Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΔΕΙΤΕ τον θρύλο του NBA, Τζον Στόκτον, να εκθέτει τα θανατηφόρα “εμβόλια”-mRNA…!!! – «Υπάρχουν άνθρωποι που ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ από τα εμβόλια-κορωνοϊού»

ΔΕΙΤΕ τον θρύλο του NBA, Τζον Στόκτον, να εκθέτει τα θανατηφόρα “εμβόλια”-mRNA…!!! – «Υπάρχουν άνθρωποι που ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ από τα εμβόλια-κορωνοϊού»

by _
0 comment 138 views

ΔΕΙΤΕ τον θρύλο του NBA, Τζον Στόκτον, να εκθέτει τα θανατηφόρα “εμβόλια”-mRNA…!!!

DNP CD Sports | Απαγορευμένο.Βίντεο
28 Ιανουαρίου 2022, 11:47 π.μ


«Υπάρχουν άνθρωποι που ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ από τα εμβόλια-κορωνοϊού» – Τζον Στόκτον

Μην χάσετε αυτή την επική συζήτηση!….

Ο Τσαντ και ο Τόνι του DNP – CD podcast ανοίγουν ωραία συζήτηση μαζί με τον θρύλο της Utah Jazz και τον Hall-of-Famer του NBA, John Stockton, καθώς μιλάει ενάντια στους αναγκαστικούς εμβολιασμούς, την κουλτούρα εντολής, την επίθεση στην ελευθερία του λόγου και τις δικές του αρνητικές αντιδράσεις κατά του εμβολίου γρίπης που τον οδήγησε να πάρει τον έλεγχο της υγείας του.

Ο Stockton μοιράζεται επίσης τις απόψεις του σχετικά με καυτά θέματα εκτός του αθλητισμού, όπως τα εμβόλια, η λογοκρισία και τα lockdown από την κυβέρνηση.

Μη χάσετε την τελευταία συνέντευξη του Stockton με τον Τσαντ και τον Τόνι.

___________

CLICK HERE to watch our live feed that’s now streaming 24/7 on GETTR! Also, be sure to follow Alex Jones and Banned.video on GETTR for breaking news and exclusive information!

ΠΗΓΗ >> https://www.infowars.com/posts/watch-nba-legend-john-stockton-slams-mrna-vaccines/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr