Home Greek News ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο ΕΒΡΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο ΕΒΡΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

by _
0 comment 163 views

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο ΕΒΡΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ


Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

Δυστυχώς ο Έβρος έχει εγκαταλειφθεί, όχι μόνο από την κυβέρνηση που προσπαθεί μέσω της επέκτασης του ΚΥΤ Φυλακίου Έβρου να ισλαμοποιήσει αυτήν την υπερευαίσθητη ακριτική μας περιοχή, αλλά και από τα άλλα τα Κοινοβουλευτικά κόμματα και ιδιαίτερα της αξιωματικής αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ, που συμπορεύεται απόλυτα με αυτήν την αντεθνική κυβερνητική πολιτική!

Μόνη αντίσταση προβάλουν οι Εβρίτες μας, που απέκρουσαν τέτοια εποχή το 2020 την επιθετικότητα του ισλαμοφασίστα Τούρκου Προέδρου Ρ. Τ. Ερντογάν, συμπαραστεκόμενοι στις Ένοπλες Δυνάμεις της Πατρίδας μας!

Μόνο κόμμα αντίστασης, το Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδος (ΑΚΚΕΛ) με τον πρόεδρό του Βάκη Τσιομπανίδη να ακυρώνει τα αντεθνικά σχέδια επέκτασης του ΚΥΤ Φυλακίου Έβρου!

Ωστόσο αυτή η κυβέρνηση δεν έχει τον Θεό της!…

ΔΙΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%bb%ce%b5%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf-%ce%bf-%ce%b5%ce%b2%cf%81%ce%bf%cf%83-

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr