Home ΚΟΣΜΟΣ Και η Λιθουανία βάζει τέλος στα Covid pass την ώρα που στην Ελλάδα 870.000 εμβολιασμένοι γίνονται «ανεμβολίαστοι»

Και η Λιθουανία βάζει τέλος στα Covid pass την ώρα που στην Ελλάδα 870.000 εμβολιασμένοι γίνονται «ανεμβολίαστοι»

by _
0 comment 143 views

Και η Λιθουανία βάζει τέλος στα Covid pass την ώρα που στην Ελλάδα 870.000 εμβολιασμένοι γίνονται «ανεμβολίαστοι»

Και την ίδια ώρα στην Ελλάδα οι διάφοροι «Βασιλακόπουλοι» ζητούν να αφαιρούνται τα 100 ευρώ του προστίμου απο τις συντάξεις των ανεμβολίαστων 60άρηδων


Μια μια οι χώρες της Ευρώπης αλλά και το Ισράηλ – δηλαδή εκείνες οι χώρες με το μεγαλύτερο ποσοστό εμβολιαστικής κάλυψης- βάζουν τέλος στα περιοριστικά μέτρα και στα πιστοποιητικά εμβολιασμού μετά την περίτρανη αχρήστευση τους από την επέλαση της μετάλλαξης Όμικρον.

Η κυβέρνηση της Λιθουανίας κατήργησε την Τετάρτη την υποχρεωτική επίδειξη πιστοποιητικού COVID-19 για τους κλειστούς δημόσιους χώρους, λέγοντας ότι δεν προσφέρει πλέον προστασία λόγω της συχνότητας της εύκολα μεταδιδόμενης παραλλαγής Όμικρον.

Μάλιστα η πρωθυπουργός Ινγκρίντα Σιμονίτε σε κυβερνητική σύσκεψη, που μεταδόθηκε από τα μέσα ενημέρωσης δήλωσε πως «Θα ήταν πραγματικά καλό εάν δεν έπρεπε ποτέ ξανά να επιστρέψουμε σε αυτό το μέτρο».

Η απόφαση τίθεται σε ισχύ το Σάββατο. Και την ίδια ώρα που συμβαίνουν αυτά στην Ευρώπη, στην Ελλάδα της κυβέρνησης Μητσοτάκη 870.000 εμβολιασμένοι με δυο δόσεις πρόκειται να περάσουν άμεσα σε καθεστώς ανεμβολίαστου χάνοντας τα «προνόμια» του πιστοποιητικού  λόγω της απροθυμίας τους(παρόλες τις εκβιαστικές πιέσεις) να τρυπηθούν και τρίτη φορά με το αμφίβολο mRNA σκεύασμα!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ >> https://www.pronews.gr/kosmos/1054643_i-lithoyania-vazei-telos-stin-epideixi-pistopoiitikoy-covid-gia-esoterikoys-horoys

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr