin Fulford και ΜΕ ΤΟΥΤΟ θα καταλάβετε καλύτερα τον μείζονα ρόλο που παίζει η….ΤΟΥΡΚΙΑ στο Ουκρανικό…

__________________

Ακολουθεί ένα κομμάτι ενος πρόσφατου άρθρου του κιου Benjamin Fullford, του πρώην, δηλαδή, επικεφαλής του μεγάλου περιοδικού FORBES MAGAZINE των ασιατικών χωρών, ο οποίος είναι γνωστός πολιτικός αναλυτής καθώς και αντινεοταξίτης. Το προσωπικό του σάιτ είναι benjaminfulford.net. Είναι επίσης καλά συνδεδεμένος με πατριωτικές και αντινεοταξικές πήγες της βρετανικής Mi6, της CIA και όχι μόνο. 
Τώρα, κατά πόσο θα στραφεί η Τουρκία κατά της Ρωσίας σε περίπτωση πολέμου μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας (λόγω ΝΑΤΟ) είναι κάτι που αναμένουμε να δούμε όλοι! Και, ως γνωστόν, η Τουρκία θέλει να τα έχει κάλα με όλες τις μεγάλες δυνάμεις του κόσμου (Δύση και Ρωσία) μόνο και μόνο για τη προώθηση των δικών της συμφερόντων, αλλά για το κατά πόσο μπορεί να συνεχιστεί αυτό το αφήγημα, αυτό μένει να το δούμε!
Πάντως και από ιστορικής απόψεως, η Τουρκία συμμετείχε ελάχιστα σε όλους τους μεγάλους πολέμους της τελευταίας εκατονταετηρίδος και κάτι!…

Η ομάδα που είναι τώρα υπεύθυνη για τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης των ΗΠΑ, το σύστημα ψεύτικων χρημάτων της Ομοσπονδιακής Τραπέζης των ΗΠΑ και το βαθύ κράτος στις ΗΠΑ σχεδιάζει να μας πάει πίσω στο χρόνο στη δεκαετία του 1980 και τον ψυχρό πόλεμο με τον εύκολο εντοπισμό εχθρών. Ας το παραδεχτούμε ότι ενάντια στους «κομμουνιστές», στα «κομμούνια» είναι πιο εύκολο να συσπειρωθούμε όλοι από τους άμορφους «τρομοκράτες» που συνεχίζουν να αλλάζουν το “εμπορικό σήμα” τους.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Jens Stoltenberg χαρακτήρισε αυτόν τον νέο ψυχρό πόλεμο εναντίον της Κίνας και της Ρωσίας ως «μοναδική ευκαιρία». Ενώ προσπάθησε να το πλασάρει ως ευκαιρία για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική «να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη σχέση», είναι προφανές ότι μιλά για μια τεράστια δωροδοκία χρημάτων στο στρατιωτικό βιομηχανικό συγκρότημα των ΗΠΑ.

Οι ρωσικές πηγές FSB, από την πλευρά τους, λένε ότι μια πολύ σοβαρή απόπειρα έναρξης του Γ´ Παγκοσμίου Πολέμου ήταν τώρα σε εξέλιξη στην Ουκρανία. Τη Δευτέρα, 5 Απριλίου, ώρα Ιαπωνίας, μας έστειλαν αυτό το μήνυμα:

«Πριν από μερικές ώρες ένα αεροσκάφος στρατιωτικής μεταφοράς C-17 (95-0107) με ένα συγκεκριμένο στρατιωτικό φορτίο έφτασε απευθείας από τις ΗΠΑ (με ανεφοδιασμό στη Σεβίλλη της Ισπανίας) στο Αεροδρόμιο Λβιβ της Δυτικής Ουκρανίας».

Το FSB είπε ότι το «στρατιωτικό φορτίο» ήταν… μια πυρηνική συσκευή που προοριζόταν να χρησιμοποιηθεί σε άλλη μια προσπάθεια έναρξης του Γ ‘Παγκοσμίου Πολέμου.

 

Το FSB σημειώνει:

«Η Ουκρανία δεν ελέγχει τα στρατεύματά της. Κάθε ταξιαρχία έχει επιβλέποντες του ΝΑΤΟ. Δεν ενδιαφέρονται καθόλου για το πώς θα ενεργήσει η Ρωσία. Ο στόχος τους είναι να σύρουν τη Ρωσία στον πόλεμο. Η Ουκρανία θα διαταχθεί να συνεχίσει την επίθεση και θα ακολουθήσει αυτή τη σειρά. “

Οι Ρώσοι δήλωσαν ότι η επιχείρηση πρόκειται να διεξαχθεί από την Κοινή Ομάδα Ετοιμότητας Πολύ Υψηλής Ετοιμότητας (VJTF) του ΝΑΤΟ, η οποία τελεί υπό τη διοίκηση του… Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Έντογκαν. Ο πρόεδρος της Ουκρανίας πρόκειται να επισκεφθεί αυτήν την ειδική ομάδα σε λίγες μέρες, σημειώνει το FSB.

Οι Ρώσοι δήλωσαν ότι η επιχείρηση πρόκειται να διεξαχθεί από την Κοινή Ομάδα Ετοιμότητας Πολύ Υψηλής Ετοιμότητας (VJTF) του ΝΑΤΟ, η οποία τελεί υπό τη διοίκηση του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Έντογκαν. Ο πρόεδρος της Ουκρανίας πρόκειται να επισκεφθεί αυτήν την ειδική ομάδα σε λίγες μέρες, σημειώνει το FSB.

Περιττό να πούμε, αυτή η ομάδα που προωθεί τώρα έναν νέο ψυχρό πόλεμο θα διοργανώσει και άλλες εκδηλώσεις διαφήμισης όπλων ή «κρίσεις», με τους συνηθισμένους υπόπτους όπως η Βόρεια Κορέα, το Ιράν, η Κίνα κ.λπ.

Αυτή η ομάδα έχει επίσης χρησιμοποιήσει την ψεύτικη εκστρατεία πανδημίας και εμβολίων για να εγκαταστήσει φασιστικό καθεστώς σε μεγάλο μέρος των χωρών του G7. Δεδομένου ότι το έχουμε καλύψει προηγουμένως με μεγάλη λεπτομέρεια, θα αναφέρουμε μόνο εδώ ότι η ψεύτικη πανδημική εκστρατεία είναι τόσο γεμάτη αυτοαντιθέσεις που όλο και περισσότεροι άνθρωποι ξυπνούν. Ένας στρατός καταγγελλώντων επισημαίνει επίσης ότι αυτή η εκστρατεία αποτελεί ένα τεράστιο έγκλημα πολέμου.

Περισσότερα εδώ > https://stillnessinthestorm.com/2021/04/benjamin-fulford-april-5th-2021-khazarian-mafia-running-biden-psy-ops-out-of-switzerland/

Από το επίσημο σάιτ του ΝΑΤΟ διαβάζουμε τα εξής για αυτό το θέμα…

Η Τουρκία αναλαμβάνει για την Πολωνία, η οποία παρείχε τον πυρήνα της δύναμης το 2020. Χτισμένη γύρω από την 66η Μηχανική Ταξιαρχία Πεζικού της Τουρκίας με περίπου 4.200 στρατεύματα, συνολικά περίπου 6.400 στρατιώτες θα υπηρετήσουν στο VJTF. Μονάδες από την Αλβανία, την Ουγγαρία, την Ιταλία, τη Λετονία, το Μαυροβούνιο, την Πολωνία, τη Ρουμανία, τη Σλοβακία, την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνωμένες Πολιτείες θα υπηρετήσουν επίσης στη δύναμη, η οποία είναι μέρος της μεγαλύτερης Δύναμης Αντίδρασης του ΝΑΤΟ. Η Τουρκία έχει πραγματοποιήσει σημαντικές επενδύσεις στη μονάδα – μεταξύ των πιο κινητών στο ΝΑΤΟ – ιδιαίτερα στον προγραμματισμό των απαιτήσεων logistics και πυρομαχικών. Τα τελευταία μοντέλα τουρκικών ένοπλων οχημάτων, αντιαρματικών πυραύλων και howitzers έχουν διατεθεί στη δύναμη.

Οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων του ΝΑΤΟ αποφάσισαν να δημιουργήσουν το VJTF στη Σύνοδο Κορυφής της Ουαλίας το 2014 ως απάντηση σε ένα αλλαγμένο περιβάλλον ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένης της αποσταθεροποίησης από την Ρωσία της Ουκρανίας και της αναταραχής στη Μέση Ανατολή. Τα μέλη του ΝΑΤΟ ηγούνται εναλάξ του VJTF. Η Πολωνία ηγήθηκε του VJTF το 2020, η Γερμανία το 2019 και η Ιταλία είχε τον περιστροφικό έλεγχο της δύναμης το 2018.

–––––––––––––––––––––

Αλλά δεν σταματάμε εδώ!….

ΕΠΙΣΗΣ, και σύμφωνα με πηγές του GreekNewsOnDemand.com προερχόμενες από την αμερικανική κυβέρνηση, ο στρατηγός Ιβασόφ έχει πει στον Πούτιν ότι ο Ερντογάν προετοιμάζεται να επιτεθεί στην Κριμαία με τη βοήθεια των Γκρίζων Λύκων και της Αλ Κάιντα!!! Σε περίπτωση πολέμου μεταξύ της Ρωσίας και της Ουκρανίας, τα τουρκικά στρατεύματα θα λάβουν εντολή να επιτεθούν αμέσως στην Κριμαία!!!

Σύμφωνα με τον Ivashov (Ιβασόφ), για αυτό, ο Ερντογάν θα είναι έτοιμος να χρησιμοποιήσει ολόκληρο τον στρατιωτικό στόλο που διαθέτει η Τουρκία, ο οποίος ξεπερνά τον Στόλο της Μαύρης Θάλασσας του ρωσικού ναυτικού, καθώς και δύο στρατούς της ερήμου.

ΓΙ’ΑΥΤΟ, μήπως,…λέμε ΜΗΠΩΣ τον Ερντογάν τον στρίμωξαν στη γωνία δυνάμεις της Δύσεως κατά την επίσκεψή του στην Ουκρανία και του είπαν ότι θα εκτελέσει στο ΑΚΕΡΑΙΡΟ την….ΝΑΤΟΪΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ στην Ουκρανία και εις βάρος της Ρωσίας…ΑΛΛΙΩΣ, όπως το θέτει παραπάνω ο κος Benjamin Fulford;;;

Μείνετε συντονισμένοι στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ διότι, ΑΥΡΙΟΝ, 10 Φεβ. 2022, θα δώσουμε συνέχεια σε αυτό θέμα..!!…. 

————

ΠΗΓΗ >> https://benjaminfulford.net/2022/02/07/turkeys-erdogan-arrested-canadas-trudeau-on-the-run-as-the-dominoes-keep-falling/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr