Home ΚΟΣΜΟΣ Γερμανός δήμαρχος εξέδωσε εντολή να πυροβοληθούν οι…ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ των ΕΜΒΟΛΙΩΝ

Γερμανός δήμαρχος εξέδωσε εντολή να πυροβοληθούν οι…ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ των ΕΜΒΟΛΙΩΝ

by _
0 comment 246 views

Γερμανός δήμαρχος εξέδωσε εντολή να πυροβοληθούν οι…ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ των ΕΜΒΟΛΙΩΝ

31 Ιανουαρίου 2022 Sean Adl-Tabatabai


Η αστυνομία στη Γερμανία έλαβε εντολή να πυροβολεί πολίτες που μιλούν ενάντια στους περιορισμούς της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό.

Ναι αλήθεια.

Στην πόλη Ostfildern στην περιοχή Esslingen, ο ακροαριστερός δήμαρχος Christof Bolay εξέδωσε ένα «γενικό διάταγμα» στις 26 Ιανουαρίου 2022, επιτρέποντας στην αστυνομία να πυροβολεί ειρηνικούς διαδηλωτές που μιλούν ενάντια στις εντολές εμβολίων.

Δεν είναι σαφές εάν το δημοτικό συμβούλιο συμμετείχε στην απόφασή του. Μέχρι σήμερα, δεν έχουν πραγματοποιηθεί μεγάλες διαμαρτυρίες κατά του εμβολίου στην πόλη.

Το Freewestmedia.com αναφέρει: Ο σοσιαλιστής Bolay δεν ήταν ποτέ στην Bundeswehr, επομένως δεν έχει εκπαίδευση όπλων. Μάλιστα, ο μαχητικός δήμαρχος από το Ostfildern δεν φαίνεται να έχει κανένα επαγγελματικό προσόν. Ωστόσο, απειλεί με ένοπλη βία.

Η κυβερνώσα αριστερή κλίκα από τη Στουτγάρδη συμμερίζεται τις πεποιθήσεις του Bolay, όπου ο πρώην μαοϊκός Winfried Kretschmann υπηρετεί ως αρχηγός των Πρασίνων της Βάδης-Βυρτεμβέργης με τα πιο σκληρά μέτρα για τον κορωνοϊό. Τα δικαστήρια και άλλες ομοσπονδιακές πολιτείες κατάφεραν να επιβραδύνουν τον πυρετό του εμβολίου Kretschmann. Ο υπουργός Εσωτερικών του CDU της πολιτείας, Τόμας Στρομπλ, γαμπρός του πρώην προέδρου της Μπούντεσταγκ, Σόιμπλε, είναι ωστόσο επίσης φανατικός οπαδός.



Η σημερινή γερμανική «ελίτ» περιγράφεται ως κακιστοκρατία, μια κυβέρνηση που διοικείται από τους χειρότερους, λιγότερο καταρτισμένους και πιο αδίστακτους πολίτες. Η λέξη είχε επινοηθεί ήδη από τον δέκατο έβδομο αιώνα.

Ομοίως, η πρακτόρισσα των εμβολίων και ηγέτις του κόμματος των Πρασίνων Ricarda Lang, δεν είναι μόνο μια 28χρονη που εγκατέλειψε το κολέγιο, χωρίς επαγγελματική κατάρτιση ή σημαντική εμπειρία στην κανονική επαγγελματική ζωή, αλλά καυχιέται ότι είναι το «πρώτο ανοιχτά αμφιφυλόφιλο μέλος του κοινοβουλίου. “.

Το γενικό διάταγμα από το Ostfildern έχει θορυβήσει δικαίως τους χρήστες του Twitter με εκατοντάδες να εκφράζουν την έκπληξή τους για το διάταγμα. Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι βγαίνουν στους δρόμους τις Δευτέρες σε όλη τη Γερμανία εδώ και εβδομάδες, διαμαρτυρόμενοι σε «περιπάτους» ενάντια στα μέτρα Covid που έλαβαν οι ομοσπονδιακές και πολιτειακές κυβερνήσεις.



Ποζάρει με την Anitfa
Οι «βόλτες» είναι ένα αγκάθι στο πλαϊ των πολιτικών και πολλές πόλεις έχουν απαγορεύσει τις απροειδοποίητες αλλά νόμιμες διαμαρτυρίες. «Οι διαδηλώσεις αυξάνονται, αυτό που αυξάνεται πάνω από όλα είναι η αυξημένη συμμετοχή των δεξιών εξτρεμιστών», θρηνούσε η υπουργός Εσωτερικών Νάνσι Φέιζερ (SPD).

Από πού υποτίθεται ότι προέρχονται ξαφνικά αυτές οι δεξιές εξτρεμιστικές μάζες; Παρεμπιπτόντως, η πολιτικός του SPD φωτογραφήθηκε με οπαδούς του Antifa από την περιοχή καταγωγής της. Πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι η Antifa είχε συντάξει μια «λίστα θανάτου» για 53 πολιτικούς του AfD, μαζί με οδηγίες για το πώς να φτιάχνουν βόμβες. Μια άλλη δημοφιλής τεχνική είναι το «doxing» με το οποίο αποκαλύπτονται τα προσωπικά στοιχεία των συντηρητικών πολιτικών και τα μέλη του Antifa καλούνται να προβούν σε ορισμένες πράξεις βίας εναντίον τους.

Όσοι δεν πυροβοληθούν θα λιμοκτονήσουν
Ο επικεφαλής της Γερμανικής Υπηρεσίας Απασχόλησης, Detlef Scheele, ανακοίνωσε ότι εάν εισαχθεί μια γενική υποχρέωση εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού, όσοι δεν υπακούουν θα δουν τα οφέλη τους να εξατμίζονται.

Ο Scheele είπε στις εφημερίδες της Funke-Mediengruppe: «Εμείς ως Ομοσπονδιακή Υπηρεσία πρέπει επίσης να ελέγξουμε εάν η έλλειψη εμβολιασμού οδηγεί σε περίοδο αποκλεισμού». Περίοδος αποκλεισμού σημαίνει ότι ένας άνεργος δεν λαμβάνει επίδομα ανεργίας για ορισμένο χρονικό διάστημα.

ΠΗΓΗ > https://newspunch.com/german-mayor-issues-order-to-shoot-vaccine-critics/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr