Home ΚΟΣΜΟΣ Η αυστριακή κυβέρνηση εξουσιοδοτεί δυστοπικό μητρώο εμβολίων και επιβάλλει περιορισμούς για τον COVID έως τον Ιανουάριο του 2024 – Θα αρχίσει να κόβει πρόστιμα σε οδηγούς αμεμβολίαστους

Η αυστριακή κυβέρνηση εξουσιοδοτεί δυστοπικό μητρώο εμβολίων και επιβάλλει περιορισμούς για τον COVID έως τον Ιανουάριο του 2024 – Θα αρχίσει να κόβει πρόστιμα σε οδηγούς αμεμβολίαστους

by _
0 comment 147 views

Η αυστριακή κυβέρνηση εξουσιοδοτεί δυστοπικό μητρώο εμβολίων και επιβάλλει περιορισμούς για τον COVID έως τον Ιανουάριο του 2024 – Θα αρχίσει να κόβει πρόστιμα σε οδηγούς αμεμβολίαστους

Του Τζούλιαν Κόνραντσον
Δημοσιεύθηκε 7 Φεβρουαρίου 2022 στις 7:49 μ.μ


Αυτή την εβδομάδα, ο Αυστριακός Πρόεδρος Alexander Van der Bellen επέβαλε νέους περιορισμούς για τον Covid που απαιτούν από όλους τους ενήλικες στη χώρα να εμβολιαστούν πλήρως και να εμβολιαστούν και με αναμνηστικές δόσεις ή κινδυνεύουν να τους επιβληθούν πρόστιμα.

Ο νέος αυταρχικός νόμος ισχύει έως τις 31 Ιανουαρίου 2024 και θα τεθεί σε ισχύ τον επόμενο μήνα.

Από τις 15 Μαρτίου, οι αρχές επιβολής του νόμου θα αρχίσουν να ελέγχουν την κατάσταση των εμβολιασμών των ανθρώπων πραγματοποιώντας τυχαίες στάσεις κυκλοφορίας και επιτόπιους ελέγχους, προκειμένου να βρουν διαφωνούντες. Οποιοσδήποτε συλληφθεί να παραβιάζει την εντολή μπορεί να του επιβληθεί πρόστιμο «έως τέσσερις φορές το χρόνο», με την ποινή να αυξάνεται με κάθε παράβαση. Η πρώτη παράβαση ενός ατόμου θα οδηγήσει σε πρόστιμο 600 € (~ 687 $) και μπορεί να φτάσει έως και 3.400 € (~ 3.890 $) μέχρι την τέταρτη.

Σύμφωνα με αναφορές που ξεκινούν στις 15 Μαρτίου, οι αρχές θα αρχίσουν να διενεργούν τυχαίους ελέγχους για πιστοποιητικά εμβολιασμού, συμπεριλαμβανομένων των στάσεων κυκλοφορίας.

Ο νέος νόμος επιτρέπει επίσης στην αυστριακή κυβέρνηση να δημιουργήσει ένα μητρώο δυστοπικών εμβολίων που θα καταγράφει όλους όσους έχουν εμβολιαστεί και θα δίνει σε όσους διαπιστώθηκε ότι δεν υπάκουαν μια ημερομηνία μέχρι την οποία πρέπει να εμβολιαστούν, επιτρέποντας στην κυβέρνηση να τους επιβάλει επανειλημμένα πρόστιμα.

Μόνο ορισμένα άτομα θα εξαιρούνται από την εντολή, συμπεριλαμβανομένων των εγκύων, εκείνων με παθήσεις υγείας που επηρεάζονται από τα εμβόλια και εκείνων που έχουν μολυνθεί στο παρελθόν με τον COVID-19, σύμφωνα με το SchengenVisaInfo News.

Εν τω μεταξύ, καθώς η Αυστρία εντείνει την καταστολή των διαφωνούντων, αρκετές άλλες χώρες στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν αρχίσει να αίρουν τους περιορισμούς για τον Covid, και ορισμένες μάλιστα τους έχουν καταργήσει εντελώς – η Δανία, η Σουηδία και η Φινλανδία, για να αναφέρουμε μερικές.

ΠΗΓΗ >> https://www.thegatewaypundit.com/2022/02/insane-austrian-government-authorizes-dystopian-vaccine-registry-imposes-covid-restrictions-january-2024-will-begin-pulling-drivers-random-fining-un-boosted-citizens-next-mo/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr