Home ΚΟΣΜΟΣ Απίστευτη αποκάλυψη: Παίρνει ΜΙΖΑ η κυβέρνηση Τριντό από τη πώληση κάθε εμβολίου Pfizer και Moderna!!!

Απίστευτη αποκάλυψη: Παίρνει ΜΙΖΑ η κυβέρνηση Τριντό από τη πώληση κάθε εμβολίου Pfizer και Moderna!!!

by _
0 comment 199 views

Ο γνωστός Dr. David E. Martin μας είχε αποκαλύχει πριν δύο μήνες, σε μια πατριωτική μάζωξη στις ΗΠΑ, τα εξής απίστευτα σχετικά με τη σχέση που διατηρεί η καναδική κυβέρνησις Τριντό με τις εταιρείες Pfizer και Moderna… 

Τόσο η Pfizer, όσο και η Moderna και ο Anthony Fauci είναι σε «πλακάκια» με τον Justin Trudeau και την κυβέρνησή του.

Ο Τζάστιν Τριντό παρέλειψε να αποκαλύψει στους Καναδούς πολίτες ότι η καναδική κυβέρνηση λαμβάνει μια…ΜΙΖΑ από την πώληση κάθε εμβολίου Pfizer και Moderna λόγω των εταιρειών Aquitis και Arbutus pharmaceuticals, που εδρεύουν κι οι δύο στην Βρετανική Κολομβία. Αυτές είναι οι εταιρείες που δημιούργησαν το λιπιδικό νανοσωματίδιο που έχει άδεια για την έγχυση ενός θανατηφόρου παθογόνου σε όλους όσοι λαμβάνουν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Αυτός είναι ο λόγος που τόσοι πολλοί άνθρωποι πεθαίνουν από αυτά τα εμβόλια!!!

Αυτό μπορεί να εξηγήσει το γεγονός ότι ο Justin Trudeau έχει παραγγείλει 10 φορές περισσότερα εμβόλια απ’ ο, τι υπάρχουν Καναδοί πολίτες!!!

Αυτό δεν είναι άλλο από…εκβιασμό…!!!

Δείτε τώρα το βίντεο….

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr