Home Greek News Πρώτη ποινή φυλάκισης για τον Αλβανό που φέρεται να σκότωσε τον Άλκη! «ΔΟΛΟΦΟΝΕ να πας στον δι@ολο», τον έβρισαν! vid

Πρώτη ποινή φυλάκισης για τον Αλβανό που φέρεται να σκότωσε τον Άλκη! «ΔΟΛΟΦΟΝΕ να πας στον δι@ολο», τον έβρισαν! vid

by _
0 comment 136 views

Πρώτη ποινή φυλάκισης για τον Αλβανό που φέρεται να σκότωσε τον Άλκη! «ΔΟΛΟΦΟΝΕ να πας στον δι@ολο», τον έβρισαν! vid


Κοντά και στους συνεργούς του η ΕΛ.ΑΣ….

Με ποινή φυλάκισης 4 ετών και 3 μηνών αλλά και χρηματική ποινή 2.200 ευρώ, καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ο 23χρονος- κατηγορούμενο για τη δολοφονία του 19χρονου στην περιοχή Χαριλάου Θεσσαλονίκης.

Ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη δικάστηκε και με την αυτόφωρη διαδικασία για τα ευρήματα που βρέθηκαν σε σύνδεσμο οπαδών, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου έγινε αστυνομική έφοδος μετά το φονικό.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Για από κοινού ανθρωποκτονία με δόλο, κατά συρροή, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατηγορείται, σύμφωνα με την ποινική δίωξη που τού άσκησε ο εισαγγελέας πρωτοδικών, ο 23χρονος, ο οποίος συνελήφθη για τη δολοφονική επίθεση τα ξημερώματα της Τρίτης στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης, κατά την οποία έχασε τη ζωή του ο 19χρονος και τραυματίστηκαν δύο φίλοι του.

Εκτός από την παραπάνω κακουργηματική πράξη, ο εισαγγελικός λειτουργός τού απήγγειλε κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος και μεταξύ αυτών για επίθεση και χρήση επικίνδυνων μέσων, με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του Αθλητικού Νόμου, όπως επίσης για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ακολούθως παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτή, από τον οποίο αναμένεται να πάρει προθεσμία για να απολογηθεί.



Πολύ κοντά και στους συνεργούς του 23χρονου Αλβανού Αυξεντίου Circau ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του 19χρονου φοιτητή Άλκη Καμπανού βρίσκεται πλέον η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής, έχουν ταυτοποιήσει τους δράστες της δολοφονικής επίθεσης, οι οποίοι ήταν μαζί με τον Circau στο αυτοκίνητο.

Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης βρέθηκε ο 23χρονος φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του 19χρονου αδικοχαμένου Άλκη, όπου έπεσε νεκρός από χτυπήματα σε όλο του το σώμα και μαχαιριές, τα ξημερώματα της Τρίτης, στην περιοχή της Χαριλάου, στη Θεσσαλονίκη.

Ο ίδιος χθες αρνήθηκε τα πάντα στους αστυνομικούς κατά την διάρκεια της ανάκρισης του, ενώ μάλιστα, ανέφερε χαρακτηριστικά «δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο με έχετε εδώ, δεν καταλαβαίνω για ποιο περιστατικό μου μιλάτε».

Ως ένας από τους πιο σκληρούς χούλιγκανς της Θεσσαλονίκης και γενικότερα της Βόρειας Ελλάδας χαρακτηρίζεται ο 23χρονος Αλβανός. Μάλιστα, φέρεται να ανήκει σε σκληροπυρηνικό οπαδικό σύνδεσμο, στην πρώτη γραμμή «κρούσης».



Οι περαστικοί αλλά και παρευρισκόμενοι τον έβρισαν:

ΠΑΛΙΟΣ ΓΝΩΡΙΜΟΣ



Ο 23χρονος που συνελήφθη και φέρεται ως ο δολοφόνος του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, φαίνεται πως είναι παλιός γνώριμος των αστυνομικών Αρχών.

Συγκεκριμένα, ο 23χρονος συλληφθείς που φέρεται να αφαίρεσε με με κυρτό μαχαίρι την ζωή του 19χρονου Άλκη, τα ξημερώματα της Τρίτης (01/02), στη Χαριλάου της Θεσσαλονίκης, στο παρελθόν είχε μαχαιρώσει και άλλον άνθρωπο για τον ίδιο λόγο. Μάλιστα, σε βάρος του εκκρεμεί δίκη από το 2019.

Σε βίντεο-ντοκουμέντο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας την Τετάρτη (02/02), ο 23χρονος φαίνεται να συμμετείχε και σε επεισόδια που είχαν γίνει το 2017 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στον Βόλο, μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.

Χαρακτηριστικά, ο 23χρονος επιτέθηκε σε οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΚ, κρατώντας στο δεξί του χέρι ένα μαχαίρι και τραυμάτισε στο αριστερό πόδι έναν από τους αντίπαλους οπαδούς. Έπειτα, φαίνεται ο 23χρονος να τον πατά με το πόδι του στο κεφάλι. Ακόμα, ο φακός τον έχει απαθανατίσει να κρατά ένα μεγάλο δοκάρι και να επιτίθεται με βιαιότητα.



ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ

Ο συλληφθείς κρατείται στο Αστυνομικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης, αλλά αρνείται τα πάντα και δεν δίνει κάποιο στοιχείο για την υπόθεση.

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ που μεταδόθηκε από το OPEN την Τετάρτη (02/02), ο 23χρονος χαρακτηρίζεται ως «σκληρός» από τους αστυνομικούς, με τον ίδιο να δηλώνει «δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο με έχετε εδώ, δεν καταλαβαίνω για ποιο περιστατικό μου μιλάτε». Πάντως, οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται.

Μάλιστα, οι αξιωματικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης έχουν ταυτοποιηθεί τουλάχιστον ακόμα δύο άτομα που συμμετείχαν στη δολοφονική επίθεση σε βάρος του 19χρονου, στην οποία όπως φαίνεται και από το βίντεο, πήραν μέρος περίπου 10 άτομα.



ΣΟΚΑΡΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ

οι πρώτες εικόνες, αμέσως μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκαν ο 19χρονος και οι δύο φίλοι του, συγκλονίζουν.

Φαίνονται οι δράστες της επίθεσης, που μόλις έχουν χτυπήσει και μαχαιρώσει την παρέα του 19χρονουΆλκη, να τρέχουν για να διαφύγουν με τα δύο αυτοκίνητα που χρησιμοποίησαν για να προσεγγίσουν την περιοχή της Χαριλάου.



ΠΗΓΗ >> https://www.el.gr/ellada/police-news/proti-poini-fylakisis-gia-ton-alvano-p/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr