Home ΚΟΣΜΟΣ Διεθνή: Κλείνει πολυτελές εστιατόριο γιατί ο ιδιοκτήτης του δεν κάνει το εμβόλιο

Διεθνή: Κλείνει πολυτελές εστιατόριο γιατί ο ιδιοκτήτης του δεν κάνει το εμβόλιο

by _
0 comment 148 views

Διεθνή: Κλείνει πολυτελές εστιατόριο γιατί ο ιδιοκτήτης του δεν κάνει το εμβόλιο


Ένας ιδιοκτήτης εστιατορίου στη Βρετανία, φοβάται τόσο πολύ το εμβόλιο κατά του κορονοϊού που προτιμά να κλείσει το δημοφιλές εστιατόριό του παρά να κάνει το εμβόλιο.

Ο λόγος για τον Grant Madgwick, ο οποίος προτιμά να κλείσει το εστιατόριό του, το Artichoke, στο Gold Coat’s Sanctuary Cove, παρά το γεγονός ότι έφτασε να εξυπηρετεί περίπου 900 πελάτες την ημέρα κατά την περίοδο των Χριστουγέννων.

Ο ίδιος υποφέρει εδώ και αρκετά χρόνια από Scedosporium Prolificans, μια μυκητιασική λοίμωξη που θέτει σε κίνδυνο την υγεία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Ο κ. Madgwick φοβάται πολύ να κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοιού, αλλά δεδομένου ότι δεν μπορεί να εξαιρεθεί, αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορεί να εργαστεί στην επιχείρησή του.

Στις 19 Δεκεμβρίου 2021 του επιβλήθηκε πρόστιμο 7.000 δολαρίων (περίπου 6.210 ευρώ) επειδή δεν συμμορφώθηκε με την οδηγίες για τη δημόσια υγεία.

Το Office of Liquor and Gaming Regulation ανέφερε ότι ένας από τους κανόνες με τους οποίους φέρεται να μην είχε συμμορφωθεί το εστιατόριο ήταν το να προχωρά σε όλους τους απαραίτητους ελέγχους για να επιβεβαιώσει το αν ήταν εμβολιασμένοι οι θαμώνες του ή όχι».



Στη συνέχεια, δόθηκε εντολή να κλείσει ο χώρος από τις 22 Δεκεμβρίου έως τις 3 Ιανουαρίου ή έως ότου θα πληροί όλους τους προβλεπόμενους υγειονομικούς κανόνες.

Ο κ. Madgwick ξεκαθάρισε ότι δεν είναι ενάντια στους υγειονομικούς κανόνες για τον κορονοϊό, απλά φοβάται πάρα πολύ για ψυχολογικούς λόγους να κάνει το εμβόλιο.

Εξήγησε δε ότι εξαιτίας της κατάστασής του είναι απαραίτητο να παίρνει πολλά φάρμακα, κινδυνεύοντας να εμφανίσει θρόμβους στο αίμα και ότι είχε αντικαταστήσει και τους δύο γοφούς.



Καθώς ο κύριος Madgwick δεν μπορεί πλέον να εργάζεται στο δικό του εστιατόριο λόγω της υποχρεωτικότητας του εμβολίου, το κλείνει, όμως, την ίδια στιγμή δεν του μένει τίποτα στην άκρη αφού το αναγκαστικό σφράγισμα του εστιατορίου και το πρόστιμο του κόστισαν όλες του τις οικονομίες.

«Είμαι ανάπηρος, έχω δύο παιδιά που μένουν μαζί μου και είμαι άνεργος. Κανείς δεν θα με πάρει για δουλειά επειδή δεν έχω κάνει τις δύο δόσεις του εμβολίου και δεν μπορώ να εξαιρεθώ. Δεν μπορώ να πάω ούτε για μια μπύρα, δεν μπορώ να πάω σε μια παμπ, δεν μπορώ να πάω στο εστιατόριό μου. Η κυβέρνηση έχει τρελαθεί, ενώ ο ρόλος της είναι να μας βοηθάει», δήλωσε ο ίδιος.

Πηγή: Daily Mail

Μέσω >> https://cibum.gr/nea/estiasi-tourismos-nea/diethni-kleinei-polyteles-estiatorio-giati-o-idioktitis-toy-den-kanei-to-emvolio/?fbclid=IwAR3sFbEAd4GLsubNkv322bT9rmH8VvF9qbEEQxwnwaiPqYyLY9866DuQwu0

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr