Home ΗΠΑ Οι ταριχευτές καταγγέλλουν: Βρέθηκαν…«σκουλήκια» στα πτώματα των τρυπημένων με το μπόλι κορωνοϊού….!!!

Οι ταριχευτές καταγγέλλουν: Βρέθηκαν…«σκουλήκια» στα πτώματα των τρυπημένων με το μπόλι κορωνοϊού….!!!

by _
0 comment 290 views

Οι ταριχευτές καταγγέλλουν: Βρέθηκαν…«σκουλήκια» στα πτώματα των τρυπημένων με το μπόλι κορωνοϊού….!!!

31 Ιανουαρίου 2022 John Doe


Οι ταριχευτές έχουν αρχίσει να καταγγέλλουν τα «παράξενα, λαστιχένια»…σκουλήκια που έχουν βρεθεί στις φλέβες των νεκρών Αμερικανών εμβολιασμένων.

Η Dr Jane Ruby πήρε συνέντευξη από έναν καταγγέλλοντα, τον κο. Richard Hirschman, εκ μέρους του «Stew Peters Show» την περασμένη εβδομάδα σχετικά με το ανησυχητικό εύρημα.

Σύμφωνα με τον Hirschman, βρήκε μακριά, ινώδη σχοινιά (ή νήματα) σε ένα από τα σώματα των τρυπημένων ανθρώπων. Το κόκκινο μέρος μοιάζει με κανονικό θρόμβο αίματος, αλλά το λευκό ινώδες υλικό δεν ήταν φυσιολογικό.

Το Freewestmeida.com αναφέρει: Ο ταριχευτής είπε ότι ένας θρόμβος αίματος συνήθως σπάει εύκολα όταν τον αγγίζεις. «Αλλά αυτό το λευκό υλικό είναι αρκετά δυνατό», εξήγησε. «Είναι πολύ εύπλαστο, είναι πολύ δύσκολο. Δεν είναι φυσιολογικό.”

«Έχω έρθει σε επαφή με συναδέλφους και βλέπουν το ίδιο πράγμα», είπε στη Ruby. Ο Hirschman πρόσθεσε ότι ο αριθμός των ατόμων με αυτούς τους τύπους «σκουληκιών» έχει αυξηθεί κατά 50 έως σχεδόν 80 τοις εκατό τον τελευταίο καιρό. «Ανησυχώ πολύ για το μέλλον».



Ο Hirschman προσπαθεί τώρα να καταλάβει από τι αποτελείται το υλικό. «Το ένστικτό μου λέει ότι προκαλείται από το εμβόλιο. Δεν μπορώ να το αποδείξω αυτό, αλλά αν αυτό προκαλείται από το εμβόλιο, φανταστείτε πόσοι άνθρωποι θα πεθάνουν στο μέλλον», είπε.

«Αν αυτός ο ιστός καταλήξει στον εγκέφαλό σου, θα πάθεις εγκεφαλικό. Αν μπει στην καρδιά σου, θα πάθεις καρδιακή προσβολή. Ο κόσμος πρέπει να το μάθει αυτό», τόνισε.

Όταν ρωτήθηκε πόσο συχνά συναντά αυτά τα μυστηριώδη σχοινιά, απάντησε: «Σε 20-24 από τα 35 άτομα που έχω βαλσαμώσει αυτόν τον μήνα».

ΠΗΓΗ >> https://newspunch.com/embalmers-blow-the-whistle-on-worms-found-in-bodies-of-the-jabbed/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr