Home ΚΟΣΜΟΣ MEGA ΜΠΟΥΜ!!! – Παραιτήθηκε ο επικεφαλής της ασφάλειας του Τριντό. «Τα θεμελιώδη δικαιώματα των ανθρώπων δεν πρέπει να περιορίζονται ακόμη και σε περίπτωση εθνικής έκτακτης ανάγκης»!!!

MEGA ΜΠΟΥΜ!!! – Παραιτήθηκε ο επικεφαλής της ασφάλειας του Τριντό. «Τα θεμελιώδη δικαιώματα των ανθρώπων δεν πρέπει να περιορίζονται ακόμη και σε περίπτωση εθνικής έκτακτης ανάγκης»!!!

by _
0 comment 161 views

MEGA ΜΠΟΥΜ!!! – Παραιτήθηκε ο επικεφαλής της ασφάλειας του Τριντό. «Τα θεμελιώδη δικαιώματα των ανθρώπων δεν πρέπει να περιορίζονται ακόμη και σε περίπτωση εθνικής έκτακτης ανάγκης»!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 07 Φεβ. 2022 | 18:24 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΤΖΑΣΤΙΝ ΤΡΙΝΤΟ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ…

Ο δεκανέας Daniel Bulford, πρώην ελεύθερος σκοπευτής RCMP (Royal Canadian Mounted Police, Βασιλική Καναδική Έφιππη Αστυνομία) που παραιτήθηκε επειδή αρνήθηκε να κάνει το εμβόλιο, έχει μια νέα δουλειά: Eπικεφαλής της ασφάλειας του Freedom Convoy (του Κομβοϊ για την Ελευθερία).

Αναφερόμενος στον Καναδικό Χάρτη Δικαιωμάτων και Ελευθεριών, ο Επικεφαλής της Ασφάλειας του Πρωθυπουργού του Καναδού Τζάστιν Τριντό, δεκανέας Bulford, δήλωσε τα εξής:

Στην τρίτη παράγραφο του νόμου περί έκτακτης ανάγκης του Καναδά αναφέρει:

Τα θεμελιώδη δικαιώματα των ανθρώπων δεν πρέπει να περιορίζονται ή να συντομεύονται ακόμη και σε περίπτωση εθνικής έκτακτης ανάγκης.

Καναδοί αξιωματούχοι παραδέχονται τώρα ότι απέτυχαν να δικαιολογήσουν αποδεδειγμένα τις παραβιάσεις τους στις ελευθερίες των Καναδών.

Στο άρθρο 8 του ίδιου νόμου ορίζει ότι όλοι έχουν το δικαίωμα να προστατεύονται από παράλογες έρευνες και κατασχέσεις. Για παράδειγμα, αυτό είναι όπως οι απλοί άνθρωποι που απαιτούν τις ιατρικές σας πληροφορίες στην είσοδο ενός αθλητικού σταδίου ή ενός μπαρ ή ενός εστιατορίου. Ποια νομική εξουσία έχουν να απαιτούν αυτές τις πληροφορίες από τους πολίτες;

Καθένας έχει το δικαίωμα να μην κρατείται ή φυλακίζεται αυθαίρετα. Έτσι, όταν άκουσε για πρώτη φορά για τις εγκαταστάσεις απομόνωσης στο Σασκάτσουαν, ανησυχήσαμε πάρα πολύ.



Κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας πρέπει να βοηθήσουμε τους πολίτες μας, αλλά κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid κάναμε το αντίθετο• τους συλλαμβάναμε και τους εκφοβίζαμε.

Κατά τη διάρκεια του Covid αναγκαστήκαμε να εκτελούμε παράνομες εντολές όπως η απομάκρυνση παιδιών από τα σπίτια τους για να ικανοποιήσουμε μια κυβερνητική πρωτοβουλία συμμόρφωσης. Τι θα λέγατε για την εγγραφή των Γιαπωνέζων Καναδών σε στρατόπεδα εγκλεισμού κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου; Δεν έχουμε «ανοσία» για τα «πλήγματα» (στίγμστα, δηλαδή) της ιστορίας και φοβάμαι ότι μπορεί να επαναλαμβάνουμε λάθη του παρελθόντος.

Στον τίτλο της επιστολής μας με τίτλο “A Call to Action” (Κλήση Για Δράση) προς την Επίτροπο Lucky, της ζητήσαμε να κατευθύνει τους ερευνητές για να καθορίσουν εάν διαπράχθηκαν εγκληματικές πράξεις κατά τη διάδοση πληροφοριών από ομοσπονδιακές σε επαρχιακές υγειονομικές αρχές και δημόσιους αξιωματούχους σε θέσεις εμπιστοσύνης , θέτοντας έτσι σε κίνδυνο τις ζωές των Καναδών.



___________

-με πληροφορίες από >> https://beforeitsnews.com/politics/2022/02/trudeaus-head-of-security-resigns-listen-to-him-as-he-reads-his-oath-of-office-many-of-the-cops-in-ottawa-violated-their-oath-of-office-breaking-the-law-and-executing-illegal-orders-3255081.html

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr