Home ΚΟΣΜΟΣ Μεγάλος δημοσιογράφος Benjamin Fulford αποκαλύπτει: Παραδέχεται η Μοσάντ ότι χορηγούνται εμβόλια ΠΛΑΣΕΜΠΟ στους Ισραηλινούς!!!

Μεγάλος δημοσιογράφος Benjamin Fulford αποκαλύπτει: Παραδέχεται η Μοσάντ ότι χορηγούνται εμβόλια ΠΛΑΣΕΜΠΟ στους Ισραηλινούς!!!

by _
0 comment 224 views

Μεγάλος δημοσιογράφος Benjamin Fulford αποκαλύπτει: Παραδέχεται η Μοσάντ ότι χορηγούνται εμβόλια ΠΛΑΣΕΜΠΟ στους Ισραηλινούς!!!


Η ακόλουθη αποκάλυψη είναι του κου Benjamin Fullford (Μπέντζαμιν Φούλφορντ), του πρώην, δηλαδή, επικεφαλής του μεγάλου περιοδικού FORBES MAGAZINE για τις ασιατικές χώρες, ο οποίος είναι γνωστός πολιτικός αναλυτής καθώς και αντινεοταξίτης.

Ο Fullford είναι επίσης γνωστές για τις συνεντεύξεις που είχει πάρει στο παρελθόν από τους Ροκφέλερ και Ρότσιλντ οπότε τους ρώτησε ευθέως αν ΑΥΤΟΙ ελέγχουν τον κόσμο, κτλ.! Δείτε το σχετικό βίντεο στο παρακάτω κλιπ…

Το προσωπικό του σάιτ είναι benjaminfulford.net. Είναι επίσης καλά συνδεδεμένος με πατριωτικές και αντινεοταξικές πήγες της βρετανικής Mi6, της CIA και όχι μόνο….

Στο καρακάτω βίντεο (από το 12:35 και μετά) ακούμε τον κο Φούλφορντ σε πρόσφστη συνέντευξη να μας αποκαλύπτει τα εξής συγκλονιστικά σύμφωνα με τις δικές τους πηγές….

-Πριν από χρόνια, ο Fulford προσκλήθηκε να ενταχθεί στις τάξεις της Elite μετά από αίτημα του Ιάπωνα υπουργού Οικονομικών, Tazo Hakanaka, ο οποίος ανατέθηκε σε αυτή τη θέση από τον Henry Kisinger κατόπιν εντολής του David Rockefeller.

-Σε μια από τις πρώτες συναντήσεις του με την Ελίτ, του είπαν ότι ήθελαν να σκοτώσουν το 90% του παγκόσμιου πληθυσμού για να προστατεύσουν το περιβάλλον.

-Είπαν επίσης ότι οι μεγάλοι πόλεμοι δεν ήταν αρκετοί για να συμβεί αυτό, οπότε έπρεπε να χρησιμοποιήσουν άλλα όπλα, όπως οι αρρώστιες και η πείνα.

-Και έτσι από τις 9/11/2001, η Ελίτ δημιουργούσε ψεύτικες πανδημίες, όπως SARS, Έμπολα, κ.λπ., ωστόσο δεν κατάφεραν να σκοτώσουν πολλούς ανθρώπους.

-Αυτή τη φορά λοιπόν που έχουμε τον COVID, η Ελίτ θα προσπαθήσει να εμβολιάσει τον κόσμο μέχρι θανάτου.

-Ο Fulford μίλησε πρόσφατα με δύο υψηλόβαθμους πράκτορες της Μοσάντ του Ισράηλ και του είπαν ότι στην πλειονότητα των Ισραηλινών έχουν χορηγηθεί ενέσεις με φυσιολογικό ορό!!!

Για αυτό σας γράψουμε το πρόσφατο άρθρο μας με τίτλο ΒΟΜΒΑ-ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ: Έφτιαξαν οι Εβραίοι τα εμβόλια κορωνοϊού για να είναι ειδικά για τη φυλή και να μην βλάπτουν ούτε ΑΥΤΟΥΣ ούτε τους…ΤΟΥΡΚΟΥΣ;;;…!!!… που θα σας αποκαλύψει…ΠΟΛΛΑ όσον αφορά τα…ΠΡΟΝΟΜΙΑ του…«ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥ ΛΑΟΥ» έναντι των άλλων εθνών…!!!

Επίσης επίσης ο Φούλφορντ στην ίδια συνέντευξη ότι η Ελίτ προσπαθούν να εξοντώσουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους στοχεύοντας συγκεκριμένες πληθυσμιακές ομάδες με τα…ΠΡΑΓΜΑΤΙΑ θανατηφόρα μπόλια για τον ψευδο-κορωνοϊό!! Γι᾽αυτο σας βγάλαμε το πρόσφατο άρθρο μας επ᾽αυτού με τίτλο Αποκάλυψη-σοκ Δρ. Michael Yeadon: Ο Μπάιντεν χορηγεί περισσότερα θανατηφόρα μπόλια σε πολιτείες…ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΩΝ για να σκοτώσει την πολιτική αντιπολίτευση με ό, τι σημαίνει αυτό!!!
Είναι ΓΕΓΟΝΟΣ, και σύμφωνα με μελέτες κορωφαίων ιατρών, ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν χορηγεί τα περισσότερα θανατηφόρα μπόλια σε πολιτείες όπου οι περισσότεροι κάτοικοι είναι…ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΙ παρά Δημοκρατικοί, ΑΝ μας λέει τίποτε αυτό…!!!
Υπάρχουν πολλοί εκ των λεγόμενων Λευκών Καπέλων που πολεμάνε την Ελίτ που είναι πίσω από όλα αυτά δεινά, όπως ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ Τζούνιορ, τον οποίον «κινηγάμε» λέει ο Φούλφορντ.

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο….


Mel K & Acclaimed Journalist Benjamin Fulford On Geopolitical Moves & Countermoves 2-4-22! – Must Video

ΠΗΓΗ >> https://beforeitsnews.com/opinion-conservative/2022/02/mel-k-acclaimed-journalist-benjamin-fulford-on-geopolitical-moves-countermoves-2-4-22-must-video-3617862.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr