Home ΗΠΑ Δικαστής του Ιλινόις απαγορεύει στα σχολεία να επιβάλλουν εντολές για μάσκα, λέει ότι είναι πλέον «άκυρες»

Δικαστής του Ιλινόις απαγορεύει στα σχολεία να επιβάλλουν εντολές για μάσκα, λέει ότι είναι πλέον «άκυρες»

by _
0 comment 123 views

Δικαστής του Ιλινόις απαγορεύει στα σχολεία να επιβάλλουν εντολές για μάσκα, λέει ότι είναι πλέον «άκυρες»

Της Cassandra Fairbanks
Δημοσιεύθηκε 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 6:00 μ.μ


Δικαστής του Ιλινόις εξέδωσε προσωρινό περιοριστικό διάταγμα που εμποδίζει τα σχολεία της πολιτείας να επιβάλλουν υποχρεωτικές εντολές για μάσκα.

Η απόφαση της δικαστής Raylene Grischow της κομητείας Sangamon ήταν απάντηση σε μήνυση μιας ομάδας δασκάλων και γονέων.

«Αυτό το δικαστήριο αναγνωρίζει τον τραγικό απολογισμό της πανδημίας COVID-19, όχι μόνο σε αυτό το κράτος αλλά σε ολόκληρο το έθνος και τον κόσμο», έγραψε η Γκρίσοου στην απόφαση. «Ωστόσο, είναι καθήκον των Δικαστηρίων να διαφυλάξουν το κράτος δικαίου και να διασφαλίσουν ότι όλα τα τμήματα της κυβέρνησης ενεργούν εντός των ορίων της εξουσίας που εκχωρείται βάσει του Συντάγματος».

Η δικαστής έκρινε ότι αρκετές εντολές έκτακτης ανάγκης που σχετίζονται με τον COVID από τον κυβερνήτη J.B. Pritzker, συμπεριλαμβανομένου ενός υποχρεωτικού εμβολίου για τους σχολικούς υπαλλήλους, είναι «άκυρες», σύμφωνα με μια αναφορά του ABC News. Η απόφαση ανέφερε ότι οι περιφέρειες δεν μπορούν να αναγκάσουν το προσωπικό να εμβολιαστεί ή να υποβληθεί σε εβδομαδιαίες δοκιμές «χωρίς προηγουμένως να τους παρέχει τη δέουσα νομική διαδικασία».

ΠΗΓΗ >> https://www.thegatewaypundit.com/2022/02/illinois-judge-bars-schools-enforcing-mask-mandates-says-now-null-void/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr