Home Greek News ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Προσπαθεί η Pfizer να κρύψει πληροφορίες για τις προκλινικές δοκιμές του εμβολίου της (για προφανείς λόγους), ώστε να μην επηρεάσουν τα κέρδη της!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Προσπαθεί η Pfizer να κρύψει πληροφορίες για τις προκλινικές δοκιμές του εμβολίου της (για προφανείς λόγους), ώστε να μην επηρεάσουν τα κέρδη της!!!

by _
0 comment 133 views

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Προσπαθεί η Pfizer να κρύψει πληροφορίες για τις προκλινικές δοκιμές του εμβολίου της (για προφανείς λόγους), ώστε να μην επηρεάσουν τα κέρδη της!!!


9 Φεβρουαρίου 2022
του Μπάξτερ Ντμίτρι (Baxter Dmitry)


Η Big Pharma είναι ο λιγότερο αξιόπιστος τομέας στην οικονομία των ΗΠΑ και μέχρι πρόσφατα η Pfizer ήταν η λιγότερο αξιόπιστη εταιρεία της Big Pharma (των, δηλαδή, μεγάλων φαρμακευτικών). Τώρα η Pfizer έχει πιαστεί να αλλάζει τα ψιλά γράμματα, όπως αποδεικνύεται από αρκετές αλλαγές στις κόκκινες γραμμές στις εκδόσεις κερδών της για το 4ο τρίμηνο, και να παραδέχεται αθόρυβα για πρώτη φορά ότι ένας έλεγχος ή μια επιθεώρηση της «ποιότητας των προκλινικών, κλινικών δεδομένων ή δεδομένων ασφαλείας» μπορεί επηρεάσουν αρνητικά τα περιθώρια κέρδους τους.

Η Pfizer, η οποία έχει προβλέψει 54 δισεκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις που σχετίζονται με τον Covid το 2022, φαίνεται να αναμένει κάποια άσχημα νέα.

Τι προσπαθούσαν να κρύψουν όλο αυτό το διάστημα;

Πριν από δύο εβδομάδες, η FDA παρακάλεσε έναν δικαστή του Τέξας να καθυστερήσει την κυκλοφορία της πρώτης μηνιαίας παρτίδας 55.000 σελίδων δεδομένων εμβολίου Covid-19 που υποβλήθηκαν στην FDA από την Pfizer. Αρχικά, η υπηρεσία επρόκειτο να παράγει μόλις 500 σελίδες το μήνα.

Όπως σημειώνει η Kelly Brown της Rubicon Capital στο Twitter, οι αλλαγές στις εκδόσεις κερδών Q$ της Pfizer επικεντρώνονται στις αποκαλύψεις δυσμενών δεδομένων ασφαλείας.



Για παράδειγμα, στο τέταρτο τρίμηνο πρόσθεσαν: «ή περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την ποιότητα των προκλινικών, κλινικών δεδομένων ή δεδομένων ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου ή της επιθεώρησης».

Περισσότερα από τον Brown, ο οποίος σημειώνει ότι η Pfizer τονίζει τώρα «ανησυχίες σχετικά με την ακεραιότητα των κλινικών δεδομένων…»

Η εταιρεία σημειώνει επίσης ότι ο Covid-19 μπορεί να «μειωθεί σε σοβαρότητα ή επιπολασμό ή να εξαφανιστεί εντελώς».



Τι κρύβεται πίσω από την κουρτίνα, Pfizer;;;

_________

SOURCE > https://newspunch.com/pfizer-caught-quietly-changing-fine-print-to-warn-an-audit-of-safety-data-may-impact-business/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr