Home Greek News Γοητευτικός και μυστηριώδης: Ο κούκλος σύντροφος της Άθηνας Ωνάση, για πρώτη φορά δημόσια στο πλευρό της

Γοητευτικός και μυστηριώδης: Ο κούκλος σύντροφος της Άθηνας Ωνάση, για πρώτη φορά δημόσια στο πλευρό της

by _
0 comment 152 views

Γοητευτικός και μυστηριώδης: Ο κούκλος σύντροφος της Άθηνας Ωνάση, για πρώτη φορά δημόσια στο πλευρό της


Νέος έρωτας «χτύπησε την πόρτα» της Αθηνάς Ωνάση μετά το δύσκολο διαζύγιο με τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr, η Αθηνά Ωνάση είναι σε σχέση και μάλιστα με κούκλο Ιταλό!

Το ειδύλλιο, μετρά αρκετό καιρό και η Αθηνά Ωνάση προσπαθεί να κρατά τη σχέση αυτή όσο γίνεται πιο μακριά, όχι μόνο από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά και από τα μάτια του στενού της περιβάλλοντος.

Η γνωριμία με τον Ιταλό εκατομμυριούχο, που έχει σαν βάση του το Μιλάνο, με την χρυσή κληρονόμο φέρεται να έγινε πριν μερικούς μήνες σε φιλανθρωπικό γκαλά και μετά από τις πρώτες συναντήσεις γνωριμίας έγιναν ζευγάρι.

Η χρυσή κληρονόμος εμφανίστηκε συνοδευόμενη από έναν ιδιαίτερα γοητευτικό άνδρα στους αγώνες “Athina Onassis Horse Show”, που έγιναν πέρσι στο Saint Tropez.

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε την Αθηνά να απολαμβάνει το φαγητό της σε εστιατόριο που βρίσκεται στο χώρο όπου διεξάγονται οι ιππικοί αγώνες, παρέα με έναν γοητευτικό άνδρα.



Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το Secret της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, η Αθηνά Ωνάση φαίνεται πως χαλάρωσε στο πλευρό του μυστηριώδους συνοδού της και τις τρεις μέρες που διήρκεσαν οι αγώνες.

Η «χρυσή κληρονόμος» φαινόταν ιδιαίτερα ευδιάθετη και χαρούμενη δίνοντας τροφή για σχόλια σε όσους ισχυρίζονται ότι ο συνοδός της ενδέχεται να είναι ο νέος έρωτας στη ζωή της.

Οι δυο τους έδειχναν να χαλαρώνουν πίνοντας τη σαμπάνια τους, ενώ συζητούσαν και με τους προσκεκλημένους.

Ο εν λόγω γοητευτικός κύριος που θα δείτε στις φωτογραφίες, φέρεται να είναι και η νέα σχέση της Αθηνάς Ωνάση, η οποία μετρά αρκετό καιρό. Παρά τα όσα έχουν γίνει ήδη γνωστά μέχρι σήμερα όμως, δεν έχει διαρρεύσει το όνομα και η ταυτότητά του.



Δείτε τις φωτογραφίες με την Αθηνά Ωνάση

Πηγή: Athensmagazine.gr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr