Home Greek News ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΣΧΟΙΝΑ

ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΣΧΟΙΝΑ

by _
0 comment 113 views

ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΣΧΟΙΝΑ

Η γκρίνια που είχε ξεσπάσει στο Μέγαρο Μαξίμου για τις ευθύνες της θεομηνίας “Ελπίς”, μεταφέρθηκε και στη Βουλή των Ελλήνων στην τριήμερη συζήτηση της προτάσεως μομφής του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη! Υπουργοί και Βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος αλληλοκατηγορήθηκαν! Εξιλαστήριο θύμα τους μπορεί να είναι ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας  Χρήστος Στυλιανίδης! Εκλεκτός όμως της ΕΕ (πρώην Ευρωπαίος Επίτροπος για την Ανθρωπιστική Βοήθεια και τη Διαχείριση Κρίσεων) που τον επέβαλε σε αυτήν την θέση! Αφού το “επιτελικό κράτος του Μαξίμου” θέλει να τον “φάει”, καταλογίζοντάς του, υποβάθμιση της έκτασης της κακοκαιρίας!

Και όταν λέμε “επιτελικό κράτος”, όταν λέμε Μαξίμου, εννοούμε τον Υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη (με ρίζες από το ΠΑΣΟΚ), τον Άκη Σκέρτσο Υπουργό για συντονισμό του κυβερνητικού έργου (στενός συνεργάτης του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, άνθρωπος του Γιάννη Στουρνάρα, αλλά και του Παναγιώτη Πικραμένου, αλλά και του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων) και τον Γρηγόρη Δημητριάδη, Διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου. Ως σύμβουλος και διευθυντής του Πρωθυπουργού καθοδηγεί, επιβλέπει, συντονίζει και διαμορφώνει την κυβερνητική πολιτική, την επιχειρησιακή και επιτελική λειτουργία του Μεγάρου Μαξίμου και λειτουργεί ως ύπατος συντονιστής των νομοθετικών, πολιτικών και επικοινωνιακών ενεργειών του Πρωθυπουργού (αναφορά από το βιογραφικό του)!

Μη επίσημη συνάντηση Γιώργου Γεραπετρίτη – Μαργαρίτη Σχοινά;

Πρώτος ο ιστότοπος  newsbreak.gr ανέφερε για μυστική συνάντηση Γεραπετρίτη Σχοινά, αμέσως μετά την λήξη των διεργασιών στη Βουλή από την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης της ΝΔ.

Όπως δε, μας πληροφορεί η διαδικτυακή σελίδα “Παραπολιτικά”:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/70187-2/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr