Home Greek News ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ – Θρασύς, εμμονικός, ανίκανος, επικίνδυνος, αμετανόητος…

ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ – Θρασύς, εμμονικός, ανίκανος, επικίνδυνος, αμετανόητος…

by _
0 comment 151 views

Θρασύς, εμμονικός, ανίκανος, επικίνδυνος, αμετανόητος…

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

Πριν τρεις μήνες, συγκεκριμένα στις 22 Οκτωβρίου 2021 στο άρθρο μου “Ένας επικίνδυνος Πρωθυπουργός”, ξέθαψα και έφερα στην επιφάνεια μια ομιλία (Δεκέμβριο του 2017) του τότε αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος σε υψηλό κομματικό ακροατήριο (στην πρώτη σειρά μεταξύ άλλων ήταν και ο σημερινός Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αλλά και ένας εκ των δυο Αντιπρόεδρων της Νέας Δημοκρατίας) Κωστής Χατζηδάκης, έλεγε με ιδιαίτερο στόμφο και ύφος “χιλίων καρδιναλίων” τα εξής:

«Είμαστε μια χώρα στην οποία έχουμε να αντιμετωπίσουμε μετά βεβαιότητας, σεισμούς, φωτιές και πλημύρες! Και είμαστε ασυγχώρητοι, εάν δεν είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε αυτά τα οποία ξέρουμε με βεβαιότητα, ότι θα γίνουν κάποια στιγμή, αλλά δεν γνωρίζουμε ακριβώς το πότε»!

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%cf%86%cf%84%ce%b1%ce%b9%ce%bd%ce%b5-%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%b9-%ce%b5%ce%ba%cf%84%ce%bf%cf%83-%ce%b1%cf%80%ce%bf-%cf%84%ce%bf%ce%bd-

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr