Home ΣΤΡΑΤΟΣ / ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ / ΕΥΠ Από που έως που η ΕΥΠ συμμετέχει στις έρευνες για τον εντοπισμό των δολοφόνων του νεαρού Άλκη;;;

Από που έως που η ΕΥΠ συμμετέχει στις έρευνες για τον εντοπισμό των δολοφόνων του νεαρού Άλκη;;;

by _
0 comment 147 views

Από που έως που η ΕΥΠ συμμετέχει στις έρευνες για τον εντοπισμό των δολοφόνων του νεαρού Άλκη;;;

Δολοφονία 19χρονου Άλκη

Διαβάζουμε στο συνήθως έγκυρο newsbeast.gr ότι η ΕΥΠ λέει συμμετέχει στις έρευνες για τον εντοπισμό των δολοφόνων του νεαρού Άλκη που η άγρια δολοφονία του συγκλόνισε το πανελλήνιο και αναρωτιόμαστε που επιτέλους θα φτάσει ο εξευτελισμός και η κατάπτωση της ελληνικής δημοσιογραφίας αλλά και της ελληνικής κυβέρνησης που χρησιμοποιούν ακόμα και ειδεχθή εγκλήματα προκειμένου να δημιουργήσουν εντυπώσεις για ψηφοθηρία;…

Λέει το newsbeat.gr στο χθεσινό του άρθρο, (https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/8277196/dolofonia-19chronou-alki-i-efp-erevna-ta-kinita-ton-synergon-tou-23chronou) ότι, «Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών έχει αναλάβει να ταυτοποιήσει ηλεκτρονικά τα πρόσωπα της εγκληματικής ομάδας που έχει στο «στόχαστρο» η αστυνομία. Εάν δηλαδή είχαν φυσική παρουσία στον τόπο της δολοφονίας. Αυτό θα φανεί ξεκάθαρα από το στίγμα των κινητών τηλεφώνων τους.

Έτσι, ερευνά εάν την επίμαχη στιγμή της δολοφονίας στα κινητά τηλέφωνα των βασικών υπόπτων είχαν ενεργοποιήσει την κεραία κινητής τηλεφωνίας που βρίσκεται στη περιοχή του Χαριλάου, εκεί που έγινε το έγκλημα. Όχι όμως μόνο αυτό.

Παράλληλα, θα γίνει ακριβώς ο ίδιος ψηφιακός έλεγχος και για την περιοχή που βρίσκονται τα γραφεία του συνδέσμου της ομάδας. Οι αστυνομικοί θεωρούν δεδομένο, ότι τα αυτοκίνητα των δραστών αν και έφυγαν από διαφορετικούς δρόμους, κατέληξαν στα γραφεία του συνδέσμου.

Αυτό σημαίνει πως εάν διαπιστωθεί ότι υπάρχει στίγμα των κινητών τους τηλεφώνων και στο σημείο αυτό. Είναι ξεκάθαρο ότι όλοι αυτοί ήταν μαζί στη δολοφονία, μαζί και στη διαφυγή.



Επίσης, ερευνούν εάν ο 23χρονος έκανε και με ποιους τηλεφωνικές επικοινωνίες. Άνοιξε το τηλέφωνο του, όταν μπήκε στον σύνδεσμο, αλλά θεωρούν δεδομένο ότι σίγουρα μίλησε με τους συνεργούς του.».

Αλήθεια δεν ξέρουν οι Έλληνες δημοσιογράφοι του Δικαστικού και του Αστυνομικού ρεπορτάζ ότι ΟΛΑ αυτά που αναφέρει το ρεπορτάζ του STAR (στίγμα κινητών τηλεφώνων των επικοινωνιών τους κλπ) είναι μια απλή διαδικασία που την κάνει εδώ και χρόνια η Ελληνική Αστυνομία μέσω των αρμοδίων υπηρεσιών της και με την συνδρομή των εταιριών κινητής τηλεφωνίας; Το να εντοπίσουν δηλαδή οι αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. από το στίγμα του τηλεφώνου το που ακριβώς κινήθηκε κάποιος μέσω  των κεραιών κινητής τηλεφωνίας;… Και αλήθεια από που προκύπτει ότι η ΕΥΠ ασχολείται με το κοινό έγκλημα και από τότε; Μήπως από τότε που ανέλαβε πολιτικός της προϊστάμενος ο Κυριάκος Μητσοτάκης με το Επιτελικό του Κράτος;… Ή μήπως επειδή η σημερινή ΕΥΠ δεν έχει πλέον την δυνατότητα και την ικανότητα να ασκήσει Κατασκοπεία ή Αντικατασκοπεία χρησιμοποιείται από τον πολιτικό της προϊστάμενο -λόγω του μύθου της- για φτηνή προπαγάνδα ώστε να τονώσει το ίματζ του;…

Οποία κατάντια… Ντροπή και Κρίμα!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr