Home Greek News Βουλή: Νέο επεισόδιο με Πολάκη – Διακόπηκε η συνεδρίαση, επειδή δεν κατέβαινε από το βήμα (βίντεο)

Βουλή: Νέο επεισόδιο με Πολάκη – Διακόπηκε η συνεδρίαση, επειδή δεν κατέβαινε από το βήμα (βίντεο)

by _
0 comment 129 views
Βουλή: Νέο επεισόδιο με Πολάκη – Διακόπηκε η συνεδρίαση, επειδή δεν κατέβαινε από το βήμα (βίντεο)
Βουλή: Νέο επεισόδιο με Πολάκη – Διακόπηκε η συνεδρίαση, επειδή δεν κατέβαινε από το βήμα (βίντεο)

Βουλή: Νέο επεισόδιο με Πολάκη – Διακόπηκε η συνεδρίαση, επειδή δεν κατέβαινε από το βήμα (βίντεο)

Χρήστος Μπόκας
 Upd:

Αντί να μιλήσει για το αναπτυξιακό νομοσχέδιο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε στον Άδωνη Γεωργιάδη για την αρχειοθέτηση της υπόθεσης Novartis – Τον έκοψε ο προεδρεύων, Χαράλαμπος Αθανασίου, ωστόσο ο Πολάκης παρέμεινε επί μία ώρα στο βήμα, χωρίς να μιλάει – Διακόπηκε για αύριο η συνεδρίαση, έπειτα από αίτημα Τασούλα – Αδωνις: Γίνεται ρεζίλι – Μπούρας (γ’ αντιπρόεδρος της Βουλής): Οσοι τον ανέχονται και τον καλύπτουν έχουν τεράστιες ευθύνες – Ανακοινώσεις από ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και ΚΙΝΑΛ…

Επεισοδιακή ήταν, όπως αναμενόταν ήδη από… χθες, μετά την ένταση στο καφενείο της Βουλής, η συνάντηση των Αδωνη Γεωργιάδη και Παύλου Πολάκη στην Ολομέλεια της Βουλής, με τον προεδρεύοντα Χαράλαμπο Αθανασίου να διακόπτει τη συνεδρίαση, προκειμένου να αναλάβει την έδρα ο πρόεδρος του Κοινοβουλίου, Κώστας Τασούλας, και να απευθύνει μομφή στο πρόσωπο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Τασούλας δεν ήταν παρών στη Βουλή, προκειμένου να απευθύνει μομφή στον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας. Πρέπει όμως να σημειωθεί πως, ακόμα και αν ο πρόεδρος βρισκόταν στο Κοινοβούλιο, δεν είναι σίγουρο αν θα αναλάμβανε την έδρα. Και αυτό γιατί, σε περίπτωση που ο κ. Πολάκης αρνούνταν να συμμορφωθεί με την εφαρμογή του Κανονισμού και των διατάξεων περι μομφής, ο κ. Τασούλας θα αναγκαζόταν να καλέσει τους άνδρες της ασφάλειας της Βουλής για να κατεβάσουν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ από το βήμα της Ολομέλειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το προεδρείο της Βουλής επιθυμεί να αποφύγει μια τέτοια εξέλιξη, ακόμα και αν την επιδιώκει ο κ. Πολάκης. Φαίνεται όμως πως και ορισμένοι στον ΣΥΡΙΖΑ επιθυμούν να αποφύγουν καταστάσεις που ευτελίζουν το Κοινοβούλιο και διακωμωδούν το κόμμα. Κατά πληροφορίες, η Όλγα Γεροβασίλη και ο Γιάννης Σαρακιώτης του ζητούσαν να κατέβει από το βήμα, όπου παρέμεινε επί μία ώρα, χωρίς να μιλάει! Η συνεδρίαση, όπως ανακοίνωσε ο γ’ αντιπρόεδρος της Βουλής, Θανάσης Μπούρας, διακόπηκε οριστικά και θα επαναληφθεί αύριο, Τρίτη.

«Επικοινώνησα με τον πρόεδρο της Βουλής και μου ζήτησε τη διακοπή της συνεδρίασης της Βουλής για σήμερα. Ο κ. Πολάκης δεν θα μεταβάλλει τον χώρο του Κοινοβουλίου σε χώρο φτηνού ακτιβισμού και κατάληψης, διασύροντάς τον. Οσοι τον ανέχονται και τον καλύπτουν έχουν τεράστιες ευθύνες» υπογράμμισε.



Προηγουμένως, ο κ. Πολάκης, με το που πήρε τον λόγο, άρχισε να επιτίθεται στον κ. Γεωργιάδη για την υπόθεση Novartis. Μάλιστα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αμφισβήτησε την απόφαση των εισαγγελέων οικονομικού εγκλήματος για την αρχειοθέτηση της υπόθεσης του κ. Γεωργιάδη.

«Η αρχειοθέτηση δεν είναι αθώωση» είπε μεταξύ άλλων.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> https://www.protothema.gr/politics/article/1207037/vouli-neo-epeisodio-me-polaki-diakopike-i-sunedriasi-epeidi-den-katevaine-apo-to-vima-video/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr