Home ΚΟΣΜΟΣ Το Αυστριακό Συνταγματικό Δικαστήριο ειδοποιεί την Κυβέρνηση: «Αποδείξετε ότι η πανδημία δεν είναι απάτη ή ΤΕΡΜΑΤΙΣΤΕ τους περιορισμούς»

Το Αυστριακό Συνταγματικό Δικαστήριο ειδοποιεί την Κυβέρνηση: «Αποδείξετε ότι η πανδημία δεν είναι απάτη ή ΤΕΡΜΑΤΙΣΤΕ τους περιορισμούς»

by _
0 comment 205 views

Το Αυστριακό Συνταγματικό Δικαστήριο ειδοποιεί την Κυβέρνηση: «Αποδείξετε ότι η πανδημία δεν είναι απάτη ή ΤΕΡΜΑΤΙΣΤΕ τους περιορισμούς»

1 Φεβρουαρίου 2022 Sean Adl-Tabatabai


Το Αυστριακό Συνταγματικό Δικαστήριο έχει ειδοποιήσει την αυταρχική κυβέρνηση: αποδείξτε ότι οι περιορισμοί της πανδημίας δεν βασίζονται σε ψέματα ή τερματίστε τους αμέσως.

Την Τετάρτη, το Ανώτατο Δικαστήριο έστειλε στον Αυστριακό Υπουργό Υγείας Βόλφγκανγκ Μύκσταϊν μια λίστα με ερωτήσεις σχετικά με το υποτιθέμενο «βάρος στο σύστημα υγείας» στις οποίες η αυστριακή κυβέρνηση αρνήθηκε μέχρι στιγμής να απαντήσει.

Το δικαστήριο διέταξε την κυβέρνηση να αποδείξει ότι οι εξαιρετικά διογκωμένοι αριθμοί φερόμενων θανάτων και νοσηλειών λόγω Covid είναι πραγματικοί. Οι δικαστές προειδοποίησαν ότι τα δεδομένα που συγχέουν τους νεκρούς και τους νοσηλευόμενους «με Covid» ή «από Covid» ήταν εσκεμμένα ασαφή. «Αν ναι, γιατί επιλέχθηκε αυτή η μέθοδος μέτρησης;» ρώτησαν οι δικαστές την κυβέρνηση.

Το Freewestmedia.com αναφέρει: Επιπλέον, το δικαστήριο ήθελε ανάλυση των θανάτων και των νοσηλειών από τον Covid, με βάση την ηλικία. Ήταν ο Covid η αιτία των νοσηλειών; Είχαν νοσηλευθεί άσκοπα υγιή άτομα, λόγω θετικού τεστ αποκλειστικά;

Ένα άλλο σύνολο ερωτήσεων αφιερώθηκε στην αποτελεσματικότητα της χρήσης των λεγόμενων προστατευτικών μασκών. Με φόντο την εξάπλωση της παραλλαγής Omicron, η Αυστρία ενίσχυσε τους περιορισμούς στις αρχές Ιανουαρίου. Αυτά τώρα προβλέπουν επίσης τη χρήση μάσκας FFP2 σε εξωτερικούς χώρους, εάν δεν μπορεί να διατηρηθεί η ελάχιστη απόσταση, η οποία ήταν από καιρό υποχρεωτική.

Οι συνταγματικοί δικαστές ήθελαν να μάθουν από τον Υπουργό Υγείας: «Με ποιον παράγοντα η χρήση μάσκας FFP2 σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους μειώνει τον κίνδυνο μόλυνσης ή μετάδοσης;»



Το Συνταγματικό Δικαστήριο υπολόγισε τον κίνδυνο θνησιμότητας «λόγω του Covid» στο 0,15 τοις εκατό και ζήτησε να μάθει πώς πρέπει να γίνει κατανοητή η μείωση του κινδύνου –απόλυτου και σχετικού– των εμβολίων. Το Δικαστήριο ήθελε να μάθει ποια ήταν η απόλυτη μείωση του κινδύνου μετά από μία, δύο ή τρεις ενέσεις. Αυτές οι ερωτήσεις υπογραμμίζουν την αμφιβολία των δικαστών σχετικά με την επίσημη προπαγάνδα ότι τα εμβόλια ήταν 95 τοις εκατό αποτελεσματικά.

«Τι αναφέρεται μια καθορισμένη αποτελεσματικότητα εμβολιασμού, για παράδειγμα, 95 τοις εκατό; Τι σημαίνει μείωση του απόλυτου και σχετικού κινδύνου σε αυτό το πλαίσιο;».

Το Υπουργείο Υγείας πρέπει επίσης να απαντήσει σε ποιο βαθμό ο εμβολιασμός μείωσε τον κίνδυνο μετάδοσης του ιού, αφού τον μεταδίδουν και οι εμβολιασμένοι, όσο κι αν η επίσημη προπαγάνδα επιμένει να ισχυρίζεται το αντίθετο. «Ποιος είναι ο κίνδυνος μετάδοσης σε ένα άτομο που έχει μολυνθεί από SARS-CoV-2 με έναν δεύτερο εμβολιασμό πριν από τρεις, έξι ή οκτώ μήνες σε σύγκριση με ένα μη εμβολιασμένο άτομο του οποίου το τεστ PCR ήταν αρνητικό πριν από 24 ώρες;»

Σε μια άλλη ενότητα ερωτήσεων, το Συνέδριο ήθελε να μάθει τον κίνδυνο νοσηλείας μετά την ασθένεια και μετά τον εμβολιασμό, κατανεμημένα ανά ηλικιακές ομάδες και αριθμό δόσεων, προκειμένου να τονίσει τις παρενέργειες των εμβολιασμών, οι οποίες μέχρι στιγμής έχουν αγνοηθεί και στην Αυστρία .



Ένα άλλο ερώτημα που έθεσε το Δικαστήριο αφορούσε την υπερβολική θνησιμότητα το 2020 και το 2021: Υπήρξαν λιγότεροι θάνατοι το 2021 σε σχέση με το προηγούμενο έτος και εάν, παρά τον εμβολιασμό, υπήρχε ακόμη υπερβολική θνησιμότητα;

Εν ολίγοις, το Αυστριακό Συνταγματικό Δικαστήριο έθεσε τις ερωτήσεις που θα ήθελε να απαντήσει όποιος μπορεί να σκεφτεί μόνος του,

Η κρίση του κορωνοϊού έχει ήδη διαρκέσει σχεδόν δύο χρόνια και η Αυστρία έχει ξεχωρίσει ζητώντας τα πιο ακραία μέτρα. Τα μέτρα δικαιολογούνταν με τον ισχυρισμό ότι θα ήταν ο μόνος τρόπος για να αποφευχθεί η υπερβολική επιβάρυνση για το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης και ιδιαίτερα των νοσοκομείων που είναι γεμάτα με «ασθενείς με κορωνοϊό».

Οι διαφωνούμενες φωνές και οι ερωτήσεις σχετικά με πραγματικά δεδομένα έχουν μέχρι στιγμής απορριφθεί ως ακατάλληλες και κατακριτέες αντιρρήσεις από τους «Covidiots» και τους «αρνητές του κορωνοϊού» για την ταλαιπωρία και τον θάνατο. Οι πολιτικοί έπρεπε να μείνουν στη συμβουλή της «επιστήμης». Απλώς απαγορεύτηκε μια ανοιχτή συζήτηση κρίσιμων ερωτημάτων ή αντίθετων θέσεων στον αγώνα για την καταλληλότερη πολιτική.

Ως εκ τούτου, πολλοί παρατηρητές έμειναν έκπληκτοι διαβάζοντας τις σχετικές ερωτήσεις του Αυστριακού Συνταγματικού Δικαστηρίου σχεδόν δύο χρόνια μετά την έναρξη της τεράστιας υγειονομικής κρίσης.

Ο 47χρονος Mückstein έχει πλέον περιθώριο μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου για να απαντήσει επαρκώς στις 10 ερωτήσεις που είναι τόσο θεμελιώδεις όσο και λεπτομερείς.



Μόλις πριν από λίγες εβδομάδες, πολιτικοί και ΜΜΕ και κυβερνητικά στελέχη επέμειναν στην «πανδημία των μη εμβολιασμένων» και επέβαλαν «λουκέτο για τους μη εμβολιασμένους» στις 15 Νοεμβρίου πέρυσι.

Από εκείνη την ημέρα, όλοι οι κάτοικοι ηλικίας άνω των δώδεκα ετών είχαν το δικαίωμα να εγκαταλείψουν τους δικούς τους τέσσερις τοίχους μόνο για εργασία ή εκπαίδευση, ψώνια για καθημερινές ανάγκες, επίσκεψη στο γιατρό ή για φυσική αναψυχή χωρίς απόδειξη εμβολιασμού ή ανάρρωσης. Σύμφωνα με μια αναφορά των μέσων ενημέρωσης στις 15 Ιανουαρίου, ο Mückenstein ήταν σίγουρος ότι «μια πρώιμη χαλάρωση για τους μη εμβολιασμένους […] θα μπορούσε γρήγορα να οδηγήσει σε ανεξέλεγκτη εξάπλωση του ιού και σε υπερφόρτωση των εγκαταστάσεων ιατρικής περίθαλψης».

Για τους διακστές, ωστόσο, κάποια ερωτήματα έμειναν αναπάντητα σε αυτό το πλαίσιο. Κατά πόσες ποσοστιαίες μονάδες μείωσε το προβλεπόμενο lockdown για τους μη εμβολιασμένους «τον κίνδυνο μόλυνσης ενός μη εμβολιασμένου ατόμου».

ΠΗΓΗ >> https://newspunch.com/austrian-constitutional-court-puts-govt-on-notice-prove-pandemic-is-not-a-scam-or-end-restrictions/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr