Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ Κρίμα κ. Τασούλα! Πολύ κρίμα…

Κρίμα κ. Τασούλα! Πολύ κρίμα…

by _
0 comment 156 views

Κρίμα κ. Τασούλα! Πολύ κρίμα…

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022

Σε ομιλία της στη Βουλή η Βουλευτής Α΄ Αθηνών του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη είπε με καταγγελτικό ύφος:

«Το ξέρετε ότι οι μάσκες που μας μοίρασε η Βουλή είναι τουρκικές; Οι μετανάστες δεν περνάνε, οι μάσκες όμως περνάνε. Τα συμφέροντα και τα όπλα περνάνε. Είναι Οργουελικό αυτό που ζούμε, οι λέξεις έχουν χάσει το νόημα τους εδώ  μέσα»!

Αυτή η αναφορά της κ. Κανέλλη ήταν ευθεία βολή κατά του Προεδρείου της Βουλής και πιο συγκεκριμένα κατά του Προέδρου της Κωνσταντίνου Τασούλα, Βουλευτή Ιωαννίνων της ΝΔ!

Για τον λόγο αυτό, ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Τασούλας θεώρησε πως έπρεπε να απαντήσει. Δεν έμαθε όμως όπως φαίνεται, πως σε κάποιες περιπτώσεις “η σιωπή είναι χρυσός”! Έτσι εκτέθηκε περαιτέρω με την απάντηση που έδωσε για τις μάσκες… made in Turkey!

Να τι είπε ο κ. Τασούλας:

Διαβάστε τη συνέχεια εδω! > https://egerssi.gr/%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%bf%ce%ba%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%bf-%cf%80%ce%b9%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9-%cf%84%ce%b7%cf%83-%cf%84%cf%81%ce%b9%cf%84%ce%b7%cf%83-1-%cf%86%ce%b5%ce%b2%cf%81%ce%bf%cf%85%ce%b1%cf%81/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr