Home ΚΟΣΜΟΣ Ο Reiner Fuellmich ανακοινώνει ποτέ θα ξεκινήσει η διαδικασία του Σώματος Ενόρκων για εγκλήματα COVID-19!!!

Ο Reiner Fuellmich ανακοινώνει ποτέ θα ξεκινήσει η διαδικασία του Σώματος Ενόρκων για εγκλήματα COVID-19!!!

by _
0 comment 125 views

Ο Reiner Fuellmich ανακοινώνει ότι η διαδικασία του Σώματος Ενόρκων θα ξεκινήσει στις 5 Φεβρουαρίου για εγκλήματα COVID-19

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022 15:26

Οι δικηγόροι Reiner Fuellmich και Viviane Fischer ανακοινώνουν ότι η διαδικασία του Σώματος Ενόρκων για εγκλήματα Covid-19 θα ξεκινήσει στις 5 Φεβρουαρίου 2022.

Δείτε το πρώτο βίντεο….

_______________________________________________________________________

Ο Δρ. Reiner Fuellmich είναι Γερμανός δικηγόρος και μέλος της Γερμανικής Ερευνητικής Επιτροπής για τον κορωνοϊό. Ο Δρ Fuellmich έχει εκδώσει πολλά άρθρα και βιβλία για το τραπεζικό δίκαιο, το ιατρικό δίκαιο και το ιδιωτικό διεθνές δίκαιο και έχει διδάξει ως καθηγητής και λέκτορας στη Γερμανία και την Εσθονία.

Αυτό είναι ένα επεξεργασμένο τμήμα από την εβδομαδιαία ζωντανή συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης στις 24 Ιανουαρίου 2022..

ΠΗΓΗ >> https://beforeitsnews.com/the-law/2022/01/reiner-fullmich-announces-grand-jury-proceeding-befin-feb-5th-2458611.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr