Home Greek News ΜΠΡΑΒΟ στον καθηγητή στο Ίλιον που επέπληξε τον 12χρονο μαθητή που φόρεσε φούστα!!! Η ΠΑΝΟΥΚΛΑ των Π**ΣΤΗΔΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ !!!

ΜΠΡΑΒΟ στον καθηγητή στο Ίλιον που επέπληξε τον 12χρονο μαθητή που φόρεσε φούστα!!! Η ΠΑΝΟΥΚΛΑ των Π**ΣΤΗΔΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ !!!

by _
0 comment 228 views

ΜΠΡΑΒΟ στον καθηγητή που επετίμησε τον 12χρονο μαθητή που φόρεσε φούστα!!!

Η ΠΑΝΟΥΚΛΑ των Π**ΣΤΗΔΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ, ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ. ΦΤΑΕΙ η τόσο η βρωμο-Αριστερά για αυτή τη ΚΑΤΑΝΤΙΑ αλλά ΚΑΙ η…ΨΕΥΤΟ-δεξιά. Διαβάστε επίσης τα κάτω άρθρα μας για αυτό το θέμα για να δείτε πως ΟΛΕΣ αυτές οι ανθελληνικές κυβερνήσεις ακολουθάνε μια συγκεκριμένη ΑΝΤΖΕΝΤΑ της Νέας Τάξεως Πραγμάτων για τη ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ του καθετί ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΙΑΝΙΚΟΥ στην κοινωνία μας….

Αν είναι δυνατόν! Η Κυβέρνηση του επιτελικού κράτους ΤΩΝ Π@ΥΣΤΗΔΩΝ του ΚΟΥΛΗ σχεδιάζει πρόγραμμα επιμόρφωσης Δημοσίων Υπαλλήλων σε θέματα ΛΟΑΤΚΙ


Ίλιον: «Είσαι η ντροπή της κοινωνίας» είπε ο καθηγητής στον 12χρονο μαθητή που φόρεσε φούστα

Σε ένδειξη συμπαράστασης στον μαθητή, τα κορίτσια φόρεσαν γραβάτα και τα αγόρια φούστα, περνώντας το μήνυμα ότι «τα ρούχα δεν έχουν φύλο» – Τι δήλωσαν ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του 15μελούς του μουσικού σχολείου στο protothema.gr για το πώς εκτυλίχθηκαν τα γεγονότα…

Ισχυρό κύμα συμπαράστασης έχει ξεσηκωθεί, τις τελευταίες ώρες, με αφορμή το περιστατικό που εκτυλίχθηκε στο μουσικό σχολείο στο Ίλιον, όπου μαθητής εμφανίστηκε με φούστα και ο καθηγητής προχώρησε σε φραστική επίθεση.

Το προεδρείο του 15μελους υποστηρίζει, μεταξύ άλλων, πως δεν υπήρξε «τιμωρία ή κάτι σχετικό με αυτό, όλα λύθηκαν ενδοσχολικά».

Ωστόσο, το γεγονός ότι ο εκπαιδευτικός εκστόμισε άσχημη κουβέντα αναφέρεται και από τις δύο πλευρές.

Από τον γονέα που κατήγειλε τη συμπεριφορά του καθηγητή και από το ίδιο το σχολείο…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr