Home ΚΟΣΜΟΣ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! ΠΕΦΤΕΙ Ο ΤΡΙΝΤΟ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ! Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΥΓΑΔΕΥΤΗΚΑΝ ΠΡΟΣ ΑΓΝΩΣΤΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΚΑΘΩΣ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΛΠΑΖΕΙ! ΣΕ ΚΛΟΙΟ Η ΒΟΥΛΗ!

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! ΠΕΦΤΕΙ Ο ΤΡΙΝΤΟ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ! Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΥΓΑΔΕΥΤΗΚΑΝ ΠΡΟΣ ΑΓΝΩΣΤΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΚΑΘΩΣ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΛΠΑΖΕΙ! ΣΕ ΚΛΟΙΟ Η ΒΟΥΛΗ!

by _
0 comment 113 views

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! ΠΕΦΤΕΙ Ο ΤΡΙΝΤΟ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ! Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΥΓΑΔΕΥΤΗΚΑΝ ΠΡΟΣ ΑΓΝΩΣΤΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΚΑΘΩΣ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΛΠΑΖΕΙ! ΣΕ ΚΛΟΙΟ Η ΒΟΥΛΗ!


Ο πρωθυπουργός του Καναδά ο Trudeau και η οικογένειά του φυγαδεύτηκαν από τις δυνάμεις της τάξης ενώ ο λαός έχει αποκλείσει το Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο στην Οτάβα. Και τα κομβόι των φορτηγατζήδων καταφθάνουν από όλη τη χώρα και έχουν μπλοκάρει δρόμους στο κέντρο της πόλης. Οι Trudeau έφυγαν από την οικία τους στην Οτάβα για μυστική διαμονή σύμφωνα με το CBC.Πάει σε κρησφύγετο. Ίσως και να εγκαταλείψει τη χώρα. 

Το γραφείο του πρωθυπουργού είπε ότι δεν θα σχολιάσει την τοποθεσία διαμονής του Τριντό.. Σε κρίση πανικού ο ……πρωθυπουργός εγκαταλείπει την πρωθυπουργική καρέκλα πιθανόν τη ρίχνει στη βεβιασμένη φυγή του. Καταλήφθηκε από σύνδρομο καταδίωξης καθώς χιλιάδες φορτηγατζήδες και διαδηλωτές εισέβαλαν στην πόλη…..Κι αναμένονται και άλλοι κι άλλοι….Σύμφωνα με μαρτυρία οδηγού το κομβόι έχει μήκος 100 km και αυξάνεται συνεχώς. Όλα αυτά συμβαίνουν στους -30° ενδεικτικό αποφασιστικότητας.

Ο Τριντό και η οικογένειά του δεν βρίσκονται πλέον στο σπίτι τους, το Rideau Cottage, το οποίο βρίσκεται στην ιδιοκτησία της κατοικίας του Γενικού Κυβερνήτη στη γειτονιά του Νέου Εδιμβούργου της Οτάβα – περίπου τέσσερα χιλιόμετρα από το επίκεντρο της διαμαρτυρίας.Στο μεταξύ οι διαδηλωτές έφτασαν στην πρωθυπουργική κατοικία που εκκενώθηκε…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ >> https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr