Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES Μαντέψτε ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ μεγάλος πολιτικός είναι κι αυτός…ΠΑΙΔΙ του ΣΒΑΜΠ του Π.Ο.Φ. Ο…«σουλτάνος»!!!

Μαντέψτε ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ μεγάλος πολιτικός είναι κι αυτός…ΠΑΙΔΙ του ΣΒΑΜΠ του Π.Ο.Φ. Ο…«σουλτάνος»!!!

by _
0 comment 477 views

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ…

Μαντέψτε ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ μεγάλος πολιτικός είναι κι αυτός…ΠΑΙΔΙ του ΣΒΑΜΠ του Π.Ο.Φ. Ο «σουλτάνος»!!!

Σβάμπ: «Αγαπώ την Τουρκία και τους Τούρκους»…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 28 Ιαν. 2022 | 3:17μμ | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


Στο χθεσινό μας άρθρο με τίτλο Κλαυς Σβαμπ: H Μερκελ, ο Πουτιν κι άλλοι μεγάλοι πολιτικοί είναι..ΔΙΚΑ MOY ΠΑΙΔΙΑ και του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ σας αποκαλύψαμε πρώτοι εμείς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com) μερικές παλιές (από το 2014) δηλώσεις το επικεφαλής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (ΠΟΦ, ή WEF, World Economic Forum) Κλάους Σβάμπ, οπου είχε πει τότε ότι τότε η Άγκελα Μέρκελ όσο κι ο Β. Πούτιν καθώς και άλλοι μεγάλοι πολτικοί είναι απόφοιτοι της ειδικής και ελιτιστικής σχολής του Φόρουμ για την «ανατροφή» και εκπαίδευση μέλλοντων ηγετών πολλών χωρών ανά τον κόσμο.

Διαβάστε το εδώ >> https://greeknewsondemand.com/2022/01/27/%ce%ba%ce%bb%ce%b1%c

Έδω συνέχεια σε αυτό σήμερα το ProNews.gr στο άρθρο τους με τίτλο Από παλιά έβαζαν τα «δικά τους παιδιά»: Φωτογραφίες-ντοκουμέντο – Ο Κ.Σβαμπ με τους πρώην πρωθυπουργούς της Ελλάδας. Ακόμη και πρώην προθυπουργοί της Ελλάδος, όπως ο Ανδρέας Παπανδρέου και ο Κωνστανίνος Μητσοτάκης, είχαν επηρεαστεί από τις ύπουλες και νεοταξικές ιδέες του Π.Ο.Φ. κάτι το οποίο εξηγεί ΠΛΗΡΩΣ τις δικές τους ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ, ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΒΩΣ!!!

Διαβάστε το εδώ >> https://greeknewsondemand.com/2022/01/28/%ce%b1%cf%80%cf%

Αυτό είναι ένα θέμα που πάλι σας είχαμε πρωτοαποκαλύψει εμείς τον περασμένο Νοεμ. του 2021 στο άρθρο μας με τίτλο Πώς το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ επιλέγει μέλλοντες ηγέτες, όπως ο…ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, η Μέρκελ, ο Μπέζος, ο Ζούκερμπεργκ και ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!! αποκαλύπτοντας σας το γεγονός πως ο ίδιος ο Μητσοτάκης είναι κι αυτός «γέννημα και θρέμμα» του Π.Ο.Φ. του Σβάμπ που τον Κούλη τον είχε βραβεύσει το…2003 -παρακαλώ πολύ!– ως έναν μέλλοντα πολιτικό ηγέτη του…ΦΟΡΟΥΜ με σκοπό την τοποθέτησή του στην…ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ώστε να…ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ ΕΚΕΙ χάριν του συμφερόντων, ΟΧΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, αλλά του….ΦΟΡΟΥΜ!!! Αυτά όμως δεν τα λέμε εμείς, αλλά ο ίδιος ο…ΣΒΑΜΠ!!!



Εχθές σας είχαμε γράψει….

Ο Σβάμπ αναφέρει, επίσης, στο ίδιο παρακάτω βίντεο ότι έχει…ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ σε ολόκληρες κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο, με τους δίκους του…ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥΣ-ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, όπως του…ΚΑΝΑΔΑ, της…ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ, της…ΓΑΛΛΙΑΣ, κ.ο.κ., ώστε να είναι εις θέσιν να τους αναλάβει τον έλεγχο…ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ!!! ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΛΑ Ο ΜΕΓΑΣ ΠΡΑΚΤΩΡ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!!

ΆΡΑ, να συμπεράνουμε πως πρόκειται τελικά για…ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ και ΟΧΙ πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης;;; Σίγουρα οι πολιτικές του για την Ελλάδα είναι ως επί το πλείστον…ΝΕΟΤΑΞΙΚΕΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΕΣ και, κατ᾽επέκτασιν,…ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ και ΟΧΙ φιλο-πατριωτικές.

Και στα παρακάτω βίντεο ακούμε τον Σβάμπ σε ένα δημόσιο φόρουμ από το 2014 να παραδέχεται όλα αυτά…

Διαβάστε το όλο εδώ > > https://greeknewsondemand.com/2021/11/22/%cf%80%cf%89%cf%82-%



Αλλά επανερχόμαστε σήμερα στο ίδιο θέμα διότι, αυτήν τη φορά, σας επιφυλάσσουμε μια ακόμη έκπληξη επι του ίδιου θέματος…!!!… 

Ήταν το 2005 όπου ο Κλάους Σβάμπ του Π.Ο.Φ. είχε συναντηθεί σε ένα πολιτικό φόρουμ με τον ίδιο τον…ΕΡΝΤΟΓΑΝ στο Νταβός!!!

Στο παρακάτω βίντεο του επίσημου καναλιού του Φόρου World Economic Forum με τίτλο «Davos Annual Meeting 2005 – Recep Tayyip Erdogan», όπου ο Σβάμπ….ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΣΚΟΥΣΟΝ…ΕΞΗΡΕ τον επίδοξο «σουλτάνο» για τις προσπάθειες της Τουρκίας να γίνει…[και εδώ σκάμε στα γέλια]….«ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ» και να ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σε άρθρο του σάιτ worldbulletin.dunyabulteni.net με τίτλο Ο πρόεδρος του WEF λέει ότι ο Τούρκος πρωθυπουργός είναι ειρηνοποιός για τη Γάζα διαβάζουμε…



Μιλώντας σε μια δεξίωση κοκτέιλ που διοργάνωσε ο όμιλος Dogus της Τουρκίας στο Νταβός, ο Schwab είπε ότι αγαπούσε την Τουρκία και τους Τούρκους.

Ο Klaus Schwab, πρόεδρος του WEF, είπε ότι ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ήταν ένας σημαντικός δημιουργός ειρήνης για τη Γάζα και τη Μέση Ανατολή.

 

Ο Σουάμπ είπε ότι αυτό που συνέβη την Πέμπτη δεν θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στις σχέσεις Τουρκίας-Ισραήλ, τις οποίες χαρακτήρισε σημαντικές.

 

Ο Schwab είπε επίσης ότι το φόρουμ θα έδινε προσοχή να μην δημιουργήσει τέτοιο πρόβλημα στις συνεδρίες του επόμενου έτους.

Σε άρθρο του σάιτ AA.com το 2012 με τίτλο…ΑΚΟΥΣΟΝ-ΆΚΟΥΣΟΝ…Ο Schwab του WEF βλέπει την Τουρκία ως παράδειγμα για την αντικατάσταση των δικτατοριών (WEF’s Schwab sees Turkey as an example to replace dictatorships) διαβάζουμε τα εξής

Ο επικεφαλής του WEF είπε ότι η Τουρκία εναρμόνισε μια κοσμική δημοκρατία με έναν κυρίως μουσουλμανικό πληθυσμό και ήταν παράδειγμα για τις χώρες που προσπαθούν να απαλλαγούν από τις δικτατορίες.

Ουδέν σχόλιον εκτός από ένα….ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!!!

Αλλά, ως γνωστόν, μόνο σε «μια κοσμική δημοκρατία» ΔΕΝ έχει μετατρέψει τον Τουρκία ο τρελο-«σουλτάνος», αλλά το…ΑΝΤΙΘΕΤΟ!!!

Ακόμη κι ο Ντόναλντ Τράμπ είχε πει το 2018 ότι έχει την τάση να τα πάει ΚΑΛΥΤΕΡΑ με τους….ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ, όπως ο….ΕΡΝΤΟΓΑΝ!!! (περισσότερα εδώ)

Πριν από ακριβώς ένα χρόνο, το σάιτ hurriyetdailynews.com είχε βγάλει το εξής ενδιαφέρον άρθρο με τίτλο Η Τουρκία μπορεί να οδηγήσει την ψηφιακή επανάσταση στην περιοχή: επικεφαλής του WEF….

Ως οικονομία της G20 και ζωτικός γεωπολιτικός παράγοντας στην περιοχή, η Τουρκία μπορεί να επιδείξει ηγετικό ρόλο στην ενίσχυση των πλεονεκτημάτων μιας ψηφιακής επανάστασης, δήλωσε ο ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στις 27 Ιανουαρίου.

 

Επαινώντας τις προσπάθειες της Τουρκίας στην ψηφιακή ανάπτυξη μέσω της εθνικής τεχνολογικής πρωτοβουλίας της, ο Klaus Schwab είπε ότι ο φιλόδοξος στόχος της Τουρκίας είναι να ανεβάσει το επίπεδο Ε&Α στο 1,8% τα επόμενα δύο έως τρία χρόνια.

Αλλά το τελευταίο εδώ για το Φόρου σε σχέση με την Τουρκία είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ….



Σε άρθρο του σάιτ ahvalnews.com από το 2019, διαβάζουμε τα εξής γελοία…

Η Πρώτη Κυρία της Τουρκίας καταγγέλλει την καταναλωτική κουλτούρα στο Π.Ο.Φ. του Νταβός

 

Η σύζυγος του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, η οποία ζει σε ένα παλάτι χιλιάδων δωματίων, προέτρεψε τη Μέση Ανατολή να αναθεωρήσει την καταναλωτική της κουλτούρα, ανέφερε το ειδησεογραφικό πρακτορείο Sol.

Κι όμως, τέτοιες αντιλήψεις που εξέφρασε τότε η γυναίκα του Ερντογάν είναι οι ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΕΣ που κυκλοφοράει εδώ και δύο χρόνια που έχουμε «πανδημία» ο ίδιος ο…ΚΛΑΟΥΣ ΣΒΑΜΠ σε σχέση με τη….ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ!!!

Έχει ακόμη και προφίλ ο Ερντογάν στον επίσημο ιστότοπο του Φόρουμ. Δείτε το….

Άρα και εν κατακλείδι, να υποθέσουμε ότι κι ο Ρετζέπ Ταγίπ είναι…ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΒΑΜΠ;;; Εμ…εγώ θα έλεγα ότι τα στοιχεία είναι συντριπτικά…!!! 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr