Home ΚΟΣΜΟΣ Αποκάλυψη-ΣΟΚ: Πραγματοποιεί διασκέψεις για τη….ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ εδώ και χρόνια ο ΟΗΕ!!!

Αποκάλυψη-ΣΟΚ: Πραγματοποιεί διασκέψεις για τη….ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ εδώ και χρόνια ο ΟΗΕ!!!

by _
0 comment 156 views

Αποκάλυψη-ΣΟΚ: Πραγματοποιεί διασκέψεις για τη….ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ εδώ και χρόνια ο ΟΗΕ!!!…

ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΓΙΔΑ τελικά αποτελούν τα Ηνωμένα Έθνη στα οποία έχουν παγιδευτεί όλα τα έθνη!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 05 ΦΕΒ. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


Το ακόλουθο βίντεου του καναλιού -Youtube END TIMES: DARKNESS DESCENDING με τίλτο END TIMES: DARKNESS DESCENDING (δηλαδή, ΕΣΧΑΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ), που δημοσιεύθηκε στις 10 Δε. του 2017, μας αποκαλύπτει τα εξής συγκλονιστικά πως ο ίδιος ο ΟΗΕ εργάζεται προς τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού εδώ και χρόνια!!! Πρέπει επίσης να σημειώσουμε ότι πριν ξεκινήσει η ψευτο-πανδημία COVID-19, συνεδρίαζε ήδη ο ΟΗΕ (μέσω του Π.Ο.Υ., κτλ) για τον χειρισμό της «πανδημίας» πριν ακόμη συμβεί. ΓΙΑΤΙ;;; Γιατί είχαν ήδη στα σκαριά ένα σχέδιο για τη μείωση του πληθυσμού μέσω των…ΕΜΒΟΛΙΩΝ-ΒΙΟΟΠΛΑ για τον ψευτο-ιο!!!….

Στις 5-13 Σεπτεμβρίου 1994, τα Ηνωμένα Έθνη πραγματοποίησαν μια διάσκεψη για τον έλεγχο του πληθυσμού στο Κάιρο της Αιγύπτου. Από τότε που τέθηκαν επίσημα τα Ηνωμένα Έθνη στις 24 Οκτωβρίου 1945, έχουν πραγματοποιηθεί τρεις παγκόσμιες διασκέψεις για τον πληθυσμό. Το πρώτο συνέδριο, το Παγκόσμιο Συνέδριο Πληθυσμού του Βουκουρεστίου, χρονολογείται από το 1974.

Δέκα χρόνια αργότερα η Πόλη του Μεξικού φιλοξένησε το δεύτερο Διεθνές Συνέδριο για τον Πληθυσμό. Η τελευταία παγκόσμια διάσκεψη, η Διεθνής Διάσκεψη του Καΐρου για τον Πληθυσμό και την Ανάπτυξη, πραγματοποιήθηκε το 1994. Έχουν συγκληθεί άλλα δύο συνέδρια για τον πληθυσμό. Το πρώτο το 1954 στη Ρώμη. Η δεύτερη στο Βελιγράδι το 1965. Το 1999 πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη Ειδική Σύνοδος της Γενικής Συνέλευσης για τον Πληθυσμό. Στη διάσκεψη του 1994 συμμετείχαν 179 κυβερνητικές αντιπροσωπείες από κράτη μέλη του ΟΗΕ, 7 παρατηρητές σε κυβερνητικό επίπεδο, την Ευρωπαϊκή Ένωση και αρκετές εκατοντάδες ΜΚΟ. Αρκετές χιλιάδες εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης κάλυψαν τη Διάσκεψη. Η Διάσκεψη ενέκρινε το Πρόγραμμα Δράσης, το οποίο τόνισε τον θεμελιώδη ρόλο των γυναικείων συμφερόντων σε θέματα πληθυσμού και εισήγαγε τις έννοιες της σεξουαλικής και αναπαραγωγικής υγείας και των αναπαραγωγικών δικαιωμάτων.

Ένας νέος ορισμός της πληθυσμιακής πολιτικής προωθήθηκε, δίνοντας έμφαση στην αναπαραγωγική υγεία και την ενδυνάμωση των γυναικών. Γιατί πραγματοποιήθηκε η διάσκεψη του 1994 στο Κάιρο της Αιγύπτου; Υπήρχε κρυφή ατζέντα στη δουλειά; Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι στη Βίβλο και στη Βιβλική προφητεία, η Αίγυπτος είναι ένας τύπος ή μικρόκοσμος του κόσμου. Μήπως τα κακά πνεύματα που καθοδήγησαν τον Φαραώ της αρχαίας Αιγύπτου καθοδηγούν τους ανθρώπους των Ηνωμένων Εθνών; Αυτό είναι το ίδιο «πρόβλημα» που αντιμετωπίζεται αυτή τη στιγμή στα Ηνωμένα Έθνη εδώ και αρκετό καιρό.

Τα μέλη του ΟΗΕ προσπαθούν επί του παρόντος να δημιουργήσουν μια παγκόσμια κυβέρνηση στην οποία θα μπορούν να ελέγχουν τους πληθυσμούς του κόσμου. Στη διάσκεψη για τον έλεγχο του πληθυσμού, ο κόσμος, εκπροσωπούμενος από τους εκπροσώπους των διαφόρων εθνών, «πήγε στην Αίγυπτο».

Προφητικά μιλώντας, υπάρχει ένα θέμα που παίζει συνέχεια στο θέμα της Αιγύπτου και είναι η αναπαράσταση του κόσμου στον μικρόκοσμο. Είναι γνωστό ότι η Εωσφορική ελίτ που διοικεί κρυφά τον κόσμο σχεδιάζει μια ερήμωση της γης.

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο που είναι ένα κομμάτι της εκπομπής «Οι Προφητείες στις Ειδήσεις | Η Διάσκεψη του ΟΗΕ για τον έλεγχο του πληθυσμού με τον J.R. Church και τον Gary Stearman» (Prophecy in the News |The UN Conference on Population Control with J.R. Church and Gary Stearman) από το 1994. Πρέπει επίσης να σημειώσουμε πως οι κ.κ. που μιλούν στο παρακάτω κλιπ είναι Προτεστάντες που πιστεύουν στη μεγάλη ΑΙΡΕΣΗ περι του «περιούσιου λαού του θεού». Εμείς που είμαστε Ορθόδοξοι ξέρουμε ότι αυτό πρόκειται για αιρετικό δόγμα στο οποίο πιστεύουμε πολλοί Χριστιανοί (διότι ο Εκλεκτός Λαός του Θεού ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ καθώς και όλοι οι γνήσιοι Ορδόδοξοι). Ωστόσο, οι κ.κ. αυτοί έκαναν μια εξαιρετική δουλειά εκθέτοντας το δόλιο σχέδιο των Ηνωμένων Εθνών για τη…ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ! Αναφέρονται επίσης στον Ιπποκράτη που πως εδίδασξε προ χιλιάδων ετών να ΜΗΝ κάνουμε εκτρώσεις (κάτι το οποίο ΔΕΝ προσέχουμε σήμερα οι σημερινοί Έλληνες ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!) διότι, μεγάλο μέρος της αποπληθυσμιακής ατζέντας του ΟΗΕ και της Ελίτ αποτελούν οι εκτρώσεις. Επαίνεσαν επίσης τους Έλληνες, γενικά, που τότε ήταν κατά των αμβλώσεων. ΠΟΣΟ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ, ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ!!!….

Δείτε τώρα το βίντεο….

AMERICA:  FUTURE OF AN EMPIRE 1 – THE MYSTERY OF PROPHETIC TIME

https://www.youtube.com/watch?v=p6J0G…    

AMERICA:  FUTURE OF AN EMPIRE 2 – AMERICA’S PATTERN OF THE ANCIENT EMPIRES

https://www.youtube.com/watch?v=PCoBj…

AMERICA:  FUTURE OF AN EMPIRE 3 – AMERICA’S PARALLEL WITH ANCIENT PHAROAH

https://www.youtube.com/watch?v=XDv6r…

AMERICA:  FUTURE OF AN EMPIRE 4 – AMERICA’S TRUST IN THEIR NEW GODS

https://www.youtube.com/watch?v=N-Te2…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr