Home ΚΟΣΜΟΣ ΦΡΙΚΗ – Η ιδρύτρια του Σατανικού Ναού του Ντιτροϊτ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ σε ζωντανή τηλεόραση κατά τη διάρκεια συνέντευξης!!!

ΦΡΙΚΗ – Η ιδρύτρια του Σατανικού Ναού του Ντιτροϊτ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ σε ζωντανή τηλεόραση κατά τη διάρκεια συνέντευξης!!!

by _
0 comment 167 views

ΦΡΙΚΗ – Η ιδρύτρια του Σατανικού Ναού του Ντιτροϊτ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ σε ζωντανή τηλεόραση κατά τη διάρκεια συνέντευξης με ακτιβίστρια υπερ της ζωής [ΒΙΝΤΕΟ]

Από την Amber Crawford | 31 Ιανουαρίου 2022


Την Κυριακή, η ακτιβίστρια υπέρ των αμβλώσεων Τζεξ Μπλάκμορ (Jex Blackmore) φρίκησε τους θεατές παίρνοντας ένα χάπι για την άμβλωση σε ζωντανή τηλεόραση και σκοτώνοντας το μωρό της!!!

Η Blackmore συμμετείχε σε μια συνέντευξη στο κομμάτι «Let it Rip» της καθημερικής εκπομπής του Fox 2 News Detroit, με οικοδεσπότη τον Charlie Langton, στην οποία μαζί της ήταν η Rebecca Kiessling, υπέρμαχος της ζωής και δικηγόρος.

Rebecca Kiessling

Η Kiessling είναι μια διεθνής ομιλήτρια και ακτιβίστρια υπέρ της ζωής. Συνελήφθη με βιασμό και έχει βάλει ως αποστολή της να χρησιμοποιήσει την ιστορία της για να δείξει στους άλλους τη σημασία της επιλογής της ζωής, παρά τις συνθήκες.

Η Kiessling είναι επίσης Η ιδρύτρια του Save The 1, ενός οργανισμού που χρησιμεύει για την εκπαίδευση του κοινού σχετικά με το γιατί όλα τα προγεννημένα παιδιά πρέπει να προστατεύονται από το νόμο, ανεξάρτητα από την κατάσταση.

Το τμήμα επρόκειτο να είναι μια συζήτηση μεταξύ της Kiessling και της Blackmore, όπου θα συζητούσαν την πρόσφατη απόφαση του FDA να επιτρέψει τη συνταγογράφηση χαπιών για την άμβλωση σε ένα ραντεβού τηλευγείας και την παραλαβή τους μέσω ταχυδρομείου.



Ο Λάνγκτον ρώτησε την Μπλάκμορ για την ασφάλεια των χαπιών για την άμβλωση, στην οποία η Μπλάκμορ απάντησε: «Είναι εξαιρετικά εύκολο και ιδιωτικό και σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε πραγματικά μόνοι σας την άμβλωση».

«Τσάρλι, πραγματικά – θέλω να το μοιραστώ μαζί σου πολύ γρήγορα, όπως, εδώ είναι η μιφεπριστόνη», συνέχισε η Μπλάκμορ, κρατώντας ψηλά ένα μικρό λευκό χάπι. «Αυτό είναι το πρώτο από τα δύο χάπια που θα έπαιρνες για να τερματίσεις μια εγκυμοσύνη και θα προκαλούσε έκτρωση – αυτό ακριβώς το χάπι».

Καθώς κρατούσε το χάπι στην κάμερα, μπορείτε να δείτε τα σατανικά τατουάζ να καλύπτουν το χέρι της.

Η Blackmore συνέχισε, με τη φωνή της να τρέμει αισθητά, λέγοντας: «Θέλω να σας δείξω πόσο εύκολο και ασφαλές είναι παίρνοντάς το μόνη μου». Έπειτα έβαλε το χάπι στο στόμα της και το κατάπιε με ένα ποτήρι νερό, ενώ ένας εμφανώς έκπληκτος Λάνγκτον είπε: «Το παίρνεις – δεν είσαι έγκυος, σωστά;»

«Θα έλεγα ότι αυτό θα τερματίσει μια εγκυμοσύνη», απάντησε η Blackmore με ένα χαμόγελο στα χείλη. «Αυτή θα είναι η τρίτη μου έκτρωση».



Ενώ η Blackmore καυχιόταν ότι σκότωσε το τρίτο της αγέννητο παιδί, η Kiessling εμφανίστηκε στην οθόνη, εμφανιζόμενη σοκαρισμένη και αηδιασμένη από αυτό που μόλις είχε συμβεί.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το απόσπασμα της συνέντευξης παρακάτω. Δείτε και ΦΡΙΞΤΕ!!!:

Στη συνέχεια, η Blackmore καυχήθηκε στους ακολούθους της για την έκτρωση του τρίτου παιδιού (μέσω Instagram)…

Υπάρχει ένα ξεχωριστό μέρος στην Κόλαση για τέτοιους “ανθρώπους”!!!

—————-

ΠΗΓΗ >> https://100percentfedup.com/founder-of-detroit-satanic-temple-kills-baby-on-live-tv-during-interview-with-pro-life-activist-video/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr