Home ΚΟΣΜΟΣ ΕΚΤΑΚΤΟ – Στέλνει ο Τριντό τα ΜΑΤ για να συλλάβουν τους διαδηλωτές-φορτηγατζήδες στην Οτάβα με ΩΜΗ ΒΙΑ αυτή την εβδομάδα!!!

ΕΚΤΑΚΤΟ – Στέλνει ο Τριντό τα ΜΑΤ για να συλλάβουν τους διαδηλωτές-φορτηγατζήδες στην Οτάβα με ΩΜΗ ΒΙΑ αυτή την εβδομάδα!!!

by _
0 comment 147 views

Image Credit: banned.video

ΕΚΤΑΚΤΟ – Στέλνει ο Τριντό τα ΜΑΤ για να συλλάβουν τους διαδηλωτές-φορτηγατζήδες στην Οτάβα με ΩΜΗ ΒΙΑ αυτή την εβδομάδα!!!

Infowars.com
7 Φεβρουαρίου 2022, 8:39 μ.μ


«Στέλνουν τα ΜΑΤ τα καταδυναστευτικά για να μαζέψουν τους πάντες και να τους συλλάβουν», είπε πληροφοριοδότης…

Κάτοχος εμπιστευτικής πληροφόρησης πληροφορήθηκε μόλις με άσχημα νέα για τους ειρηνικούς διαδηλωτές στην Οττάβα του Καναδά.

Ισχυρίζεται ότι πληροφοριοδότης της αστυνομίας του είπε ότι οι μαζικές συλλήψεις θα γίνουν πριν από την Παρασκευή και ότι οι Μονάδες Αποκατάστασης Τάξης είναι καθ’ οδόν για να αρχίσουν να πραγματοποιούν μαζικές συλλήψεις.

«Δυστυχώς, αντί να διαπραγματευτεί, να μιλήσει ή να αντιμετωπίσει αυτό το πολύ λαϊκό κίνημα που συμβαίνει σε ολόκληρη τη χώρα, η κυβέρνηση αποφάσισε να χρησιμοποιήσει ωμή βία», λέει ο πληροφοριοδότης.

Εκατοντάδες αστυνομικοί συγκεντρώνονται και ετοιμάζονται να κάνουν μαζικές συλλήψεις κάποια στιγμή «πριν την Παρασκευή». «Θα κόψουν την υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας. Δεν θα μπορείτε να τηλεφωνήσετε πουθενά, δεν θα μπορείτε να κάνετε ζωντανές εκπομπές στα social media, δεν θα μπορείτε να κάνετε τίποτα», συνέχισε.

Ο προβληματισμένος Καναδός πρόσθεσε, «Έρχονται, και θα συλλάβουν τους πάντες, και απλώς θα κατέβουν εκεί κάτω, θα σας κλείσουν μέσα… δεν θέλουν να σας μιλήσουν»… δεν τους ενδιαφέρει να ακούνε τα προβλήματά σας ή να μιλάνε μαζί σας. Στέλνουν τα καταδυναστευτικά ΜΑΤ για να μαζέψουν τους πάντες και να τους συλλάβουν».



Επίσης, να γνωρίζετε ότι εάν πραγματοποιηθεί αυτή η μαζική επιδρομή συλλήψεων, θα μπορούσε επίσης να είναι μια πρωταρχική στιγμή για την ελίτ να στήσει και ένα ψεύτικο «τρομοκρατικό» επεισόδιο για να κατηγορήσει μετά το κίνημα της ελευθερίας των φορτηγατζήδων.

________

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr