Home Κορωνοϊος Dr. Sherri Tenpenny: «Δολοφονούν την ανθρωπότητα με βιολογικά όπλα» (Video)

Dr. Sherri Tenpenny: «Δολοφονούν την ανθρωπότητα με βιολογικά όπλα» (Video)

by _
0 comment 166 views

Dr. Sherri Tenpenny: «Δολοφονούν την ανθρωπότητα με βιολογικά όπλα» (Video)


  Ονομάζει τα νοσοκομεία «πεδία δολοφονιών» με βιολογικά όπλα…!! «Είναι κάτι περισσότερο από μια γενοκτονία. Εγώ το αποκαλώ δημοκτονία. …

Ονομάζει τα νοσοκομεία «πεδία δολοφονιών» με βιολογικά όπλα…!!

«Είναι κάτι περισσότερο από μια γενοκτονία. Εγώ το αποκαλώ δημοκτονία. Βλέπουμε να πεθαίνουν άνθρωποι σωρηδόν χωρίς καμία διάκριση»

Μια ακόμα αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η ιατρός DrSherri Tenpenny στην εκπομπή του Stew Peters στις 28/1/2022.

«Η γενοκτονία στοχεύει στη πραγματικότητα μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων, όπως για παράδειγμα ο μαύροι, οι Εβραίοι, οι Ινδιάνοι της Αμερικής κλπ. Όμως η δημοκτονία, αν δείτε τον ορισμό, είναι η μαζική δολοφονία άοπλων ανθρώπων από μια κυβερνηση και από ανθρώπους που έχουν τον έλεγχο και αυτό είναι που συμβαίνει σήμερα. Αφορά τους πάντες. Τα αγέννητα παιδιά, που γίνεται με τις αποβολές σε έγκυες γυναίκες, παιδιά ηλικίας άνω των 5 ετών και οι πάντες μέχρι τους ηλικιωμένους. Βλέπουμε να πεθαίνουν άνθρωποι σωρηδόν. Είναι δημοκτονία»

Δείτε ολόκληρη τη συγκλονιστική συνέντευξη της στο βίντεο. ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙΤΕ!

Σχολιάστε το άρθρο μας….

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.

Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook

στο GAB

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

ΠΗΓΗ >> https://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2022/02/Dr-Sherri-Tenpenny-dolofonoun-tin-anthropotita-me-viologika-opla.html?fbclid=IwAR35n0wMLQIeXp_bOudyrpob3MXq8bnpSu2Ip1ySYuXuqSMyX7SqNeLiVNk

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr