Home ΚΟΣΜΟΣ ΙΔΟΥ ο μυστηριώδης θάνατος του Michel Trudeau, αδελφού του Καναδού πρωθυπουργού. Μήπως ο Τζάστιν ΔΟΛΟΦONΗΣΕ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ;;;

ΙΔΟΥ ο μυστηριώδης θάνατος του Michel Trudeau, αδελφού του Καναδού πρωθυπουργού. Μήπως ο Τζάστιν ΔΟΛΟΦONΗΣΕ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ;;;

by _
0 comment 205 views

GreekNewsOnDemand.com: ΙΔΟΥ ο μυστηριώδης θάνατος του Michel Trudeau, αδελφού του Καναδού πρωθυπουργού. Μήπως ο Τζάστιν ΔΟΛΟΦONΗΣΕ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ;;;


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


Λοιπόν, έχουμε τις δικές μας θεωρίες για το ΓΙΑΤΙ να το έκανε αυτό Τ. Τριντό στον μικρότερο αδελφό του, όπως, π.χ., το γεγονός πως πιο πιο αγαπημένος εκ των υιών Τριντό για τον κο…ΦΙΝΤΕΛ τον…ΚΑΣΤΡΟ δεν ήταν ο Τζάστιν αλλά ο….ΜΙΣΕΛ. Και ΓΙΑΤΙ το λέω αυτό??? Εμ…δεν έχετε ακούσει τις φήμες???..

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Είναι ο πραγματικός πατέρας του Τζάστιν Τριντό ο…Φιντέλ Κάστρο;;; – Σημείωμα αυτοκτονίας του γιού του Κάστρο: Ο Τζάστιν είναι ετεροθαλής αδελφός μου για περισσότερα.

Διαβάστε τώρα το εξής συγκλονιστικό άρθρο που ΣΙΓΟΥΡΑ δεν μπορεί να αγνοηθεί και να παραβλεφθεί!!!…


CAP: Ο μυστηριώδης θάνατος του Michel Trudeau, αδελφού του Καναδού πρωθυπουργού, Justin Trudeau

14 Ιανουαρίου 2020, από τον Brad

Ο ειδησεογραφικός ιστότοπος Cultural Action Party (CAP) δεν μπορεί παρά να σκεφτεί μερικές φορές την οικογένεια του Pierre Trudeau ως την αντίστοιχη στον Καναδά της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Οι συμπεριφορές, τα σκάνδαλα και τα διάφορα κουτσομπολιά που βασίζονται σε φήμες γύρω από τις δύο «βασιλικές οικογένειες» είναι κάτι που πρέπει να δει κανείς. Μέσα στην καναδική κοινωνία, τα κατεστημένα μέσα ενημέρωσης έχουν κάνει μια καλή δουλειά, θάβοντας μια πληθώρα από παράξενες πραγματικότητες και φήμες που σχετίζονται με την οικογένεια Τριντό.

Το πιο κραυγαλέο είναι η καθολική αφοσίωση του Justin και του αδελφού Alexandre σε κομμουνιστικά καθεστώτα όπως η Κίνα και η Κούβα. Όσον αφορά τον αποθανόντα μικρότερο αδερφό τους, Μισέλ Τριντό (Michel Trudeau), πραγματικά δεν έζησε αρκετά για να γίνει ένας ολοκληρωμένος κομμουνιστής όπως τα αδέρφια του.

Όπως συνέβη, τα καναδικά μέσα ενημέρωσης δημοσίευσαν μια ιστορία σύμφωνα με την οποία ο Μισέλ Τριντό πέθανε σε μια «τρελή χιονοστιβάδα» ενώ έκανε σκι στα Βραχώδη Όρη.

Δείτε, όμως, τι…ΔΕΝ ανέφεραν τα μέσα ενημέρωσης:



Ο θάνατος του Michel Trudeau, την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 1998, συνέβη λόγω ενός φρικτού ατυχήματος στα Καναδικά Βραχώδη Όρη, σε μια εποχή του χρόνου που τα χιόνια είναι χαμηλά και οι χιονοστιβάδες σπάνιες.

Μια χιονοστιβάδα τον Νοέμβριο, στα Βραχώδη Όρη του Καναδά, είναι ένα εξαιρετικά απίθανο γεγονός, επειδή οι χιονοπτώσεις δεν έχουν συσσωρευτεί επαρκώς για να δημιουργήσουν τις συνθήκες όπου οι χιονοστιβάδες εμφανίζονται φυσικά.

Ο Evan Manners, διευθυντής του Canadian Avalanche Center στο Revelstoke της Βρετανικής Κολομβίας, είπε ότι «πριν από το θάνατο του Michel Trudeau δεν είχε ακούσει ποτέ για χιονοστιβάδα που έσπρωξε κάποιον στο νερό και στη συνέχεια πνίγηκε. «Είναι πολύ σπάνιο», είπε στην National Post λίγο μετά το ατύχημα.

Επιπλέον, τα δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης αναφέρουν ότι υπήρχαν άλλα τρία άτομα στη ομάδα σκι με τον Μισέλ Τριντό – ωστόσο τα ονόματά τους δεν αναφέρθηκαν ποτέ σε επίσημες αναφορές. Γενικά, σε ατυχήματα όπως αυτά, δημοσιοποιούνται τα ονόματα των επιζώντων. Γιατί λοιπόν παρακρατήθηκαν τα ονόματα των επιζώντων και γιατί οι οικογένειές τους παρέμειναν σιωπηλές όλα αυτά τα χρόνια;;;

Επιπλέον, τα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η αστυνομία διενήργησε «εκτεταμένη έρευνα» – αλλά το σώμα του Μισέλ Τριντό δεν βρέθηκε ποτέ – γεγονός έκπληξη γιατί το ίδιο το σημείο όπου φέρεται να πήγε κάτω από το νερό είναι γνωστό και δεν υπάρχουν αναφερόμενα ρεύματα τη λίμνη που θα μετέφερε το σώμα μακριά από εκείνη την περιοχή.



Τώρα, για κάτι ακόμα πιο ύποπτο από αυτό, και πάλι κρυμμένο από την αρμοδιότητα του λαού του Καναδά:

Σε μια ενδιαφέρουσα σύμπτωση, που μπορεί να μην είναι καθόλου τυχαίο, ο Μισέλ Τριντό παραλίγο να σκοτωθεί στις 17 Ιουλίου 1998, — πέντε μήνες πριν από τον πραγματικό θάνατό του, όταν το μηχανοκίνητό του όχημά του πλαισιώθηκε από άλλο όχημα ενώ οδηγούσε στο Portage la Prairie της Μανιτόμπα του Καναδά.

Το ατύχημα ήταν τόσο ισχυρό που το φορτηγό που οδηγούσε ο Michel Trudeau ανατράπηκε πολλές φορές και καταστράφηκε εντελώς—ήταν θαύμα που επέζησε τότε ο Trudeau.

Ουάου – αυτή είναι μια σοβαρή είδηση – μια είδηση που δεν διαπέρασε ποτέ τη γενική συνείδηση της καναδικής κοινωνίας και η CAP μπορεί να καταλάβει γιατί.

Βασικά, η οικογένεια Τριντό είναι μια αμφιλεγόμενη ομάδα ανθρώπων. Για να προσθέσουμε λίγη αξιοπιστία σε αυτό, σκεφτείτε αυτό το απόσπασμα από τον Πιερ Τριντό την εποχή που ήταν πρωθυπουργός του Καναδά:

«Ο Φεντεραλισμός πρέπει να γίνει ευπρόσδεκτος ως ένα πολύτιμο εργαλείο που επιτρέπει στα δυναμικά κόμματα να φυτέψουν σοσιαλιστικές κυβερνήσεις σε ορισμένες επαρχίες, από τις οποίες μπορεί σιγά σιγά να εξαπλωθεί ο σπόρος του ριζοσπαστισμού».

— Πιερ Τριντό.



Το έχετε δει ποτέ αυτό στα δελτία ειδήσεων των καναδικών μέσων ενημέρωσης; Φυσικά και όχι. Ίσως ήταν δηλώσεις όπως αυτή που προκάλεσαν τα πατριωτικά αυτιά να φουντώσουν και να αναπτύξουν μια βεντέτα εναντίον του ερωτευμένου με τον κομμουνισμό Pierre Trudeau.

Όποια και αν είναι η περίσταση, η αλήθεια παραμένει. Η οικογένεια και οι απόγονοι του Pierre Trudeau είναι ένα μάτσο ύποπτων ανθρώπων. Εξίσου ύποπτη είναι είναι η συγκάλυψη του CBC News και των κατεστημένων μέσων για τις «ανισότητες» της οικογένειας Τριντό.

_________

ΠΗΓΗ >> https://capforcanada.com/the-myserious-death-of-michel-trudeau-brother-of-canadian-prime-minister/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr