Home Greek News “Άντε στα τσακίδια”, λέει ο ελληνικός λαός…

“Άντε στα τσακίδια”, λέει ο ελληνικός λαός…

by _
0 comment 153 views

“Άντε στα τσακίδια”, λέει ο ελληνικός λαός…

Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022

Μπορεί ο υπερφίαλος τηλεπωλητής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, να φοράει κομματικές παρωπίδες και να μην βλέπει που έχουν οδηγήσει τον ελληνικό λαό η επικίνδυνη και πλέον ανίκανη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όμως άλλα λέει η ωμή πραγματικότητα! Πραγματικότητα που δεν παραδέχονται οι κακοί μάγοι της κυβέρνησης!

Ο πολίτης ωστόσο πηγαίνοντας στο βενζινάδικο να βάλει βενζίνη στο αυτοκίνητό του, παθαίνει σοκ με την τιμή της βενζίνης να έχει σκαρφαλώσει στα δυο ευρώ στα μεγάλα αστικά κέντρα και να έχει ξεπεράσει τα δυο ευρώ σε μικρότερες πόλεις και τα νησιά μας!

Επίσης ο καταναλωτής – πολίτης για να πάρει πετρέλαιο θέρμανσης για να ζεσταθεί αυτές τις παγωμένες ημέρες του Ιανουαρίου, το πληρώνει χρυσάφι!….

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%ce%b7-%cf%84%cf%83%ce%bf%cf%85%ce%ba%ce%bd%ce%b9%ce%b4%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%83%ce%b1%ce%b2%ce%b2%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%85-5-%cf%86%ce%b5%ce%b2%cf%81%ce%bf%cf%85%ce%b1%cf%81%ce%b9%ce%bf%cf%85-2/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr