Home Greek News Άλλο ένα ΜΠΟΛΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ φέρουν στην Ελλάδα – Εμβόλιο Novavax: Έρχονται μισό εκατ. δόσεις μέχρι τον Μάρτιο

Άλλο ένα ΜΠΟΛΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ φέρουν στην Ελλάδα – Εμβόλιο Novavax: Έρχονται μισό εκατ. δόσεις μέχρι τον Μάρτιο

by _
0 comment 115 views

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ κιου ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ….

Γιώργος Ζουγανέλης

Novavax. ΝΕΑ ΨΕΜΜΑΤΑ και ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ απο κυβέρνηση και λίστα Πέτσα.

Δεν είναι δυνατόν να ονομάζονται τα νέα DNA πειραματικά εμβόλια της Νovavax που θα φέρει η Φάρμα στην Ελλάδα με το παραπλανητικό τίτλο ΠΡΩΤΕΪΝΙΚΑ και να παραπληροφορείται ο κόσμος. Δεν μου αρέσουν οι ΨΕΥΤΕΣ.

Σιγά σιγά και αναγκαστικά, θα αρχίσουμε να συζητάμε για τα νέα πειραματικά DNA εμβόλια, για τις παρενέργειές τους, σε ποιές χώρες τους έχει επιτραπεί να χρησιμοποιούνται, ποιός μηχανισμός ADE θα μπορούσε να λειτουργεί σε αυτά (μηχανισμός με μακροφάγα), τί θα περιμέναμε να δούμε σε παρενέργειες κλπ.

Διαβάστε ενα παλιό μου άρθρο εδώ (Σεπτεμβρίου 07, 2021)

https://zcode-gr.blogspot.com/2021/09/mrna-mdna.html

Το Novavax είναι DNA εμβόλιο (επιλογή indirect route στο σχήμα)



https://www.nytimes.com/…/novavax-covid-19-vaccine.html

Δυστυχώς το in.gr δεν το αναφέρει, όπως και η αποτυχημένη επιδημιιολόγος Παπαευαγγέλου στη σημερινή της διαφημιστική παρουσίαση για το νέο εμβόλιο. Απέκρυψε πως είναι εμβόλιο DNA. Γιατί;

https://www.in.gr/…/novavax-se-ti-diaferei-neo…/…

Διαβάστε και εδώ για DNA εμβόλια

https://en.wikipedia.org/wiki/DNA_vaccine

Αυτα τα θέματα θέλουν μεταξωτά βρακιά. Αυτοί στην επιτροπή δεν ξέρουν τη μοίρα τους αλλά είναι πολλά τα λεφτά.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΚΌΛΟΥΘΟ ΆΡΘΡΟ…


Εμβόλιο Novavax: Έρχονται μισό εκατ. δόσεις μέχρι τον Μάρτιο

[email protected]

Το νέο εμβόλιο Novavax, είναι ένα εμβόλιο που βασίζεται σε διαφορετική τεχνολογία από τα υπόλοιπα εμβόλια, όπως τα mRNA της Pfizer και της Moderna) και τα κλασικά εμβόλια AstraZeneca και Jhonson & Jhonson.

Tο πρώτο πρωτεϊνικό εμβόλιο κατά του κοροναϊού, θα φτάσει στη χώρα μας εντός του τρέχοντος μήνα και συγκεκριμένα τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου, με σκοπό να έχουμε 474.000 δόσεις Novavax μέχρι τον Μάρτιο.

Ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστεκλέους, ανακοίνωσε ότι η χώρα μας αναμένεται να παραλάβει το διάστημα, από τον Φεβρουάριο ως τον Μάρτιο, «474.000 δόσεις, με την πρώτη παραλαβή στις 21/2 με 168.000 δόσεις». Όπως έγινε γνωστό, οι εμβολιασμοί με το παρασκεύασμα της αμερικανικής εταιρείας θα γίνονται σε συγκεκριμένα εμβολιαστικά κέντρα και σημεία της χώρας, από τις αρχές Μαρτίου.



H Novavax έχει υποβάλει αίτημα έγκρισης για έκτακτη χορήγηση του εμβολίου της για την Covid-19 σε αρκετές ακόμη χώρες, περιλαμβανομένης της Βρετανίας, του Καναδά, των ΗΠΑ και της Νέας Ζηλανδίας.

Ένα από τα πλεονεκτήματα του εμβολίου της Novavax είναι ότι μπορεί να αποθηκευτεί σε κανονικές θερμοκρασίες ψύξης μεταξύ 2 και 8 βαθμών Κελσίου για έως εννέα μήνες.

Το βασισμένο σε πρωτεΐνη εμβόλιο της Novavax θα χορηγείται σε δύο δόσεις και βρέθηκε ότι είναι αποτελεσματικό κατά αριθμού παραλλαγμένων στελεχών του νέου κορωνοϊού, σύμφωνα με το ελληνικό υπουργείο Υγείας. Αυτό θα είναι μια εναλλακτική λύση για όσους δεν θέλουν ένα εμβόλιο που χρησιμοποιεί τεχνολογία αγγελιαφόρου RNA (mRNA).

Η Novavax ανακοίνωσε ότι η λήψη αναμνηστικής δόσης του εμβολίου της, αύξησε περαιτέρω την ανοσολογική απόκριση αυτών στους οποίους χορηγήθηκε κατά της παραλλαγής Όμικρον του νέου κορωνοϊού. Τα στοιχεία αυτά προέρχονται από τις συνεχιζόμενες δοκιμές της εταιρείας για την αποτελεσματικότητα του παρασκευάσματος που δημιούργησε σε εφήβους και ως ενισχυτική δόση.

Η αντιπρόεδρος της Novavax, Σίλβια Τέιλορ τόνισε ότι το πρωτεϊνικό εμβόλιο κατά της Covid-19 της αμερικανικής εταιρείας αποτελεί «εξαιρετική επιλογή» για «εκείνους που ίσως διστάζουν να εμβολιαστούν ή αναζητούν πρόσθετες επιλογές».



Από την πλευρά του ο Τζον Σκέριτ, πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων της Αυστραλίας (TGA), που άναψε τον περασμένο μήνα το πράσινο φως για τη χρήση του σκευάσματος της Novavax σε ενήλικες, σχολίασε ότι το εν λόγω εμβόλιο παρέχει μια «περαιτέρω εναλλακτική» σε άτομα που δεν έχουν ακόμη εμβολιαστεί. «Έχω λάβει αρκετές εκατοντάδες email από ομάδας και άτομα, που ανέφεραν ότι για οιονδήποτε λόγο “θα θέλαμε ένα πρωτεϊνικό εμβόλιο”. Το όνειρό μας είναι να φθάσουμε τώρα το ποσοστό εμβολιαστικής κάλυψης στο 97&-98% στη χώρα», δήλωσε.

ΠΗΓΗ >> https://www.politispress.gr/ellada/emvolio-novavax-erchontai-miso-ekat-doseis-mechri-ton-martio/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr