Home Greek News Δολοφονία Άλκη: Αυτός είναι ο 20χρονος UCKας που διέφυγε από τη χώρα: Οι Αλβανοί έδωσαν στη δημοσιότητα την ταυτότητα του (φώτο)

Δολοφονία Άλκη: Αυτός είναι ο 20χρονος UCKας που διέφυγε από τη χώρα: Οι Αλβανοί έδωσαν στη δημοσιότητα την ταυτότητα του (φώτο)

by _
0 comment 343 views

Αυτός είναι ο 20χρονος UCKας που διέφυγε από τη χώρα: Οι Αλβανοί έδωσαν στη δημοσιότητα την ταυτότητα του (φώτο)

«Δεν θα εκδοθεί ποτέ στην Ελλάδα» – Πιθανόν διέφυγε προς Τίρανα

Τα πλήρη στοιχεία του 20χρονου Αλβανού που φέρεται να είχε συμμετοχή στη δολοφονία του Άλκη Καμπανού στο Χαριλάου της Θεσσαλονίκης και διέφυγε από την Ελλάδα έδωσε στη δημοσιότητα η διαδικτυακή έκδοση του αλβανικού καναλιού Top Channel

Σύμφωνα με αυτά, πρόκειται για τον Roxhers Demirazi (Ρότζερς Ντεμιράζι), 20 χρονών, ο οποίος, σύμφωνα με το ίδιο μέσο, είναι καταζητούμενος από την Ελληνική Αστυνομία.

Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως η ΕΛΑΣ έχει αναγνωρίσει τον 20χρονο από δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό, τα οποία εντοπίστηκαν σε κοντάρια που βρίσκονταν στον τόπο της δολοφονίας, ενώ καταζητούμενοι θεωρούνται άλλος ένας 20χρονος Αλβανός και έξι Έλληνες.

Η Αστυνομία ανέφερε πως ο Ντεμιράζι έφυγε για την Αλβανία στις 2 Φεβρουαρίου, λιγότερο από 24 ώρες μετά τη δολοφονία του Άλκη. Πέρασε κανονικά από τα σύνορα στην Κρυσταλλοπηγή και δεν αντιμετώπισε πρόβλημα με το διαβατήριό του, καθώς ως το πρωί του Σαββάτου δεν θεωρούνταν καταζητούμενος, αναφέρει το Top Channel.



Στο θέμα του αλβανικού καναλιού αναφέρεται πως μέχρι το πρωί της Δευτέρας η φωτογραφία του και τα βιομετρικά του στοιχεία θα έχουν φτάσει στις αλβανικές αρχές, ώστε να εντοπιστεί και ακολούθως να εκδοθεί στην Ελλάδα, καθώς θεωρείται μέλος της συμμορίας που δολοφόνησε τον Άλκη.

Οι ελληνικές αρχές αναφέρουν πως ο 20χρονος συμμετείχε σε παρόμοιο επεισόδιο το 2019, στο οποίο δεν υπήρξαν νεκροί. Να θυμίσουμε ότι όπως σας αποκάλυψε το pronews.gr ο 20χρονος ποζάρει σε φωτογραφία μαζί με άλλους Αλβανούς εθνικιστές.

Δείτε φωτογραφίες: 

 

 

 

«Δεν θα εκδοθεί ποτέ στην Ελλάδα»



Ο δικηγόρος της οικογένειας του Άλκη Καμπανού, Αλέξης Κούγιας, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή είπε ότι ο 20χρονος δεν θα εκδοθεί ποτέ στην Ελλάδα.

«Είμαι στο μαύρο σκοτάδι. Θα μάθω τι έχει γίνει μέχρι τώρα για τη διερεύνηση της υπόθεσης, μόλις απολογηθεί ο δράστης που έχει συλληφθεί. Αν δε λάβω αντίγραφα της δικογραφίας δεν μπορώ να πω κάτι. Ακούω φήμες ότι έχουν εντοπίσει 6-7 άτομα ακόμα. Άλλοτε ακούω ότι συμμετείχαν 2 αυτοκίνητα στην επίθεση, άλλοτε 3. Χτες μου είπαν 4. Μου δημιουργεί άσχημη εντύπωση ότι δεν έχουν συλληφθεί οι υπόλοιποι δράστες. Άκουσα ότι ο ένας διέφυγε για την Αλβανία. Αυτό που άκουσα ότι θα εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης είναι ένα γράμμα κενό, γιατί η Αλβανία δεν εκδίδει στην Ελλάδα υπόπτους. Δε θα έρθει ποτέ στην Ελλάδα να δικαστεί, δεν τους εκδίδει η Αλβανία», σημείωσε ο κ. Κούγιας.

Τον έψαξαν στο χωριό του

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η Αστυνομία τον έψαξε στο χωριό του στην Αλβανία, στην Κορυτσά, παρόλα αυτά δεν τον εντόπισε. Το πιο πιθανόν είναι πως διέφυγε προς Τίρανα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προς το παρόν πάντως δεν έχει εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης. 

ΠΗΓΗ >> https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/1055535_aytos-einai-o-20hronos-uckas-poy-diefyge-apo-ti-hora-oi

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr