Home ENGLISH ARTICLES Άλλο Μαυροβούνιο, άλλο Ελλάδα…

Άλλο Μαυροβούνιο, άλλο Ελλάδα…

by _
0 comment 123 views

Άλλο Μαυροβούνιο, άλλο Ελλάδα…

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022…

Διαβάζουμε ότι στο Μαυροβούνιο, χώρα της Ν.Α. Ευρώπης, ανεξάρτητη χώρα από το 2006, μέλος του ΝΑΤΟ με 620 χιλιάδες πληθυσμό, η οποία βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις ένταξης στην ΕΕ, ο Πρόεδρός της θα πρέπει να προτείνει υπηρεσιακό Πρωθυπουργό, από τη στιγμή που το κοινοβούλιο αυτής της μικρής χώρας ενέκρινε την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης του Πρωθυπουργού Ζντράβκο Κριβόκαπιτς και η οποία κατατέθηκε από τα κόμματα της αντιπολίτευσης!

Αυτή η πρόταση δυσπιστίας λοιπόν από την αντιπολίτευση, κατηγόρησε την κυβέρνηση για ολιγωρία επίσπευσης των ενταξιακών συζητήσεων, αλλά και λόγω της κυβερνητικής αποτυχίας στην αντιμετώπιση του Covid-19! Αλλά και λόγω της αποτυχίας επενδυτικών κεφαλαίων! Επίσης στην αδυναμία δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας με τιθάσευση της ανεργίας!

Έτσι αυτή η μικρή χώρα μας παραδίδει μαθήματα Δημοκρατίας!

Αφού στην Ελλάδα μια παρόμοια πρόταση μομφής προσέκρουσε στην καθεστωτική αντίληψη των Βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος!

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%bf%ce%ba%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%bf-%cf%80%ce%b9%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9-%cf%84%ce%b7%cf%83-%cf%84%cf%81%ce%b9%cf%84%ce%b7%cf%83-8-%cf%86%ce%b5%ce%b2%cf%81%ce%bf%cf%85%ce%b1%cf%81/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr