Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES MEGA ΒΟΜΒΑ: Διεθνής Ποινική Έρευνα Μεγάλης Κριτικής Επιτροπής: «Ψυχοπαθείς» παγκοσμιοποιητές χρησιμοποίησαν τον COVID για να διαπράξουν «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας»…

MEGA ΒΟΜΒΑ: Διεθνής Ποινική Έρευνα Μεγάλης Κριτικής Επιτροπής: «Ψυχοπαθείς» παγκοσμιοποιητές χρησιμοποίησαν τον COVID για να διαπράξουν «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας»…

by _
0 comment 259 views

MEGA ΒΟΜΒΑ: Διεθνής Ποινική Έρευνα Μεγάλης Κριτικής Επιτροπής: «Ψυχοπαθείς» παγκοσμιοποιητές χρησιμοποίησαν τον COVID για να διαπράξουν «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας»…

Οι κυβερνήσεις μας δεν είναι πλέον οι κυβερνήσεις μας, μάλλον τις έχει αναλάβει η άλλη πλευρά μέσω της κύριας πλατφόρμας τους, του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ…

ΠΡΩΤΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ της σχολής των Νέων Παγκόσμιων Ηγετών του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ η…ΜΕΡΚΕΛ ΚΙ Ο ΓΚΕΪΤΣ…!!!

από τον Jamie White
6 Φεβρουαρίου 2022, 1:35 μ.μ


«Οι κυβερνήσεις μας δεν είναι πλέον οι κυβερνήσεις μας, μάλλον τις έχει αναλάβει η άλλη πλευρά μέσω της κύριας πλατφόρμας τους, του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ», λέει ο Γερμανός δικηγόρος Ράινερ Φούλμιχ (Ράινερ Φιούελμιχ) …

Ο νομικός συνασπισμός συνιστά κατηγορίες για τον Φάουτσι, τον επικεφαλής του ΠΟΥ Τέντρος, τον δισεκατομμυριούχο Μπιλ Γκέιτς, τη BlackRock, την Pfizer και τον κορυφαίο ιολόγο της Γερμανίας, Ντρόστεν…

Διεθνής συνασπισμός δικηγόρων και δικαστών συγκάλεσε ακρόαση για τη δίωξη των «εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας» που διέπραξαν κυβερνήσεις που χρησιμοποίησαν την πανδημία του COVID-19 ως πρόσχημα.

Η ομάδα, που ονομάζεται Λαϊκό Δικαστήριο Δημόσιας Γνώμης (Peoples’ Court of Public Opinion), συγκεντρώθηκε στη Γερμανία το Σάββατο για να περιγράψει λεπτομερώς τις πολλές παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που έγιναν από πολιτικούς σε όλο τον κόσμο κατά τη διάρκεια της πανδημίας του COVID, σύμφωνα με την οδηγία του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF, World Economic Forum).

«Αυτή η υπόθεση, που αφορά τα πιο αποτρόπαια εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διαπράχθηκαν υπό το πρόσχημα της πανδημίας του κορωνοϊού, φαίνεται περίπλοκη μόνο με την πρώτη ματιά», δήλωσε ο Γερμανός δικηγόρος Δρ. Ράινερ Φούελμιχ στην εναρκτήρια δήλωσή του.



ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο Γερμανός Εισαγγελέας των ΗΠΑ Δρ. Ράινερ Φιούελμιχ κάνει τις εναρκτήριες δηλώσεις του στην Διεθνή Ποινική Έρευνα Κριτικής Επιτροπής Ενόρκων που αφορά τα πιο αποτρόπαια εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διαπράχθηκαν υπό το πρόσχημα της πανδημίας του κορωνοϊού σε παγκόσμια κλίμακα.

Thread 1 of 10 pic.twitter.com/PM2sMldeb0

— Truth Justice (@LakovosJustice) February 6, 2022

Ο Fuellmich εξήγησε με μεγάλη λεπτομέρεια πώς σχεδιάστηκε η πανδημία COVID από το κατεστημένο για να εισαγάγει την ανθρωπότητα σε ένα τεχνοκρατικό σύστημα υπό τον έλεγχό τους.

«Πρώτον, δεν υπάρχει πανδημία κορωνοϊού, αλλά μόνο μια «ΠΛΑΝδημία» (“plandemic”) της δοκιμής PCR που τροφοδοτείται από μια περίτεχνη ψυχολογική επέμβαση που έχει σχεδιαστεί για να δημιουργήσει μια συνεχή κατάσταση πανικού στον παγκόσμιο πληθυσμό», εξήγησε ο Fuellmich. «Αυτή η ατζέντα έχει σχεδιαστεί από καιρό».

«Ο τελικά αποτυχημένος πρόδρομός της ήταν η γρίπη των χοίρων πριν από περίπου 12 χρόνια και μαγειρεύτηκε από μια ομάδα εξαιρετικά πλούσιων ψυχοπαθών και κοινωνιοπαθητικών ανθρώπων που μισούν και φοβούνται τους ανθρώπους ταυτόχρονα, δεν έχουν ενσυναίσθηση και οδηγούνται από την επιθυμία να αποκτήσουν τον πλήρη έλεγχο όλων μας, των ανθρώπων του κόσμου», συνέχισε, προσθέτοντας ότι χρησιμοποιούν «κυβερνήσεις και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης» για να διαδώσουν «προπαγάνδα πανικού 24/7».



Ο Fuellmich σημείωσε ότι ο κορωνοϊός μπορεί να αντιμετωπιστεί με βιταμίνη C και D, ψευδάργυρο, ιβερμεκτίνη και υδροξυχλωροκίνη – όλες οι ουσίες που έχουν απορριφθεί και δαιμονοποιηθεί από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης και το ιατρικό κατεστημένο από την αρχή της πανδημίας για να πετύχουν τον «απόλυτο στόχο» τους να βάλουν όλους ανθρώπους στο πλανήτη να κάνουν τις «θανατηφόρες πειραματικές ενέσεις».

Ο Fuellmich επεσήμανε στη συνέχεια πώς το WEF έχει αιχμαλωτίσει τις παγκόσμιες κυβερνήσεις μέσω του προγράμματος «Young Global Leaders» (Νέοι Παγκόσμιοι Ηγέτες) για να πραγματοποιήσει την ατζέντα της Μεγάλης Επανεκκινήσεως.

«Οι κυβερνήσεις μας δεν είναι πλέον οι κυβερνήσεις μας, μάλλον τις έχει αναλάβει η άλλη πλευρά μέσω της κύριας πλατφόρμας τους, του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, το οποίο είχε αρχίσει να δημιουργεί τους δικούς του παγκόσμιους ηγέτες μέσω του προγράμματος «Young Global Leaders» («Νέα Παγκόσμιοι Ηγέτες») ήδη από το 1992», είπε ο Fuellmich, αναφέροντας τον Bill Gates και την πρώην καγκελάριο της Γερμανίας Angela Merkel ως πρώτους απόφοιτους του.

Δείτε το πρώτο κλίπ όπου αναφέρει όλα αυτά ο κος Φουλμίχ…

Τα τελευταία κομμάτια του παζλ για τον COVID περιλαμβάνουν τον «έλεγχο του πληθυσμού» και τη διάλυση της εθνικής κυριαρχίας και την αντικατάστασή της με μια παγκόσμιο κυβέρνηση και ένα ενιαία νόμισμα υποστήριξε ο Fuellmich.

«Αυτό περιλαμβάνει τον έλεγχο του πληθυσμού, ο οποίος, κατά την άποψή τους, απαιτεί τόσο μαζική μείωση του πληθυσμού όσο και χειρισμό του DNA του υπόλοιπου πληθυσμού με τη βοήθεια –για παράδειγμα– πειραματικών ενέσεων mRNA», είπε ο Fuellmich.



Δείτε τώρα το δεύτερο κλιπ…

«Αλλά απαιτεί επίσης τη σκόπιμη καταστροφή της δημοκρατίας, του κράτους δικαίου και των συνταγμάτων μας μέσω του χάους, έτσι ώστε τελικά, να συμφωνήσουμε να χάσουμε τις εθνικές και πολιτιστικές μας ταυτότητες και αντ’ αυτού να αποδεχτούμε μια Ενιαία Παγκόσμια Κυβέρνηση υπό τον ΟΗΕ – η οποία είναι τώρα υπό τον πλήρη έλεγχο αυτών και του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ τους – ένα ψηφιακό διαβατήριο μέσω του οποίου παρακολουθείται και ελέγχεται κάθε κίνηση, και ένα ψηφιακό νόμισμα που θα μπορούμε να λάβουμε μόνο από μια Παγκόσμια Τράπεζα – το δικό τους, φυσικά, ” πρόσθεσε αυτός.

Στη συνέχεια, ο Fuellmich συνέστησε κατηγορίες για έξι σημαντικά πρόσωπα:

Γερμανός ιολόγος Κρίστιαν Ντρόστεν

Ο διευθυντής του NIAID των ΗΠΑ, Δρ. Anthony Fauci

Ο γενικός διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους

Ο δισεκατομμυριούχος Μπιλ Γκέιτς

Η επενδυτική εταιρεία BlackRock

Ο φαρμακευτικός κολοσσός Pfizer

O Fuellmich στη ομιλία του τόνισε επίσης τα εξής σηνατικά: 

Δεν υπήρχε υπερβολική θνησιμότητα πουθενά στον κόσμο μέχρι να ξεκινήσουν οι πειραματικές ενέσεις για το Κόβιντ…

Η πλειοψηφία των κρουσμάτων COVID ήταν ψευδώς θετικά…

Έχουν σκοτωθεί σκόπιμα πολλοί άνθρωποι υπό το πρόσχημα της ψεύτικης πανδημίας με τις λεγόμενες θεραπείες για τον COVID (remdesivir, αναπνευστήρες, κ.λπ.)…

Το Λαϊκό Δικαστήριο Δημόσιας Γνώμης δηλώνει ότι η έρευνά τους «θα χρησιμεύσει ως υπόδειγμα νομικής διαδικασίας για να παρουσιάσει σε μια κριτική επιτροπή (που αποτελείται από πολίτες του κόσμου) όλα τα διαθέσιμα στοιχεία για τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας COVID-19 μέχρι σήμερα εναντίον «ηγετών, διοργανωτών , υποκινητών και συνεργών που βοήθησαν, υποστήριξαν ή συμμετείχαν ενεργά στη διαμόρφωση και την εκτέλεση ενός κοινού σχεδίου για μια πανδημία».

Από την ιστοσελίδα του PCPO (Λαϊκού Δικαστηρίου Δημόσιας Γνώμης, Peoples’ Court of Public Opinion):

Ο σκοπός της έρευνας του Λαϊκού Δικαστηρίου Δημόσιας Γνώμης είναι διπλός: Αφενός είναι να χρησιμεύσει ως πρότυπο διαδικασίας και να απαγγελθούν κατηγορίες εναντίον ορισμένων από τις ποινικά και πολιτικά υπεύθυνες προσωπικότητες αυτών των Εγκλημάτων κατά της Ανθρωπότητας.

Και από την άλλη πλευρά, –μέσω της προβολής μιας ολοκληρωμένης εικόνας του τι αντιμετωπίζουμε, συμπεριλαμβανομένου του γεωπολιτικού και ιστορικού φόντου –- να δημιουργήσουμε ευαισθητοποίηση σχετικά με την πραγματική κατάρρευση του τρέχοντος συστήματος και των θεσμών του και, κατά συνέπεια, την ανάγκη να ανακτήσουν οι ίδιοι οι λαοί την κυριαρχία τους και την ανάγκη να σταματήσουν πρώτα τα μέτρα αυτής της ΠΛΑΝδημίας αρνούμενοι να συμμορφωθούν, και την ανάγκη να ξεκινήσουν αμέσως το δικό τους νέο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης, εκπαίδευσης, οικονομίας και δικαιοσύνης, έτσι ώστε η δημοκρατία και το κράτος δικαίου να αποκατασταθούν βάσει των συνταγμάτων μας.

Δείτε ολόκληρη την ακρόαση:

___________

ΠΗΓΗ >> https://www.infowars.com/posts/international-criminal-grand-jury-investigation-claims-psychopathic-globalists-used-covid-to-commit-crimes-against-humanity/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr